Yerini biliyosan yada galeriye sor kime sattın git malını al gel onlar peşine düşsün
Gittim baktım galeri batmış dükkanı boşaltmışlar bir çivi kalmamış yerinde aradığım numaralarda hep iptal edilmiş durumunu öğrenenedim
Yerini biliyosan yada galeriye sor kime sattın git malını al gel onlar peşine düşsün
1996 yılında babam satısını verdiğı halde 270lik leyland alan üzerine almamış şuan üzerine görünüyor plakası var 1 adet remorktan kalma jqndarmaya gidip ruhsat kayıp dilekcesi verip tekrar notere gidip hurdaya cıkarmak en iyisi yada cekme belge falan olabilir bizimkinin üzerinden 25 sene gecmiş
Demek alanlarda sorumsuz insanlarmış ben olsam biraz uzun sürer ama traktörü bulurum gerekirse baglatirim sürünsünlerEmniyete gideyim onlar bulurlar galiba
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 67305Kangallarda doğumlara devam otur izle 3 saat.
Kardeşim kolay gelsin, de üzerimizden iyi bir yağmur geçti çokta iyi oldu ülke olarak,siz nasıl bu kadar çabuk girebiliyorsunuz tarlalara...Ayçiçeği ekilecek tarlalarda toprak işleme
Tadını çıkarKar yine yağıyor sizlerde durum nasıl
hortumun ustunde ve altinda yag oldugu icin sıkmıyor...kelepceyi sokup altindaki hortumun dısını hatta sokup altinı benzinle veya balata spreyi ile temizle. ayni sekilde kelepcelerin vida yataklarini benzinle fircala. sonra takıp sık.Turbo hortumu tutan kelepçe gevşemiş sıkıyorum hortum kayıyor kelepçe tutmuyor, birde yap vardı hortumda, yağ olması normal mi
Pıtpıt patlatıp, oturuyoruz.Kar yine yağıyor sizlerde durum nasıl
Arttı iyice maşşalah abi bugun dolduracak galibaTadını çıkar
ayakları eksik güzel olmuş abi eline sağlıkSelamlar,
-16 gösteriyor bugün.
Biz daha fazla hissediyoruz,
Ama durmak yok,
El ayak tutmasada,yaptık o arada bir yemlik daha. (İdarelik)
Kar çok mu sivasta usta bizde bile 15 cm var sizde yarım metre vardırayakları eksik güzel olmuş abi eline sağlık
Hiç ölçmedim ama güzel kar var. Dün geceden beri aralıksız yağıyor yarım metreyi geçen bölgeler vardır.Kar çok mu sivasta usta bizde bile 15 cm var sizde yarım metre vardır
Daha önce gördüğümüz kasalara benzemiyor. Deutzu andırıyor. Kabinin üzerinede mi batarya koydular acabaEkli dosyayı görüntüle 67342
Elektrikli traktörden bir kare