Bugünkü ihaleden haberi olan var mı ?
Evet cumaydi bu pandemi bende zaman kavramini bozdu bu güne cuma sanıyorumcuma değil miydi ihale
Sinan bugün Uzunköprü borsasinda sattim bugdayi 3,5ton 2111₺ bugünkü ihaleden sonra yükseliş bekliyorumBence ayın 22 gibi satarsan daha yüksek fiyata gidebilir uğur tabi bu benim düşüncem bakalım hayırlısı inşallah daha da yükselecek
inşallah sizce kaça alır tmo buğdayıSinan bugün Uzunköprü borsasinda sattim bugdayi 3,5ton 2111₺ bugünkü ihaleden sonra yükseliş bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun iyi fiyat a vermişsin önümüzdeki hafta daha da yükselir büyük ihtimalle döviz de artma durumu var bakalım hayırlısıSinan bugün Uzunköprü borsasinda sattim bugdayi 3,5ton 2111₺ bugünkü ihaleden sonra yükseliş bekliyorum
bence ihaleden sonraki iki hafta içinde sattın sattın satmadın tmo satar seniHadi hayırlısı olsun iyi fiyat a vermişsin önümüzdeki hafta daha da yükselir büyük ihtimalle döviz de artma durumu var bakalım hayırlısı
230 euro civarında bir fiyat olur ihale de ona göre TL olarak hesap yapmak lazımbence ihaleden sonraki iki hafta içinde sattın sattın satmadın tmo satar seni
230 euro civarında bir fiyat olur ihale de ona göre TL olarak hesap yapmak lazım
Sağ ol toprağım beklemedeyim istediğim fiyat gelmesse Mart sonuna kadar beklerimHadi hayırlısı olsun iyi fiyat a vermişsin önümüzdeki hafta daha da yükselir büyük ihtimalle döviz de artma durumu var bakalım hayırlısı
Sende saol arkadaşım kolay gelsinSağ ol toprağım beklemedeyim istediğim fiyat gelmesse Mart sonuna kadar beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 57233Verilen teklifler tahminleri yaniltmadi
Rica ederim. Ve ure gubresini almayan kim varsa biran once alsin. Onumuzdeki haftalarda dahada zamlar gelicek. Pahali duser diye kimse beklemesin bugunun sartlarinda 2900-3000tlye alan karli cikarBu önemli paylaşım için çok teşekkür ederim.
Bugun ku kurla turkiye ye gelişi 2.500 TL yi geçiyor
tmo ne kadara aldı buğdayıRica ederim. Ve ure gubresini almayan kim varsa biran once alsin. Onumuzdeki haftalarda dahada zamlar gelicek. Pahali duser diye kimse beklemesin bugunun sartlarinda 2900-3000tlye alan karli cikar