Sağolun irfan hocam ama bu sefer hiç bir şey hissetmedimGeçmiş olsun , deprem olmuş.
Bizde bu yıl karıncalar fazla toprak yüzeyinde geziyor.
Bu depremin habercisi olabilir.
Önceki 7. Kat tı belki ondan fazla saklanmış olabilir
Sağolun irfan hocam ama bu sefer hiç bir şey hissetmedimGeçmiş olsun , deprem olmuş.
Bizde bu yıl karıncalar fazla toprak yüzeyinde geziyor.
Bu depremin habercisi olabilir.
geçmiş olsun EmreSağolun irfan hocam ama bu sefer hiç bir şey hissetmedim
Arkadaşım öldürmesen iyiymişÜç gündür yoğun bir şekilde boru fiske dizeriz bir yandanda parça parça ıslatmayada başladık.
Yılanıda az daha görmesem çiğneye yazdıydıkEkli dosyayı görüntüle 49904Ekli dosyayı görüntüle 49905
Bereketli olsun biraz bilgi verir misiniz? Kaç kg tohum gübre kullandınız? Nezaman ekildi kaç defa suladınız? Bizde yem bitkisi düşünüyoruz önümüzdeki yıl, iklimlerimiz yakın sayılır
Allah razı olsun abigeçmiş olsun Emre
Yok zaten öldürmedik tarlanın az ilerisine saldık gittiArkadaşım öldürmesen iyiymiş
Geçmiş olsun emre, Allah beterinden korusunSağolun irfan hocam ama bu sefer hiç bir şey hissetmedim
Amin abiGeçmiş olsun emre, Allah beterinden korusun
Ekli dosyayı görüntüle 49962Ekli dosyayı görüntüle 49963Ekli dosyayı görüntüle 49964
Bugün Progen firmasının Finola arpasını biçtik depoya koyduğumuz için tartmadık ama minimum 8000 Kg gibi 15 Dekar alandan çıktı allah bereket versin. Bizim bölge için harika 25 tohum 25 20.20 attım 17 kg üre başka birşey yok.
Ekli dosyayı görüntüle 49962Ekli dosyayı görüntüle 49963Ekli dosyayı görüntüle 49964
Bugün Progen firmasının Finola arpasını biçtik depoya koyduğumuz için tartmadık ama minimum 8000 Kg gibi 15 Dekar alandan çıktı allah bereket versin. Bizim bölge için harika 25 tohum 25 20.20 attım 17 kg üre başka birşey yok.
Kolay gelsin Abi yanmışın iyiceselam beyler,
tek başıma, ama yılmıyorum.
Allah herkese dayanma gücü versin.Ekli dosyayı görüntüle 49976Ekli dosyayı görüntüle 49977
sağol paşam,Kolay gelsin Abi yanmışın iyice
Yusuf abi yorma kendini yavaş yavaş yap yanına bir çırak alsağol paşam,
1 günde piştik.