Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Avlu duvarı bile 5 sene sonra direksiz yatıyor ama bu geniş olmuş sonucu Göreceğiz sağlamlık 5 seneden önce belli olmaz duvara terazi yi koyunca 5 sene sonra terazi neye uğradığını şaşırırsa o zaman belli olur üstüne incede olsa bir kiriş yap çatıda koyacaksın az bir para gider sonra uğraşmasın
Ustune 20 cm lik kiris dolan demirine eksiksiz koyarsan bisey olmaz.Kolay gelsin
Bi sorun olacağını sanmıyorum amcamın bi kuruluğu var oda aynı şekilde yapılmış yapalı 17 sene olmuş onun yüksekliği de 4 buçuk metre civarı hiç bi sorun yok .

Amcamın domatesini aşırı yağıştan ırmak taştı su bastı iki gündür su içinden akıyor hayırlısı.
IMG-20200613-WA0007.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 50109
20200613_153009.jpg
20200613_153006.jpg
20200613_153004.jpg

Bugün traktörün arka tekerinin yanağındaki yazılar dikkatimi çekti 35 psi yazıyo lastikte acaba 35psi havamı vurulması gerekiyo 35 çok gibi geldi bana [emoji848]
IMG_20200613_202211.jpg

Toplam kaç dekar ekiyorsun abi maşallah baya çeşitli ürünler ekiyorsunda merakımdan sordum
1500 dekar ekili alanım oluyor hersene biraz az veya fazla bu civarlarda genelde velhanlarım hariç dahada artıra bilirim ama hakkıyla bukadarı ile uğraşa biliyorum sulu arazi yoruyor ençok
650 dekar sulu var busene

Değişik iş iyi oluyor adam başka iş yapınca kendini dinlenmiş tatile çıkmış gibi hissediyo [emoji4]

Emre maşallah bunları nelere kullanıyorsun . Bu kadar çok alımda 20lt bidon değilde büyük 500-1000kg lik tanklarda alsan hiç olmazsa boşalınca işe yarar . Tabi o kadar kg lik tank satışları varsa .
Patates pancar ve fasulyede kullanacağız.

Sarı bidon daki tehlikeli abi hidrojen kükürt eline değdiği zaman hipo gibi derinin rengini açıyo üstüne dökülsün elbiseni eritiyo cüneyitin filimin deki eritici su gibi

Patates pancar ve fasulyede kullanacağız.

Sarı bidon daki tehlikeli abi hidrojen kükürt eline değdiği zaman hipo gibi derinin rengini açıyo üstüne dökülsün elbiseni eritiyo cüneyitin filimin deki eritici su gibi
Bak şimdi Cüneyt dedin koştum geldim olaya,[emoji16] Cüneyt dedin mi bende akan sular durur kendinin büyük hayranıyımdır.
O patates e pancara fasülyeye attıkkarın nedir ne işe yarıyor hani ne için kullanıyorsun