Verilen teklifler bunlar daha gerceklesmedi. Fiyati yuksek bulup hicte almaybilirtmo ne kadara aldı buğdayı
Verilen teklifler bunlar daha gerceklesmedi. Fiyati yuksek bulup hicte almaybilirtmo ne kadara aldı buğdayı
almasın da görüyüm almak zorunda yoksa tutamaz piyasayı benceVerilen teklifler bunlar daha gerceklesmedi. Fiyati yuksek bulup hicte almaybilir
nohut alıyorlar mı pekiBorsaya çevirdiler işi alan var satan yok
Ekli dosyayı görüntüle 57242Final fiyatlari bu sekildedir
Olmasi gerek fiyat 2300civari veya uzeri ama fabrikalar ne verir gorucezO zaman ekmeklik buğday 2300 ün üstünde mi şu an?
En büyük hata TMO ve bakanlıkta şimdi görev zararı yapacağına yazın çiftçinin tüketicinin tmo nun zarar görmeyeceği çözüm yolu vardı. Şuan herkes zararda.bir tüccarla görüstum bugun bu ihale fiyatlara yansımaz dedi sebebi daha öncede tmo 2400 den bugday 2000 den arpa aldı zararına 2050 tlye bugday 1650 lıraya arpa sattı zararı gorev zrarı olarak acıkladı tüccar üzerinde büyuk baskı var ayrıcalisansli depolardaki malın yuzde
Bende bugün bir tüccar ile görüştüm fiyatları etkiler dedi çünkü bundan sonra sorun ithal edilecek fiyatta değil sorun ithal edilecek buğday bulunmayacak diyor adam elindeki buğdayı satmayı hiç düşünmüyor Depoları toprak siloya geçirip seneye satacağım diyor bu yaz tekrar depoları dolduramam belki diyor kuraklık lisanslı depoculuk vs yüzündenbir tüccarla görüstum bugun bu ihale fiyatlara yansımaz dedi sebebi daha öncede tmo 2400 den bugday 2000 den arpa aldı zararına 2050 tlye bugday 1650 lıraya arpa sattı zararı gorev zrarı olarak acıkladı tüccar üzerinde büyuk baskı var ayrıcalisansli depolardaki malın yuzde 70i dutuyor dedı
Tmo nun 2050tlden sattigi bugday ithal olanlar degil. Harmanda ciftciden 1650tlye topladigi bugdaylari 2050 tlde satiyor. Oda devede kulak kalar.bir tüccarla görüstum bugun bu ihale fiyatlara yansımaz dedi sebebi daha öncede tmo 2400 den bugday 2000 den arpa aldı zararına 2050 tlye bugday 1650 lıraya arpa sattı zararı gorev zrarı olarak acıkladı tüccar üzerinde büyuk baskı var ayrıcalisansli depolardaki malın yuzde 70i dutuyor dedı
Busene TMO mal almadı trakyada ve diğer yerlerde hepsini Lisa nsli depoya yönlendirdi suandada Lisa nsli depolardaki doluluk oranı yüzde 80 malları hepsi duruyorTmo nun 2050tlden sattigi bugday ithal olanlar degil. Harmanda ciftciden 1650tlye topladigi bugdaylari 2050 tlde satiyor. Oda devede kulak kalar.
Bende aynisini soyluorum iste tmonun elindeki mal devede kulak.Busene TMO mal almadı trakyada ve diğer yerlerde hepsini Lisa nsli depoya yönlendirdi suandada Lisa nsli depolardaki doluluk oranı yüzde 80 malları hepsi duruyor
TMO lisanslı depoları kullanıyor. Çiftçinin TMO ya mal verirken lisanslı depoları kullanmasını da teşvik ediyor. Şöyle ki eğer TMO nun kendi deposuna dökersen TMO adına lisanslı depoya döktüğün maldan daha çok kesintisi var.Busene TMO mal almadı trakyada ve diğer yerlerde hepsini Lisa nsli depoya yönlendirdi suandada Lisa nsli depolardaki doluluk oranı yüzde 80 malları hepsi duruyor
Çeltik fiyatlari ne olur, ne dersin?Busene TMO mal almadı trakyada ve diğer yerlerde hepsini Lisa nsli depoya yönlendirdi suandada Lisa nsli depolardaki doluluk oranı yüzde 80 malları hepsi duruyor
Piyasa 10 15 güne tam oturur. Ekmeklikte 2400 makarnalıkta 2600 olacağını düşünüyorum.Alaca ticaret borsasi ekmeklik bugday bugun 2370 i gordu. Ortalama 2336.