15mart gibi fiyatlar tavan yapacaktirRusya buğday ihracat vergisini ton başına 50 Euro'ya çıkardı
Rusya, buğday ihracatına yönelik beklenen hamlesini gerçekleştirdi
Rusya'da hükümet, buğday ihracat vergisinin 1 Mart'ta geçerli olmak üzere ton başına 50 euro olarak uygulanmasını onayladı.
15 Şubat-1 Mart dönemi için ton başına 25 euro olarak uygulanacak olan vergi, 1 Mart'tan 30 Haziran'a kadar ton başına 50 euro olarak uygulanacak.
Bu durumda 1 mart sonrası ithal buğday fiyatlarına 25 Euro(30 dolar) zam demek son ithalatta buğday 303 dolar artı 30 dolar 330 dolar demek buda 2500 TL ton birde nakliye liman ücretleri eklersek 2650 TL ton ithalatın maliyeti iç piyasada buğday fiyatları bakalım nasıl olacak
Döviz altın falan hep düşüşte biz yarın artık ayçiçeğini pazarlamayı düşünüyoruz bereket versin sezona göre çok yükseldiAyçiçeğini daha bekletmenin faydası var mı sizce daha fazla beklemek riskli mi olur görüşleriniz nedir
Fiyatlar ne durumda aycicekteDöviz altın falan hep düşüşte biz yarın artık ayçiçeğini pazarlamayı düşünüyoruz bereket versin sezona göre çok yükseldi
Vallahi bende artık bozmaya niyetlendim çıksada kardan zarar ederiz çiçek için gübreyi çekeyim en azından zamlar devam ediyor gübredeDöviz altın falan hep düşüşte biz yarın artık ayçiçeğini pazarlamayı düşünüyoruz bereket versin sezona göre çok yükseldi
4900 geçen hafta sorduğumdaFiyatlar ne durumda aycicekte
güzel fiyat hayırlı olsunPolatlı 27/01/2021
Ekli dosyayı görüntüle 57452
Hayırlı olsun sizde İndex çıkmıyor galiba benim Hamza bugdaylarini polatliya götürmek lazım bizim Uzunkopru bu fiyatlari bu yıl görmezPolatlı 27/01/2021
Ekli dosyayı görüntüle 57452
Esas yukselisi 15marttan sonra bekliyorum insallah olurPolatlı borsasında sert ekmeklik buğday fiyatları 2500 TL ye yaklaştı
Turib üzerinden fiyatları biraz düşük 2170 civarında orada da bir hareket başlayacaktır şubat 15 ten sonra çünkü Rusya 25 euro (30 dolar) ek vergi koyacak o da liman ücreti nakliye 2600 geçer.
s.a. kesin olarak zamlanacak mı. bıraz daha beklemelı mıyız.Polatlı borsasında sert ekmeklik buğday fiyatları 2500 TL ye yaklaştı
Turib üzerinden fiyatları biraz düşük 2170 civarında orada da bir hareket başlayacaktır şubat 15 ten sonra çünkü Rusya 25 euro (30 dolar) ek vergi koyacak o da liman ücreti nakliye 2600 geçer.
Sadece tahmin ediyoruz satıp satmamak sizin kararınız.s.a. kesin olarak zamlanacak mı. bıraz daha beklemelı mıyız.
cok tesekkur ederım. bızde malımızı degerlendırme telasındayız. kapımmızda 2,5 tl ye verebılırmıyız dıye arastırıyorum.Sadece tahmin ediyoruz satıp satmamak sizin kararınız.