Komşunun tavuğu , komşuya kaz görünür efendimbizim 3 dönümden aldığımızı 1 dönümden alıyorlar. o kadar normal.
Trakyanin her tarafı iyi değil , birçok yerini gezdim , yurdumuzun hiçbir tarafında çiftçi için aşırı mükemmel şartlar yok
Komşunun tavuğu , komşuya kaz görünür efendimbizim 3 dönümden aldığımızı 1 dönümden alıyorlar. o kadar normal.
Biz türk halkı bu zihniyette olduğumuz için zaten bir arpa boyu yol alamıyoruz. Çok merak ediyorum bir dönüm buğdaydan kaç kg buğday alabiliyorsun. Ben geçen sene 200 kg altına düşmedim. Ama komşularımın çoğu 100-150 kg aldı. Önce ki yıllarda da en verimli yer 300-350 kg yapar ova hariç. Ha 700 de alan var ama adamların bölgesi bizden çok çok üstün. Hiç göZümüz fesatlığımız yok. Çok şükür herkes kendi ekmeğinin peşinde.
200 kg buğday aldığınız yere 550 liraya duet pas ilacı alıp atıyormusunuz? atıyorsanız boşa masraf ediyorsunuz. atmıyrsanız benim verdiğim cevap size değil. burda kıskanma hasetlik yok. demek istediğim 700 kg verim istiyorsan buğdaya bu ilaçları atacaksın.
Burda ise tam tersi 1lt 70 lira.Mustang 5 lt bizim burda 300 lira 1 lt lik 65 lira
Mustang 5 lt ye 230 tl dedi bayi sizde bayağı bi pahalıymışMustang 5 lt bizim burda 300 lira 1 lt lik 65 lira
padlock fiyat uygunmus nerede bu fiyatlar temin edebilirmiyizBurada da özel firma fiyatlar böyle.Ekli dosyayı görüntüle 36467Ekli dosyayı görüntüle 36468
Lamardor uygunmuş Eskişehir de 1000tl diolarHekta süper 5 lt 200 tl den aldım birçok yerde 250 tl fiyat var 1 lt fiyatida 55 ile 60 tl lamardor 5 lt 675 tl
Aslında birçok bayiye sordum ancak hiçbirinin elinde bu ilaç yok fiyat olarakta 850 gibi dediler 675 fiyat veren bayi ya elinde kalmış ilaç veyada sahte ilaç yoksa herkes 800 1000 arası fiyat verirken onun 675 fiyat vermesi çok anlamsızLamardor uygunmuş Eskişehir de 1000tl diolar
Ekli dosyayı görüntüle 35442
Madem konu ilaçlar ve gübreler. Tüm sermayeyi oğlanın gübre torbasına kaptırdık. Markette gördüm indirim var stok yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 35443
Yamato 450 tl. Ye aldım.
Stomp extra 5 lt 300 TL, soufrex 1 lt 145 TL, syngenta isabion 5 lt 250 TLsezon yaklasiyor güncel herbesit ve fungusit fiyatlarını paylaşılım lütfen