Teşekkür ederim abiHayırlısı olsun cemal
Teşekkür ederim abiHayırlısı olsun cemal
Bereketli olsun abiAndino buğday - Tarım 92 arpa
Üstüne iyice kar yağarsa üre gübresi atmış gibi çalışmaya devam eder
işleri büyüttün yusuf abiSelamlar,
Kamera sistemi olanlara kolaylık olur.
Dvr arkasındaki karışık kablolar için hayat kurtaran olay bence.
Soru olursa cevaplarım.
Bereketli olsun abi
Maşallah bereketli olsun, bugün bende dolaştım ekinleri maşallah çok güzeller birkaç yıldır böyle kar yağmadıydı, karın altında iyi çalışmış bitkilerBuğdaylarda son durum
Teşekkur ederim busene sezon güzel ve yağışlı gidiyor inşallah sonuda güzel olurMaşallah bereketli olsun, bugün bende dolaştım ekinleri maşallah çok güzeller birkaç yıldır böyle kar yağmadıydı, karın altında iyi çalışmış bitkiler
Nasıl bi proje bu Ufuk, yeraltı mı düşünüyorsun mesafe ne, sulama sistemi %50 hibeleri açıldı herhaldeVar bir hayalim ama nasıl olur bilmiyorum zor ama olsun hayal kurmak güzeldir
Bu senle bir konuşmuştuk o projemiVar bir hayalim ama nasıl olur bilmiyorum zor ama olsun hayal kurmak güzeldir
Keşke olsa da yer üstü olsa abi ah Bi su oldugunu bilsem buralar yakın aslında en uzak mesafe 1000 metre su çıkan yerin rakımı ile uzak olan tarlanın en üst rakımı aynı 1058 metre abi ilk önce su ve boru ondan sonra ise elektriği çekerim burasına çünkü bu bölgede arazi bayağı çok az daha dağıtırsam 200 dekarı bile geçer bu çok zor bir hayal ama abiNasıl bi proje bu Ufuk, yeraltı mı düşünüyorsun mesafe ne, sulama sistemi %50 hibeleri açıldı herhalde
Bilmiyorum ama bu yeni aldığımız tarlalarla beraber süper ötesi olur ben aslında oralara bakıyorum olmaz zor diyorum sonra Nevşehire gidiyorum kuyuların uzaklığına bakıyorum neden olmasın diyorum bu sene haziran gibi evden kiraya çıkacağım. Biraz kiraya vereceğim konut kredisi Bi düşerse benim ev belki 400 bini geçer bu şartlarda ev almayacağım bu sefer buyuk ıhtımal bir iş yapmayı düşünüyorum tabiki kriz biraz daha rahatlasa ev belki 500 bine yaklaşır çünkü mütahit ler bu ara 650 demeye başladıBu senle bir konuşmuştuk o projemi
Artık küçük işlerden bir cacık olmuyor abi evet huzurun kaçmıyor rahat oluyorsun ama bişey de öğrenemiyoruzNasıl bi proje bu Ufuk, yeraltı mı düşünüyorsun mesafe ne, sulama sistemi %50 hibeleri açıldı herhalde