Geçen hafta Yükselmeye başladı 4900 4950 gibi40 yağ çiçek fiyatı ne durumda
Geçen hafta Yükselmeye başladı 4900 4950 gibi40 yağ çiçek fiyatı ne durumda
Edirne ticaret borsası son satış 4.047 yazıyorduGeçen hafta Yükselmeye başladı 4900 4950 gibi
Borsaya 1 aydın ürün gelmiyor ben fabrikaların aldığı fiyatı yazıyorum mesela sizin o taraftaki Antalya yağ 5 gün önce Facebook’ta şunu yayınladıEdirne ticaret borsası son satış 4.047 yazıyordu
Oo yağ farkında artış var her sene 40krş bu sene aştılar kendilerini . Evet bende soyludan aldım fiyat şimdi 40yağ 4.900 dediBorsaya 1 aydın ürün gelmiyor ben fabrikaların aldığı fiyatı yazıyorum mesela sizin o taraftaki Antalya yağ 5 gün önce Facebook’ta şunu yayınladıEkli dosyayı görüntüle 56979
Birde o fiyatlara yada daha üstüne alan 2 yer daha var onlar uzunköprüde biri birlik diğeri emin yağ emin yağ farkına 50 kuruş birlik 60 kuruş veriyor bu hafta ne kadar fiyat veriyorlar fikrim yokOo yağ farkında artış var her sene 40krş bu sene aştılar kendilerini . Evet bende soyludan aldım fiyat şimdi 40yağ 4.900 dedi
Ayçiçeğini alıyor mu lisanslı sistemde emanete?Bu arada buğday konusunu biraz dağıttım kusura bakmayın Antalya yağ depolarını lisanlı depoya çevirdi bilgisini vereyim
Türib de çıkıyor Muratlı olarak geçiyor adıAyçiçeğini alıyor mu lisanslı sistemde emanete?
Bunun bize yağlı tohumlara göre avantajı ne olacak o konuda bilgi verebilir misiniz ?Son gelen mesajında belirtmişti
Yağlı tohumlarla falan hiç çalışmadım nasıl işliyor bilmiyorum kendi depomda yada emanet sistemiyle çalıştım hep bu sisteme de bu sene geçiş yapıcam inşallah . Lisanlı depodan da Anladığım kadarıyla emanetçiliğin anlık borsa fiyatından bulduğun müşterinin fiyatından satış işlemi emanetçilikte battı çıktı riskin olmaz diye düşünüyorum ama sonuçta mal yine elinde değil devlet satmaya zorlar yaptırım uygular mı onuda değerli üstadlardan okuyalım öğrenelimBunun bize yağlı tohumlara göre avantajı ne olacak o konuda bilgi verebilir misiniz ?
Buğday ihalesi bugündü ama cuma gününe ertelenmiş nedenini bilmiyorum ama istenilen fiyat gelmedi sanırımIhale sonrası buğday fiyatının uçuşa geçeceğini düşünüyorum. Polatlı borsasında ekmeklik buğday 2380 tl civarına çıktı bile.
Buğday ihalesi bugündü ama cuma gününe ertelenmiş nedenini bilmiyorum ama istenilen fiyat gelmedi sanırım
İstenilen fiyat gelmesse ihale ertelenir büyük ihtimal öyle olmuşturBuğday ihalesi bugündü ama cuma gününe ertelenmiş nedenini bilmiyorum ama istenilen fiyat gelmedi sanırım
Uzunkopru de 48 yag oranı ayçiçek 5400 e satılmışÇorlu da ayçiçeği 4800 ile 4850 TL arasında. Dünya borsalarında buğday fiyatları yükselmeye devam ediyor. Eğer kur düşmemiş olsa şuan 2.5 ile 2.6 TL arasında bir buğday fiyatı olacakti. Mart sonu gibi 7.8 ile 7.9 TL bir kur beklentisi var. Dolayısı ile dünya borsalarındaki yükselme ile yüzde 20 civarında buğdayın fiyatınin yükselmesi muhtemel olacaktır. Dolar kurunu takibe devam.
Haftaya kalmaz piyasa bu durumu fiyatlar.Sıkı durun ha gayret