Güncel Saman Fiyatları

Ynt: Güncel Saman Fiyatları

bende dekarını 20 liradan verdim samanı direk tarladan şuan balya fiyatları düşük 5-6 lira arası oynuyor ama kışa filan fiyatlar elbet yükselecek ama geçen seneki gibide yüksek olmaz

Anladım o zaman normal burda fiyatlar 10 tl balya yerine bile istifliyolar... Artı nakliye normal yani ..

Bu aralar düşüş eğiliminde anladığım kadarıyla.Bir arkadaşım bu işe kalkışacaktı buğdayı biçtikten bir süre sonra vazgeçti.Biçer parasına vereceklerdi sapı şimdi onuda bulamıyor.Sapı vermiş lakin biçer fiyatından düşük.Kalanı cebinden tamamlayacak.
Diyeceğim şu ki piyasa dolar,euro piyasasından beter , ne zaman ne olacağı hiç belli değil.

alper4u link=topic=65699.msg758153#msg758153 date=1373737465' Alıntı:
Bu aralar düşüş eğiliminde anladığım kadarıyla.Bir arkadaşım bu işe kalkışacaktı buğdayı biçtikten bir süre sonra vazgeçti.Biçer parasına vereceklerdi sapı şimdi onuda bulamıyor.Sapı vermiş lakin biçer fiyatından düşük.Kalanı cebinden tamamlayacak.
Diyeceğim şu ki piyasa dolar,euro piyasasından beter , ne zaman ne olacağı hiç belli değil.

Türk çiftçiliğinin özünde kanaatkarlık yatar.... Kanaatkar olmaz isek, Dimyat ' a pirince giderken ewdeki bulgurdan da oluyoruz...

alper4u link=topic=65699.msg758153#msg758153 date=1373737465' Alıntı:
biçer parası ne kadar ki?? Öle bişi olmaması lazım saman fiyatlı walla buralarda... Fazla varsa kurtarırsa gelip bağlarım ben..!

agusta80 link=topic=65699.msg758159#msg758159 date=1373739320' Alıntı:
biçer parası ne kadar ki?? Öle bişi olmaması lazım saman fiyatlı walla buralarda... Fazla varsa kurtarırsa gelip bağlarım ben..!
150 170 e kilosu balya temin edilir ihtiyacı olan varsa tane hesabıda satılır yer kayseri isteyene tarladan kamyonunada yükleriz 05356881234

Hermiyas link=topic=65699.msg758156#msg758156 date=1373738374' Alıntı:
Türk çiftçiliğinin özünde kanaatkarlık yatar.... Kanaatkar olmaz isek, Dimyat ' a pirince giderken ewdeki bulgurdan da oluyoruz...
aynen katılıyorum bazen tok gözlü olmak lazım.
agusta80 link=topic=65699.msg758159#msg758159 date=1373739320' Alıntı:
Arkadaşın büyük bir kaybı yok sadece hayalleri biraz büyük.Ama kolay para yok bu devirde alırım sıkarım sapı atarım kenara değerlenince satarım ya değerleneceğine düşerse.Bu riski almak herkesin harcı değil.Neyse o da girmedi bu işe zaten.Yemedi mi dersiniz orasını bilemem.

nailyetek link=topic=65699.msg758393#msg758393 date=1373847793' Alıntı:
Nakliye sıkıntı olmazsa ayarlarız Osman, 300-500 civarı balya.
olur abi çok aradım bn seni....bugün musait olduğnda aramısın konuşalım....

geliboluda 5 5,5 gibi ama sap azaldı fiyatlar azda olsa yukarı eğilim gösterir bu saatten sonra benim tahminim .4000 adet balya çıkar benim arazilerimden isteyen olursa uygun bişeyler yapmaya çalışırız neticede bizde çiftçiyiz hayvancılık yapıyoz çokta abartıp fırsatçılık yapmamak lazım

Kırklareli ' den teslim 500 civarı istiflenmiş balyam mevcut , ilgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırız.

izmir bergamaya balya teslimati yapabilecek arkadas var mi var ise 05079172860 nolu telefona cgr yada mesaj atarak bana ulasabilirler simdiden tesekkurler.