borsa bunu un fabrikalarına vermiyor mu söke un a baktırsak daha iyi fiyat alamaz miyiz mesafe de yakın düşer hem
Geçen yıl hem söke una hemde inceoğlu un a numune gönderdim fiyatları düşük oluyor
borsa bunu un fabrikalarına vermiyor mu söke un a baktırsak daha iyi fiyat alamaz miyiz mesafe de yakın düşer hem
ozel mesaj atayim defim beceremedim hocam sedim1 46 sedim2 61 indeks i 97 gluten 36 en üstlerde protein ölçümünü yapamamış fabrika sizce bu eksperyanin proteini muhtemelen kaç tir. Kalitemiz tavan mi yeni çiftçiyim yardım litfenCinsi; Sarı Mustafa , 78 krş, dün satıldı.
ozel mesaj atayim defim beceremedim hocam sedim1 46 sedim2 61 indeks i 97 gluten 36 en üstlerde protein ölçümünü yapamamış fabrika sizce bu eksperyanin proteini muhtemelen kaç tir. Kalitemiz tavan mi yeni çiftçiyim yardım litfen
ozel mesaj atayim defim beceremedim hocam sedim1 46 sedim2 61 indeks i 97 gluten 36 en üstlerde protein ölçümünü yapamamış fabrika sizce bu eksperyanin proteini muhtemelen kaç tir. Kalitemiz tavan mi yeni çiftçiyim yardım litfen
nereye verdiniz un fabrikası na mı15.01.2018 Esperia cinsi 14.8protein 980tl/ton olarak satış yaptık. Sezonda 900TL idi.
15.01.2018 Esperia cinsi 14.8protein 980tl/ton olarak satış yaptık. Sezonda 900TL idi.
Teşekkürlerİyi günlerde harcayın
Teşekkür ederim Mustafa abi. Malesef çok fark yok lakin çok malı olup faizli borcu olmadığı zaman kışa bekletip biraz fark yaratıyor. Ne yapalım çiftçiyiz pek sözü geçen bi kesim değiliz.Hayırlısı olsun Gürcan Allah güle güle harcamak nasip etsin. Finansal olarak yazdan bu yana pek fark yapmamış. Herseye zam geldi çiftçinin malına zam yok. Bizde çiçek var ondada aynı durum.
Hayrabolu Mahmut süne un fabrikasınanereye verdiniz un fabrikası na mı
15.01.2018 Esperia cinsi 14.8protein 980tl/ton olarak satış yaptık. Sezonda 900TL idi.