Teşekkür ederimhayırlı olsun Cemal
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim 1983 modelHayırlı olsun kaç model fiyat ne kadar kare olan çamurluk lar daha güzel duruyor çamurluk lar degistirile bilir
Teşekkür ederimhayırlı olsun Cemal
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim 1983 modelHayırlı olsun kaç model fiyat ne kadar kare olan çamurluk lar daha güzel duruyor çamurluk lar degistirile bilir
Sağolasın abi bu 2. 240 bende 1 tane daha varArtik tarlada balya kalmaz Hayrini gor Cemal.
Hayırlı bereketli olsun CemalBende bugün bunu aldım
Hayırlı olsun abi. MaşAllah temiz duruyorBende bugün bunu aldım
Hayırlı olsun Cemal, atom karınca bayağı bakımlıymışBende bugün bunu aldım
Maşallah bereketli olsun, kuzular ayaklıymış kangalmı koyunlarEkli dosyayı görüntüle 66827Ekli dosyayı görüntüle 66828Kuzularla uğraş dur bu soguk günlerde içimizi ısıtıyorlar. İlk bir ay belirli aralıklarla yeldif ve ademin soguk havalardan dolayı öksüren burnu akan kuzulara da beyaz La vurmayı unutmayalım. Bereketli olsun.Ekli dosyayı görüntüle 66829Birde bu kerata var tabi
Sağolasın ismail abi evet var bu 2. OlduHayırlı bereketli olsun Cemal
Daha önce vardı herhalde böyle birşey
Teşekkür ederim cok temiz denkgeldiHayırlı olsun abi. MaşAllah temiz duruyor
Tesekkür ederimHayırlı olsun Cemal, atom karınca bayağı bakımlıymış
Sağolun Kangal hepsi. Bu sene neredeyse yüzde sekseni erkek ve geneli 7-8 kg doğuyor.Maşallah bereketli olsun, kuzular ayaklıymış kangalmı koyunlar
Maşallah kilolar çok iyi doğumlarda sıkıntı oluyormu kilodan dolayı. Biz uzun zamandır koyun yetiştiriyoruz dişi-erkek oranı hep çok yakın olmuşturSağolun Kangal hepsi. Bu sene neredeyse yüzde sekseni erkek ve geneli 7-8 kg doğuyor.
Koyunlarda müdahale bile etmiyoruz fakat toklularda ikiz olanlarda müdahale ediyoruz. Zaten ikizler düşük kilo doğuyor. Ama ağır kilolarda doğanların hepsi tek doğum ve müdahalesiz sadece kuruduktan sonra ağız sütünü emdigini görüyoruz.Maşallah kilolar çok iyi doğumlarda sıkıntı oluyormu kilodan dolayı. Biz uzun zamandır koyun yetiştiriyoruz dişi-erkek oranı hep çok yakın olmuştur
MaşAllah abiKızım;
soru,Baba Allah nasıl yaratıyor,
Ben;
Kızım o ol diyor oluyor,çok üstün güç ve hikmet sahibi,tam olarak nasıl olduğunuda insanlar bilemiyor.
Kızım;
O zaman iyiki Atatürk'ü yaratmış.
Hayırlı olsunBende bugün bunu aldım
Kolay gelsin,necdet,bereketli olsun,Ekli dosyayı görüntüle 66827Ekli dosyayı görüntüle 66828Kuzularla uğraş dur bu soguk günlerde içimizi ısıtıyorlar. İlk bir ay belirli aralıklarla yeldif ve ademin soguk havalardan dolayı öksüren burnu akan kuzulara da beyaz La vurmayı unutmayalım. Bereketli olsun.Ekli dosyayı görüntüle 66829Birde bu kerata var tabi
Sağolasın sinan,ne kadar insan gücü az olirsa,kırsalda o kadar zevkli yaşanıyor.Hayırlı olsun abi bizde bir yıl oldu taktıralı çok büyük bir nimet karda kışta ahıra gitmekten kurtulduk
Hayırlı olsun kardeşim.Bende bugün bunu aldım
Teşekkürler cümlesinin bahtı açık olsun.MaşAllah abi
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Teşekkür ederim abiKolay gelsin,necdet,bereketli olsun,
Ikizler süt konusunda sıkıntılı,10 günlük delan oldular,bugün yonca yaprağı, buyukbaş yemi ve arpa septim yemediler,
Belirli aralıklarla yeldif demişsin orayı biraz açarmısın.
Yavru köpek kimin, acep
Sağolasın sinan,ne kadar insan gücü az olirsa,kırsalda o kadar zevkli yaşanıyor.
Hayırlı olsun kardeşim.
Teşekkürler cümlesinin bahtı açık olsun.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.Bende bugün bunu aldım
MaaşAllah , Allah bağışlasın.Kızım; soru, Baba Allah nasıl yaratıyor,
Ben; Kızım o ol diyor oluyor, çok üstün güç ve hikmet sahibi, tam olarak nasıl olduğunu da insanlar bilemiyor.
Kızım; O zaman iyi ki Atatürk'ü yaratmış.
abi doğduktan 1 gün sonra 1 gr yapıyorum.Kolay gelsin,necdet,bereketli olsun,
Ikizler süt konusunda sıkıntılı,10 günlük delan oldular,bugün yonca yaprağı, buyukbaş yemi ve arpa septim yemediler,
Belirli aralıklarla yeldif demişsin orayı biraz açarmısın.
Yavru köpek kimin, acep
Sağolasın sinan,ne kadar insan gücü az olirsa,kırsalda o kadar zevkli yaşanıyor.
Hayırlı olsun kardeşim.
Teşekkürler cümlesinin bahtı açık olsun.
Teşekkür ederim abiHayırlı olsun. Allah utandırmasın.
İyi günlerde gülerek kullanın.
MaaşAllah , Allah bağışlasın.
Hayırlısı olsun cemalBende bugün bunu aldım