Güncel Buğday Fiyatları

Abi söke una ver numeyi yanlız varsa pazarlamacısı gelip kendi numune alsın homojen bi biçimde başında bekle ürün sonuçlarını iste sağlam pazarlık yap ürünün değerlerini bildiğini söylemeki üç kağıtçılık yapmasınlar

ozel mesaj atayim defim beceremedim hocam sedim1 46 sedim2 61 indeks i 97 gluten 36 en üstlerde protein ölçümünü yapamamış fabrika sizce bu eksperyanin proteini muhtemelen kaç tir. Kalitemiz tavan mi yeni çiftçiyim yardım litfen

Merhaba, 36 gluten bir esperia buğdayının proteini 13,60-14,50 arasıdır.Şu zamanda Esperia için değerleri güzel.Fiyat olarak net bişey diyemem ama en yüksek fiyattan gider bölgemizde tabi tüccar fiyat kıracak başka şey bulmazsa.

uzunkoprü borsası değerleri ne kadar kötü olursa olsun 96kuruş tan aşağı buğday yok sezonda 8okurüş olan asuncion andino gibi buğdaylar şimdi 96kurüş bekletme imkanı olan arkadaşlar yüksek verimli yumsak tabir edilen buğdaylardan ekin

ozel mesaj atayim defim beceremedim hocam sedim1 46 sedim2 61 indeks i 97 gluten 36 en üstlerde protein ölçümünü yapamamış fabrika sizce bu eksperyanin proteini muhtemelen kaç tir. Kalitemiz tavan mi yeni çiftçiyim yardım litfen

Sarı Mustafa cinsi yemlik çeşit bildiğim kadarıyla, bizim bölgemize uygun, hayvancılık yapıyoruz.Ekmeklik çeşitleri pek bilmiyorum.

bugün uzunkoprü borsasında 1 araba asuncion buğday sattım sezonda 780kuruş verdikleri buğday bugun 980e gitti ekonomik durumu iyi olup malını bekletebilenler malını iyi değerlendiriyorlar

Buğday fiyatı kolay kolay 1 tl nin altına düşmez artık. Dolar yükseldiği için ithalat pahalı hale geldi. Girdiler de yükseldi tabii ama en azından spekülatörlerin oynayacak meydanı kalmadı.

Polatlı borsasında 16 protein hektolitre 81_82 süne 0.9 1230 tl en düsük vasıflı buğday 870 950 arası

İyi günlerde harcayın
Teşekkürler
Hayırlısı olsun Gürcan Allah güle güle harcamak nasip etsin. Finansal olarak yazdan bu yana pek fark yapmamış. Herseye zam geldi çiftçinin malına zam yok. Bizde çiçek var ondada aynı durum.
Teşekkür ederim Mustafa abi. Malesef çok fark yok lakin çok malı olup faizli borcu olmadığı zaman kışa bekletip biraz fark yaratıyor. Ne yapalım çiftçiyiz pek sözü geçen bi kesim değiliz.
nereye verdiniz un fabrikası na mı
Hayrabolu Mahmut süne un fabrikasına

Bizim bölgede sezonda net 800 tl idi,depoda beklettik net 1000 tl den satışımızı yapıyoruz ki beklettiğimize değdi yoksa dediğiniz gibi 50 tl farklara filan bekletmenin anlamı yok