Bizimkiler bu şekilde abi, devrilme olmuyor yanlız koçlar çubuk demirleri kırıyorBunların bir sıkıntısı sabitlemek gerekiyor yıkılıp altinda hayvan kalabiliyor
Haydar sizinkiler daha güzel genişBizimkiler bu şekilde abi, devrilme olmuyor yanlız koçlar çubuk demirleri kırıyor
Bu yemliklerin ölçüleri büyük malzemesi kalın, malzemeyi alıp kendimiz yaptırdıkHaydar sizinkiler daha güzel geniş
Kendinizmi yaptiniz
Abi ben öylesine yaptım,bizim buralarda buna benzer daha sade düz yemlik kullanılır.Yusuf Sizde böylemi oluyor
Ölçüleri farklı olmuş biraz
İçine uzanabilirmi koyun
İçine koyun sırt üstü düşerse sıkıntı olabilirmi
Haydar sağolasın,derin olmayınca burnuyla alttaki ince otlara heveslenip,üsttekini döküyorlar,sendekini hafızaya kopyaladım.Kolay gelsin abi, biraz derince olmuş tek kanat yeterdi sanki
Metalin tek kişi ile taşıma derdi olur sanırım,Birde boyle metal olanida var sen bunuda yapabilirsin
Yerden yüksek bunlar
Yerde gübre ile teması olmaz
Hayvan rahat yer içine düşen olmaz
Tane yeme ve ota uygun yaparsan böyle yap
Abi,benzerlerinden bizdede var otluğun yüksekliği ayarlanabiliyor,Bizimkiler bu şekilde abi, devrilme olmuyor yanlız koçlar çubuk demirleri kırıyor
Bizim bu balyalıkların yüksekliği sabit, ama demonte olabiliyor işi bitince sekiz cıvatası var dağıtıp istif ediyoruz az bir yer kaplıyor. İlk yaptırdığımızda hergün küpe topluyorduk oluklardan şimdi tecrübe kazandılar herhalde, genç toklular arada bir takıyor onun dışında neredeyse hiç küpe takılmıyor. Küpe boyutuda önemli çipli küpe takılmıyor. Eski küpeler yaprak gibiydi.Abi,benzerlerinden bizdede var otluğun yüksekliği ayarlanabiliyor,
ağır olması münasebeti ile hayvanlar yerinden oynatamıyor kullanışlı ancak nasıl beceriyorlarsa kulaklarındaki küpeleri o otluklara taktırıp sürekli düşürüyorlar,
hayvanların bir kısmının kulakları hep yırtık sizdede aynı durum var mı?
Bizim küpeler resimdekilere benziyor,Bizim bu balyalıkların yüksekliği sabit, ama demonte olabiliyor işi bitince sekiz cıvatası var dağıtıp istif ediyoruz az bir yer kaplıyor. İlk yaptırdığımızda hergün küpe topluyorduk oluklardan şimdi tecrübe kazandılar herhalde, genç toklular arada bir takıyor onun dışında neredeyse hiç küpe takılmıyor. Küpe boyutuda önemli çipli küpe takılmıyor. Eski küpeler yaprak gibiydi.
maşallah abi bunda acemiliği atmışsın kırdıkları zaman daha güzel yaparsınBiraz,,sanki tabuta benzedi,
Ama oldu,sanırım,
Yaaa niye elimden her iş geliyor anlamıyorum,
Koyun yemliği bizde "kurun' derler
herşeyin küçüğü ayrı güzel be maşallah kıvırcık kıvırcıkEkli dosyayı görüntüle 66827Ekli dosyayı görüntüle 66828Kuzularla uğraş dur bu soguk günlerde içimizi ısıtıyorlar. İlk bir ay belirli aralıklarla yeldif ve ademin soguk havalardan dolayı öksüren burnu akan kuzulara da beyaz La vurmayı unutmayalım. Bereketli olsun.Ekli dosyayı görüntüle 66829Birde bu kerata var tabi
evet öyle oluyorlarherşeyin küçüğü ayrı güzel be maşallah kıvırcık kıvırcık
bereketli olsun arada atın böyle fotoğraflar bizden neşelenelim ya
en sonunda bi çiftte kangal buldurcan bana
Hayırlı olsun abi bizde bir yıl oldu taktıralı çok büyük bir nimet karda kışta ahıra gitmekten kurtuldukGece,sıcak odadan soğuk giysileri giyip,
Her saat ahıra kontrole gitme işi bitmiştir.
Yaşasın aklı olan.....
Allah kolaylık versinBu gün işimiz b*k
hayırlı olsun CemalBende bugün bunu aldım
Hayırlı uğurlu olsun.Bende bugün bunu aldım
Hayırlı olsun kaç model fiyat ne kadar kare olan çamurluk lar daha güzel duruyor çamurluk lar degistirile bilirBende bugün bunu aldım