İrtibata gecebileceğimiz numara var mıEdirne uzunköprü 2000 tane çıkar kime lazımsa arasın tarlada 3 tl
Edirne uzunköprü 2000 tane çıkar kime lazımsa arasın tarlada 3 tl
Arkadaşım alanlar çiftçi değil mi? Ben o 3 tl lik samanı ahırıma getiren kadar 10 tl yi buluyor bende çiftçiyim dana satarak saman alıyorum. Ayrıca trakyada hububat yoğun olduğu için fiyat normal sizin oranın piyasası farklı olabilir...Burada çiftçilerin birbirine destek olduğunu düşünüyorum ama siz farkındaysanız köstek oluyorsunuz! Balyası 3 tl ne demek yahu ? Size para lazım değilse hiç buğday ekmeyin neden piyasa yı karıştırıyorsunuz? 6 tl tarlada ! Hatta 7 tl ye veren var buralarda
28 e dana kesiyorlar ondan bahsetmiyorsunuz? Saman ın bağlama maliyeti 1.7 tl insaf yahu bedavaya alın olmadı !
Hocam saman ihtiyacınız yoksa sap kıyıcılı makine ile biçtirin, çünkü topraklarımız organik madde açısından gittikçe fakirleşiyor...Benim bedavaya verdiğim çok oldu. Bazen biçme parasına karşılık verdim, saman kıt olduğunda parayla sattım, bazen de sırf tarla temizlensin diye balyacıya bedava verdim. Adam hayvancılık yapmıyorsa, çevrede saman da bolsa sırf tarla temizlensin diye bedava verir bunda sorun ne? Anızı mı yaksın? Ya da silajlık mısır ekecektir belki içinde sap varken tarlayı nasıl işlesin?
Hocam saman ihtiyacınız yoksa sap kıyıcılı makine ile biçtirin, çünkü topraklarımız organik madde açısından gittikçe fakirleşiyor...
28 e dana kesiyorlar ondan bahsetmiyorsunuz? Saman ın bağlama maliyeti 1.7 tl insaf yahu bedavaya alın olmadı !
Balya lazım bana 1300 kadar yardımcı olursan sevinirim10 güne kadar bicilcek 2000 dönüm (1000m2 hesabından) buğday sapı ilgilenen arkadaşlara kırşehir - nevşehir - yozgat ve kayseri illerindeki ihtiyacı olan veya bu işin ticaretini yapanlara lazımsa görüşelim.