Naaptın abi be cok pahalanmis sakaryanin neresindensin ?17 TL olmuş, yeni piyasa fiyatlarıdır.
Naaptın abi be cok pahalanmis sakaryanin neresindensin ?17 TL olmuş, yeni piyasa fiyatlarıdır.
17tl çok pahalı edirnede 7tl ile 10tl arası duyuyorum
15 tl yapmasi lazim yulaf otu2017 sezonu ot balyesi(25kg) fiyatlari nerelerde (trakya). Ota biçilcek yulaf buğday yerimiz varda kaçtan gider fiyat bilmiyoruz bilgisi olandan yardim.
2017 sezonu ot balyesi(25kg) fiyatlari nerelerde (trakya). Ota biçilcek yulaf buğday yerimiz varda kaçtan gider fiyat bilmiyoruz bilgisi olandan yardim.
Ne zaman biçeceksin buğdayı?
Haziran 15 -30 arası
Dönümüne 20 tl verip çıkan sapları almak istiyorlar fiyat nasıl sizce bu sene biçme parası nekadar olur?
Saman ihtiyacı olan varsa Trakya da 300 dekar buğdayımız var yerinde 3 liraya paket balya veririz . iletişim için 0532 771 88 60
Büyükbaş işletmem var aydın nazillide eğer yükleme +nakliye bulursan büyük balya olarak alabilirim 100 ton kadar
Ben bidahaki biçimi satabilirim fakat balıkesir merkeze 80 km bizim burası.Balıkesir merkez de yonca satan var mı 100 tane almayı düşünüyorum. Yoncaya bağlı olarak 300 tanede alırım.