Turib üzerinde fiyatlara nasıl bakıyorsunuzBuğday fiyatları ne alemde arkadaşlar turib üzerinde ekmeklik buğday 2.04 ile 2.15 arasında Ramazan yaklaşıyor inşallah bir hareket olur
Üretmedikmi bize kim bakacak be usta verelim o zaman tarlaları çiftliklere kiraya ne yağmur yapacak ne don olacak derdimiz olsun gübre çıkmış inmiş umrumuzda olmasın diyelim bu sene iyi biçtiniz kirayada zam oh. Tabi bizden çıktımı mal kıymetli olur bak o zaman ürün nasıl para yapıyor o tarlaları toplayan büyük tarım çiftlikleri nasıl öttürüyor piyasayıSonumuz hayrola inşallah bugun nöbetteyim arkadaşlarla konuşuyorum da çiftci şehirli için boşa üretiyor herkesin tek bellediği var 4 çeker traktör hepsinin altın 100 binlik araba var üretmeyeceksin acından ölecek un inşallah 250 olur yag da 120 alan almayan belli olsun
Bende dolar yükselince yükselir diye ummustum fakat dahada düştü Uzunköprü borsasinda bugün 1.90 a satilan bugdaylar var harmanda 2₺ hayal7.21 cuma kapanış şuan 8.27 olmuş bu durum buğday fiyatını yükseltir diye düşünüyorum
Onlarda protein ve değerler düşük ama diğerleride pek yüksek değil tabi bu sene ters köşe oldu buğday derken çiçek uçtuBende dolar yükselince yükselir diye ummustum fakat dahada düştü Uzunköprü borsasinda bugün 1.90 a satilan bugdaylar var harmanda 2₺ hayal
Hocam ne güzeli yaYnt: Güncel Buğday Fiyatları
ömer bey bu fiyatlar güzel .nola harman zamanıda bu fiyatlara gitse vatandaşın buğdayı.
İyi bari biz mazot tanklarını doldurduk uzun bir süre idare eder, 5.5 den aldık. Mazot fiyatı da zıplıycak, buğday fiyatlarında da olsa keşke aynı zıplamaSabah 7.50 acilir mudahale Ile biraz duser gibi. Dusmezse mazota zam gelir. Bugday fiyati yukselmez, zaten misir da ithal gelecek.