Bugün gezdiğim ürünler
nohut iyi kökler azot bağlamış
Kızıltan idare eder
Seymen güzel
çoğunlukla tek çalışıyorum,Yusuf abi yorma kendini yavaş yavaş yap yanına bir çırak al
bereketli olsun emre,Bugün gezdiğim ürünler Ekli dosyayı görüntüle 49983 nohut iyi kökler azot bağlamış Ekli dosyayı görüntüle 49984Ekli dosyayı görüntüle 49985 Kızıltan idare eder Ekli dosyayı görüntüle 49986Ekli dosyayı görüntüle 49987 Seymen güzel
Sağol abi sanada kolay gelsinçoğunlukla tek çalışıyorum,
ama yinede gelip destek olan arkadaşlar var sağolsunlar.bereketli olsun emre,
Bereketli olsun hemşerim Allah kolaylık versinBugün gezdiğim ürünler Ekli dosyayı görüntüle 49983 nohut iyi kökler azot bağlamış Ekli dosyayı görüntüle 49984Ekli dosyayı görüntüle 49985 Kızıltan idare eder Ekli dosyayı görüntüle 49986Ekli dosyayı görüntüle 49987 Seymen güzel
Çubukta tırtıklı yer var zaten ok işaretleri de orayı gösterir. Tırtıklı yerin en üst seviyesine kadar doldurEkli dosyayı görüntüle 50052
Arkadaşlar,abilerim dun yonca bagladik sanki sanzimandan ses geliyodu yagina baktim goremedim,cubuk soktum hic yag yok gibiydi sanzimanin yagi nereye kadar olmali,kac litre ve kac numara.
Eren abi sagol ilgilendigin icin,ben balya makinesi icin sormustum.Bilen birileri yazarsa sevinirimÇubukta tırtıklı yer var zaten ok işaretleri de orayı gösterir. Tırtıklı yerin en üst seviyesine kadar doldur
Arkaya doğru yan tarafında 13l lük cıvata vardır seviye tıpası oradan bakabilirsiniz yağ durumuna eğer eksikse üst taraftan 19luk civatayı söker 140 numara yağ takviyesi yaparsınız.Ekli dosyayı görüntüle 50052
Arkadaşlar,abilerim dun yonca bagladik sanki sanzimandan ses geliyodu yagina baktim goremedim,cubuk soktum hic yag yok gibiydi sanzimanin yagi nereye kadar olmali,kac litre ve kac numara.
Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm.Allah daga beterinden korusun, kimseye yasatmasin.Bugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Büyük geçmiş olsun.cana gelmesindeBugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunBugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.Bugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Ben traktör sanmıştım [emoji4] geçmiş olsunEren abi sagol ilgilendigin icin,ben balya makinesi icin sormustum.Bilen birileri yazarsa sevinirim[emoji4]
Tesekkur ederim abi sagolasin.13luk civatayi soktum azcik yag geldi bende 1 lt ekleyim diyom.Arkaya doğru yan tarafında 13l lük cıvata vardır seviye tıpası oradan bakabilirsiniz yağ durumuna eğer eksikse üst taraftan 19luk civatayı söker 140 numara yağ takviyesi yaparsınız.
Olur abi canin sagolsunBen traktör sanmıştım [emoji4] geçmiş olsun
Buyuk gecmis olsun.Allah beterinden korusun.Bugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Bugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059
Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah
Büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun.cana bişey olmamış ya.Bugün köylümüzün evi yandı diğer evlere sıçramadan güç bela hortumla kovayla söndürdük itfaiye bir saat gibi bir sürede geldi evin altındaki mf135 lik yandı.Ekli dosyayı görüntüle 50057Ekli dosyayı görüntüle 50058Ekli dosyayı görüntüle 50059