Bu gidişle bizde kapınızı çalcaz [emoji3] fiyat farkı çok bizde nisan ayına inş düşerDoğrudur . Edirnedede çoğu yerden uygun
Bu gidişle bizde kapınızı çalcaz [emoji3] fiyat farkı çok bizde nisan ayına inş düşerDoğrudur . Edirnedede çoğu yerden uygun
Hektas rauma 5L.400 liraya satın aldım.
Lancolette 40 lira edirneden.ONDER TARIM.her türlü yardımcı oluyorlar.ismail kardeşime de burdan teşekkür ediyorum.bana değerli vaktini ayırdığı ıçin.
Axial de yağlı tohumlarda 111 lira 11 dönüme.fiyat uygun.
Ot- cutteng
Yulaf-terdok240(özellikle bu ilaçtan çok memnunum)
Diğerlerinide kullandım fena değil pas ilacı ucuz ve etkili
aldınmı ilaçları bugün cutteng 160 terdok 35 tlye aldım. her tarlaya atıyormusun terdok u 3,5 tl dönüme maliyeti var. pahalı geldi biraz bana.
Kaliteden taviz vermiyorsunEkli dosyayı görüntüle 35442
Madem konu ilaçlar ve gübreler. Tüm sermayeyi oğlanın gübre torbasına kaptırdık. Markette gördüm indirim var stok yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 35443
Yamato 450 tl. Ye aldım.
Hacı naptın sen yaw gumu falanmi buldun bende dün almistim 40 li paket 6 no 82 liraya acayip koydu valla [emoji3]Ekli dosyayı görüntüle 35442
Madem konu ilaçlar ve gübreler. Tüm sermayeyi oğlanın gübre torbasına kaptırdık. Markette gördüm indirim var stok yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 35443
Yamato 450 tl. Ye aldım.
Böyle şeyler gitti gidiyor da daha ucuza abi oralara da bakın [emoji4]Hacı naptın sen yaw gumu falanmi buldun bende dün almistim 40 li paket 6 no 82 liraya acayip koydu valla [emoji3]
Hacı naptın sen yaw gumu falanmi buldun bende dün almistim 40 li paket 6 no 82 liraya acayip koydu valla [emoji3]
Kaliteden taviz vermiyorsun
Çocuk söz konusu olunca , imkan bir şekilde oluşturuluyor .Keşke 101 bezi kullanabilsek ama napçan bebek diyor kıyamıyorsun.
Beyler yamato 1 lt ne kadar peşin bilgisi olan var mıArkadaşlar edirne kıyık da önder tarim var.
Oraya sormadan zirai ilaç almayin
Ne kadar değişik ilaçlar kullanıyorsunuz , hepside dünya para.
Ne tavsiye ediyorsun arkadaşım? Ne gibi bir yol çizmeliyiz aydınlatırsan memnun oluruz. Bir çok kök boğaz ve pas ilaçlarından denemeler ile fayda göremediğimiz için piyasadaki kaliteli illaçlatı kullanmak zorunda kalıyoruz.
Bizim iç Anadoluâda şükür bu dertler yok. Pas 7-8 yılda bir denk gelir kokbogaz falan olmaz, alırız bir teneke ester dönüm maliyeti 50 krs , tarla tertemiz olur. Allah sizin yardımcınız olsun zor sizin isler
bizim 3 dönümden aldığımızı 1 dönümden alıyorlar. o kadar normal.
bizim 3 dönümden aldığımızı 1 dönümden alıyorlar. o kadar normal.