Edirne-bereket tarım
10 gun once gittim bereket tarım a intervix plus li tohum a ilac bakmak için agrobest in satış müdürü oradaydı baytore yi önerdi her türlü deneme yapılmış problem siz kullanabilirsiniz dedi boşuna intervix plus a çok fazla para vermeye gerek yok dedi
Hektaş Axxess kök boğaz dekar maliyeti 11liraGürcan konuyu açmışsın ilgilen lütfen. Fiyatlar konusunda bilgilendir bizi. Yamato- makber- input
Yapma ya çok övdü bölge müdürü intervix den daha iyi vs bin tane şey saydı ben almadım daha ama 85 ten anlaştık peşin para acaba geç mi attınız ilacı ondan sorun olmasınSinan abim bizede vakti zamanında öyle dediler babam kandi baytore aldı bir kök ot ölmedi. Nerede üst üste binmiş ordakiler ölmüş. Yani üzerinde yazan dozun daha fazlasını kullanmak gereki böylede olunca intervixten pahalıya geliyor aman dikkat et.
Yapma ya çok övdü bölge müdürü intervix den daha iyi vs bin tane şey saydı ben almadım daha ama 85 ten anlaştık peşin para acaba geç mi attınız ilacı ondan sorun olmasın
Anladim sagolasin ben burdan bakayım o zaman riske atmaya gerek yokAbi 600 dönüm yere atıldı hiçbiri ölmedi adam boyunca oldu otlar komşulardan 50 kilo eksik ayçiçek biçtim bedava verseler almam. Basf firması bilmiyormu ilacı ucuz yapmayı adamlar malzemeden çalmıyor iyi mal iyi paradır.
Hektaş Axxess kök boğaz dekar maliyeti 11lira
Agrobest soufrexte 10liraya buldum onu satın aldım ikisininde etken maddeleri aynı.
Tocata 16-17lira İnput 20-22lira
Hektaş Rauma 14-15 liraya bulunuyor.
Yapma ya çok övdü bölge müdürü intervix den daha iyi vs bin tane şey saydı ben almadım daha ama 85 ten anlaştık peşin para acaba geç mi attınız ilacı ondan sorun olmasın
Tesekkurler cevap için kafam karıştı benimde vallahi onu sormak aklıma gelmedi fakat plus li tohum la ekilen yerlerde her türlü deneme yi yapmislar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi plus li ilaçlara boşuna fazla para ödemeye gerek yok dediBaytore ye çok güzel bir ilaç ben kilosunu 15 dönüme attım yanlislikla bitane pıtırak kaçırmadı pitiraklarda 50cm boyunda vardı yalnız icine yayici yapıştırıcı kullandım intervixpulas yerine atildiginda acaba çiçeği sarartirmi keşke onu sorsaydiniz
Bende rauma düşünüyorum , 400 TL olunca kaça geliyor dekar maliyeti İskender?Hektas rauma 400 liraya satın aldım.
Lancolette 40 lira edirneden.ONDER TARIM.her türlü yardımcı oluyorlar.ismail kardeşime de burdan teşekkür ediyorum.bana değerli vaktini ayırdığı ıçin.
Axial de yağlı tohumlarda 111 lira 11 dönüme.fiyat uygun.
makber ilaç fiyatları ne durumda 5 lik bizim buralatda 650 700 çivarı
Ekli dosyayı görüntüle 34876
Köy kahvesindeydi
Bu fiyatlar çok iyi eskişehirde peşin fiyatlar listedeki vadelilerden pahalıEkli dosyayı görüntüle 34876
Köy kahvesindeydi
Bu fiyatlar çok iyi eskişehirde peşin fiyatlar listedeki vadelilerden pahalı