Buğday balyası 1500 derken 1,50 tl mi?Temmuz sonu Afyonkarahisar/Dinar Tarladan teslim ortalama 22 kg lik 2500 Arpa 1500 Bugday balyasi ilgilenenlere yardimci olurum kendi makinaniz dahil her opsiyona acigim
Fiat degil ortalama adet 55 ton arpa 33 ton bugday balyasiBuğday balyası 1500 derken 1,50 tl mi?
Saman balyası kilo ne geçiyor arkadaşlar bilgisi olan varmı..
Gel dostum ne kadar ihtiyacın olursa olsun hallederiz fakat samsun tarafına gidecek tir bulmak lazım bizdeki tircilar ege bölgesi calisiyorFiyatları gördükçe içim acıyor. Bulunduğum bölgede buğday saman balyası 15tl fiğ balyası 25 tl. Saman almaya korkuyor insan
En büyük sorun nakliye. Fiyatlar çok uçuk hele kışın kara borsa oluyor.Gel dostum ne kadar ihtiyacın olursa olsun hallederiz fakat samsun tarafına gidecek tir bulmak lazım bizdeki tircilar ege bölgesi calisiyor
Bir tır saman balyası lazım abi irtibata geçebileceğimiz bir numara var mıBuğday balyası 5 lira 6 lira değişiyor osmaniye yer
Kalmadı kardeşim hasat haziran ilk haftasında bitmişti fiyatını yazdım ben sadeceBir tır saman balyası lazım abi irtibata geçebileceğimiz bir numara var mı
Abi yer neresi bir tır saman lazım irtibata gecebileceğimiz bir numara varmı18 kg geliyor
tarladan bir balya saman şu anda 5 tl satılıyor