Buğdayda bir kipirti yok bugün Uzunköprü borsasinda 2.106₺ sattim 6ton dolar yükselişe geçti bu hafta başka satmam haftayı beklicemÇiçek tekrar 5100 oldu haberiniz olsun
Abi turip de nıyeyse fiyat yukarı yönlü bir seyir etmiyorLisanslı depoda buğdayı olup
Turib üzerinden satış veren var mı kırmızı ekmeklik buğday fiyatları 2.06 ile 2.13 arasında burada fiyatlar daha düşük bekliyoruz bakalım inşallah yükselir en azından ticaret borsalarındaki fiyatların seviyesine çıkar
Benim tahminim tüccarlar elindeki malları çıkarıyor o yüzden lisanslı depolardaki mallara pek rağbet yok ithalat bari yapılmıyor bekleyeceğiz Nisan ortasına kadar bakalım ne olacakAbi turip de nıyeyse fiyat yukarı yönlü bir seyir etmiyor
MOSKOVA - 01 Mart 2021Buğday fiyat ları bu aydan sonra değişecek fiyat lar
Uzunköprü den bir tüccara bugün buğday çiçek fiyatını sordum ve bu yazıyı göndermişMOSKOVA - 01 Mart 2021
Rusya'nın buğday ihracat fiyatları geçen hafta Chicago ve Paris'teki yüksek fiyatlar nedeniyle art arda ikinci hafta yükseldi.
Mart ayında Karadeniz limanlarından tedarik için% 12,5 protein yüklemesi olan Rus buğdayı, geçtiğimiz haftanın sonunda gemide ücretsiz (FOB) ton başına 287 $ oldu ve bir önceki haftaya göre 4 $ arttı.
Özel Sovyet Agına göre, buğday ve arpa fiyatları ton başına sırasıyla 4 dolardan 284 dolara ve 251 dolara yükseldi.
Nitekim Rusya'nın buğdayı, önceki haftalardaki satışların ardından rekabet üstünlüğünü yeniden kazandı.
Rusya, pazartesi gününden itibaren buğday ihracat vergisini iki katına çıkarıp ton başına 50 Euro'ya (60 $) çıkardı, bu nedenle Sovyet Ag, ülkenin buğday ihracatının önümüzdeki iki hafta içinde yavaşlamasını bekliyor.
Rusya ayçiçek yağı fiyatları 85 dolar artarak, küresel bitkisel yağlardaki büyümenin desteğiyle 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.
Geçen hafta ana buğday üreten bölgelerdeki soğuk hava, karla yalıtılmış bitkilere zarar vermeyecek kadar kısaydı, ancak buz kabuğu, bazı bölgeler için bir risk olmaya devam ediyor.
Evet çok satış olduğu için artmıyor bence herkes aynı zamanda malıni elden çıkarmaya çalışıyor bu ayın sonunda yükselecek tır umarım beklemedeyiz2 haftadır çok buğday satılıyor bana göre elden çıkaran çok diye fiyatları yükseltmiyorlar borsada her gün buğday gırla gidiyor bu gün sadece Uzunköprü de 150000kg Edirne'de 638000kg buğday satıldı
Hemşerim bu ay sonunda fatura teslim tarihide son .Yetişitirebilecekmisiniz borsa tescil işlemi falan zaman alıyorEvet çok satış olduğu için artmıyor bence herkes aynı zamanda malıni elden çıkarmaya çalışıyor bu ayın sonunda yükselecek tır umarım beklemedeyiz
Fatura son teslim tarihi 30 Nisan 2021Hemşerim bu ay sonunda fatura teslim tarihide son .Yetişitirebilecekmisiniz borsa tescil işlemi falan zaman alıyor
Hangi cins ve kalitede buğdayBizde bekliyoruz 2100 veriyolar su an biraz daha bekliycez.
Enola ve aglika biraz da esperya var depoya cekmistik karisik. Degerleri de degisiyor her romorkta ama geneli 13 protein 30 gluten 55 sedim 82-83 hektolitreHangi cins ve kalitede buğday
Bugday 30nisan son 10 nisana kadar satmam lazim eger havalardan dolayi traktorle satmayi yetistiremezsem en son depodan veririmHemşerim bu ay sonunda fatura teslim tarihide son .Yetişitirebilecekmisiniz borsa tescil işlemi falan zaman alıyor
Ayçiçek fatura son teslim tarihi neydiBugday 30nisan son 10 nisana kadar satmam lazim eger havalardan dolayi traktorle satmayi yetistiremezsem en son depodan veririm
Ayciçek fatura teslim son tarihi 30 MartAyçiçek fatura son teslim tarihi neydi