Bugdayin yonu asagi dogru gozukuyor dolar 6.80 i gorecek tuccarlarda mali piyasaya surmeye basaladi edirne borsasi gunluk 20 tonlardan 300 tonlara cikti2400’den gelen mal 2000’e piyasaya sürülüyor. Zarar da mazot ve gübreden vergi olarak çıkartılıyor.
Yine de beklemeye devam mart ayını hatta martın 15ini bi görelim bakalım.
Evet bugün baya Kalabalikmis fiyatlar aynı
HERŞEYE ZAM GELDİ EN SON BUĞDAYA GELECEK BEKLENTİSİ İLE 6 AY BEKLEDİK BU SEFER DOLAR DÜŞTÜ ŞİMDİ DİĞERLERİNİN FİYATI GEVŞER BUĞDAY EN ÖNDE KOŞAR..Arkadaşlar ne durumda bugdaylar fiyatlar gevşedi olacak iş değil herşeye zam bizim mala indirim
Varmı fiyat teklifi bugday için bugünlerdeHERŞEYE ZAM GELDİ EN SON BUĞDAYA GELECEK BEKLENTİSİ İLE 6 AY BEKLEDİK BU SEFER DOLAR DÜŞTÜ ŞİMDİ DİĞERLERİNİN FİYATI GEVŞER BUĞDAY EN ÖNDE KOŞAR..
1.vergi hiçte etkilemedi piyasayı nasıl iş anlamadım1 martta rusya 2. Vergiyi uygulayacak 25 euro. 2. El araçlarda düşüşler başlamış aynı düşüşü traktörlerde görebilecek miyiz acaba
Ekmeklik Kasım da 2200 dü şimdi 2 lira gülermisin aglarmısınMakarnalık buğdaya 10 gün önce 2400 vermişlerdi verecektim 2200 dediler vazgeçtim. 2000 liraya kadar düşmezse hatırım kalır.
Bu faizlerle kolay kolay mal alinmaz dahada dusecek fiyatlar. Arabalar tavan yapti herkes araba aliyor 100 binlik araclari 150 bine kakaladilar simdi indi 120 bine aynisi traktorde olacak bekleyin gorun1 martta rusya 2. Vergiyi uygulayacak 25 euro. 2. El araçlarda düşüşler başlamış aynı düşüşü traktörlerde görebilecek miyiz acaba
Tmo iptal etti ihaleyi o yüzden bide önden kaçırılan buğdayın bolluğu var.1.vergi hiçte etkilemedi piyasayı nasıl iş anlamadım
2.vergiyi bekleyelim bakalım piyasaya etki edecek mi ?1.vergi hiçte etkilemedi piyasayı nasıl iş anlamadım
Piyasaya keşke etse ama döviz yüzünden bize yansıtmıyorlar2.vergiyi bekleyelim bakalım piyasaya etki edecek mi ?
Acayip arabaya ihtiyacım var sırf fiyatları protesto etmek amacıyla almıyorum.Her bi galeri kapının önüne 10 tane araba çekmiş.Bu faizlerle kolay kolay mal alinmaz dahada dusecek fiyatlar. Arabalar tavan yapti herkes araba aliyor 100 binlik araclari 150 bine kakaladilar simdi indi 120 bine aynisi traktorde olacak bekleyin gorun
Rusyadaki çiftçi de şikayetçi bu vergi kotasından2.vergiyi bekleyelim bakalım piyasaya etki edecek mi ?