Yarın uzunkopr u borsasına bir Römork götüreceğim yarın yazarımBuğday fiyatları ne alemde arkadaşlar turib üzerinde ekmeklik buğday 2.04 ile 2.15 arasında Ramazan yaklaşıyor inşallah bir hareket olur
Yarın uzunkopr u borsasına bir Römork götüreceğim yarın yazarımBuğday fiyatları ne alemde arkadaşlar turib üzerinde ekmeklik buğday 2.04 ile 2.15 arasında Ramazan yaklaşıyor inşallah bir hareket olur
Bugün Uzunkopru borsasında 2.116tlye gitti bugdayim Nisan ayını beklicem belki yükselirBuğday fiyatları ne alemde arkadaşlar turib üzerinde ekmeklik buğday 2.04 ile 2.15 arasında Ramazan yaklaşıyor inşallah bir hareket olur
Bereketli olsun cinsi ve değerleri nedir?Fiyatlar pek artacak gibi durmuyor hayırlısı yine de.Bugün Uzunkopru borsasında 2.116tlye gitti bugdayim Nisan ayını beklicem belki yükselir
Daha önce de satmıştınız fiyatlar aynı sanırımBugün Uzunkopru borsasında 2.116tlye gitti bugdayim Nisan ayını beklicem belki yükselir
Hamza-Maden paçalBereketli olsun cinsi ve değerleri nedir?Fiyatlar pek artacak gibi durmuyor hayırlısı yine de.
Daha önce de satmıştınız fiyatlar aynı sanırım
Hayırlısı olsun. Hektolitreyi yanlış söylediniz, 79.31 görünüyorHamza-Maden paçal
Hektoitre 79.30
Gülten 34
İndex 92
Protein 15.52
Siz dogru zamanda satma kararı almışsınız birazdaha çıkar diye bekleseydin bugun hala 2200 2300 bile zordu şansınız varmışvalla ben 7ayın 25inde lisanlı depoya bugdayımı verdim..Kamyonla gelip yukleyip götürdüler..Adam dedi abi hemen satacakmısın dedi..Şuan benım bugday kaç lira dedim (kızıltan91 makarnalık ) hemen satış yaparsak 1900 dedi..beklesin depoda dedim tamam dedi...kasımın 4ünde beni aradı abi satalımmı tavan yaptı dedi kaç lira dedim 2450 tl dedi..dedim sat..oglan satısı gerçekleştirdi ertesi gün hesabıma geçti para...3 ayda depo kira destegini devletten aldım..çok ekmekle çok kazanılmıyor arkadaşlar bunu iyi degerlendirmek gerekir...120 tonu 1900den satmak nere 2450den satmak nere aradaki fark 66bin 3 ayda...içimden geldi ertesi gün para hesaba geçince lisansllı depoculuktaki arkadaşa 6bin lira attım çocuguna benden birşey al diye..oğlan kabul etmedi abi zaten biz devletten lisanslı depoculuk oldugumuz için kazanıyoruz dedi ama yok dedim yegenıme benden bişiy al dedim...ürünü çevirmek gerekiyor borsada falan anlatmak istedigim bu..kara düzen ekimle mahsul çıkınca hemen al sat ile olmuyor...tabi bunu saglayabilmek içinde harmana borçsuz çıkmanız lazımki ürünü hemen satıp borçları ödemek zorunda olmayasınız...
Battı....Yuh be 7.21 den 8,34 şuan dolar.Batıcak memleket...