Güncel Buğday Fiyatları

Edirne ticaret borsası son satış 4.047 yazıyordu
Borsaya 1 aydın ürün gelmiyor ben fabrikaların aldığı fiyatı yazıyorum mesela sizin o taraftaki Antalya yağ 5 gün önce Facebook’ta şunu yayınladı
5F6BE739-B894-42F7-B88E-1A0D9F0F934A.jpeg

Son gelen mesajında belirtmişti

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-01-18-13-11-30-814_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2021-01-18-13-11-30-814_com.google.android.apps.messaging.jpg
    77.9 KB · Görüntüleme: 40
Ben
Bunun bize yağlı tohumlara göre avantajı ne olacak o konuda bilgi verebilir misiniz ?
Yağlı tohumlarla falan hiç çalışmadım nasıl işliyor bilmiyorum kendi depomda yada emanet sistemiyle çalıştım hep bu sisteme de bu sene geçiş yapıcam inşallah . Lisanlı depodan da Anladığım kadarıyla emanetçiliğin anlık borsa fiyatından bulduğun müşterinin fiyatından satış işlemi emanetçilikte battı çıktı riskin olmaz diye düşünüyorum ama sonuçta mal yine elinde değil devlet satmaya zorlar yaptırım uygular mı onuda değerli üstadlardan okuyalım öğrenelim

Çorlu da ayçiçeği 4800 ile 4850 TL arasında. Dünya borsalarında buğday fiyatları yükselmeye devam ediyor. Eğer kur düşmemiş olsa şuan 2.5 ile 2.6 TL arasında bir buğday fiyatı olacakti. Mart sonu gibi 7.8 ile 7.9 TL bir kur beklentisi var. Dolayısı ile dünya borsalarındaki yükselme ile yüzde 20 civarında buğdayın fiyatınin yükselmesi muhtemel olacaktır. Dolar kurunu takibe devam.

Çorlu da ayçiçeği 4800 ile 4850 TL arasında. Dünya borsalarında buğday fiyatları yükselmeye devam ediyor. Eğer kur düşmemiş olsa şuan 2.5 ile 2.6 TL arasında bir buğday fiyatı olacakti. Mart sonu gibi 7.8 ile 7.9 TL bir kur beklentisi var. Dolayısı ile dünya borsalarındaki yükselme ile yüzde 20 civarında buğdayın fiyatınin yükselmesi muhtemel olacaktır. Dolar kurunu takibe devam.
Uzunkopru de 48 yag oranı ayçiçek 5400 e satılmış