Sanayide fatih oto döşeme var tek işleri traktör kılıfıBizim burdakiler nazlanıyor yapmıyorlar. Sizin orda bildiğin tavsiye edebileceğin döşemeci var mı abi yapabilecek?
Sanayide fatih oto döşeme var tek işleri traktör kılıfıBizim burdakiler nazlanıyor yapmıyorlar. Sizin orda bildiğin tavsiye edebileceğin döşemeci var mı abi yapabilecek?
Onla konuşmuştum dediğim şekilde yapmıyor adam. Klasik kılıf satıyor sadece.Sanayide fatih oto döşeme var tek işleri traktör kılıfı
Urfa, Diyarbakır ,antepde olur kafana göre amaa..Onla konuşmuştum dediğim şekilde yapmıyor adam. Klasik kılıf satıyor sadece.
Cemal hayrini gor.tarla kontrolü
Buğdaylar gelişim çok güzel
Teşekkür ederim abiCemal hayrini gor.
Bende istiyorum aynindan ama maddi imkanlar ne kadara mal oldu size ?Gece,sıcak odadan soğuk giysileri giyip,
Her saat ahıra kontrole gitme işi bitmiştir.
Yaşasın aklı olan.....
Kamera Sayısı Önemli Maliyette. Nette Kamera Sayısına Göre Hazır Sistemler Var Satılan. Bizde Aldık 8 Kameralı Bir Sistem 6 Ay Oldu İşler Bitmedi TakamadıkBende istiyorum aynindan ama maddi imkanlar ne kadara mal oldu size ?
Hayırlı Olsun Abi Hayvanlar Rahat Eder En AzındanGece,sıcak odadan soğuk giysileri giyip,
Yaşasın aklı olan.....
7 kocalı hürmüz gibiyiz oğlum hangi birine yetişekKamera Sayısı Önemli Maliyette. Nette Kamera Sayısına Göre Hazır Sistemler Var Satılan. Bizde Aldık 8 Kameralı Bir Sistem 6 Ay Oldu İşler Bitmedi Takamadık
Hayırlı Olsun Abi Hayvanlar Rahat Eder En Azından
abi on numara olmuş güle güle kullanGece,sıcak odadan soğuk giysileri giyip,
Yaşasın aklı olan.....
Ahde vefa bu. O el arabasiyla, bir cift okuzle neler yapti kendisi bilir unutmaz. Ozamanin ati esegi simdinin arabasi, artik kimse patozu begenmez oldu ozaman son teknolojiyi7 kocalı hürmüz gibiyiz oğlum hangi birine yetişek
abi on numara olmuş güle güle kullan
@hsynkky yav sen kamerayı taksan bizim dede yine tabanvay ahıra gider.motor var adam el arabasına ayıp olmasın emektar diye ısrarla kullanan adam kamerada neymiş
Letgodan yakın civardan topladım,Bende istiyorum aynindan ama maddi imkanlar ne kadara mal oldu size ?
Teşekkürler kardeşim,her gidişimde onlarda kalkıp teleşa,kapılıyordular,Kamera Sayısı Önemli Maliyette. Nette Kamera Sayısına Göre Hazır Sistemler Var Satılan. Bizde Aldık 8 Kameralı Bir Sistem 6 Ay Oldu İşler Bitmedi Takamadık
Hayırlı Olsun Abi Hayvanlar Rahat Eder En Azından
Teşekkürler filiz.7 kocalı hürmüz gibiyiz oğlum hangi birine yetişek
abi on numara olmuş güle güle kullan
@hsynkky yav sen kamerayı taksan bizim dede yine tabanvay ahıra gider.motor var adam el arabasına ayıp olmasın emektar diye ısrarla kullanan adam kamerada neymiş
Hayırlı olsun YusufLetgodan yakın civardan topladım,
1 çuval kamera, ekipman v.s. beles gibi.
Teşekkürler kardeşim,her gidişimde onlarda kalkıp teleşa,kapılıyordular,
Hem onlar rahat etti hem ben.
Teşekkürler filiz.
Herkese,heryere tavsiye ederim.
Yusuf Sizde böylemi oluyorBiraz,,sanki tabuta benzedi,
Ama oldu,sanırım,
Yaaa niye elimden her iş geliyor anlamıyorum,
Koyun yemliği bizde "kurun' derler
Kolay gelsin abi, biraz derince olmuş tek kanat yeterdi sankiBiraz,,sanki tabuta benzedi,
Ama oldu,sanırım,
Yaaa niye elimden her iş geliyor anlamıyorum,
Koyun yemliği bizde "kurun' derler