13,3 proteinli makarlalik bugdayi sune yeniginden dolayi 940 tl yazdilar
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar buğday piyasası düzelmeye başladı bugun rumeli , poıneer , tekirdağ, asuncion,hamza buğdaylarımın hepsine kesintisiz 90 kuruş verdiler gelip alacaklar naklye ve hammaliyede yok 3kuruş nakiye 5kuruş hammaliye 2kuruşta kesintiler olsa 955kuruşa geliyo kararsızım beklemelimiyim vermeliyim mi ?
Evet çavdar ve cılız olmasına göre fiyat verdiler, çok seçici davranıyorlar... Birçok buğdaya yemlik dedi, isterseniz tüccar 830 verir gibide ifade ettiği oldu, bazı çiftçilere ofis 800 den alırız dediArkadaşlar tmo buğday verirken değerler harici buğdayın cavdarlı oluşuna göre fiyat verme durumu sizin oralardada varmı.
Bu yıl benim tmo götürdüğüm bugdayı ordaki eksper proteyin 12.8 gelmesine ramen cavdar %7 diye fiyat olarak 80 krş dedi
Sami bey cvp icin teşekkürler .Demekki sade benim başıma gelmemiş bu durum .Evet çavdar ve cılız olmasına göre fiyat verdiler, çok seçici davranıyorlar... Birçok buğdaya yemlik dedi, isterseniz tüccar 830 verir gibide ifade ettiği oldu, bazı çiftçilere ofis 800 den alırız dedi
yulaf 750 krş
arpa gecen yıl en yüksek 750 olmustu şuan 850 krş arpa 900 olurmu ? bekleteyimmi 50ton civarı var
Abi değerleri güzel ilk sedim 50 ve üstü olsa dahada süoer ama öncelikle protein miktarı önemli süne zararına uğramamış bakımını iyi yapmışsın un fabrikası alır ancak ğroteini söylersen daha net olur gerçi şuan piyasayıda bilmiyorum ama yemlik fiyata alınmayacağıda kesin hatta şöyleki arpa fiyatı 840 800 civarıysa senin buğday prıtein 10 ve üzeri olsa 900 civarı hatta üstü yaparArkadaşlar Esperya nın değerleri şöyle sedim1 46 sedim2 61 gluteni 36 indeks de 97 çıkmış telefonla bilgi verildi .. Yorumlarınızı bekliyorum buğdayım jaliteli mi daga satmadım. dekarda 840 kg ı gecti verimde. 30 ton kadar var .. Un fabrikalarının aradığı nal mı lutfen bilgi verin
protein ve hektolitre söylenmedi adam 1 lira vereyim dedi. karaman un burdur. kimseye soyleme fatura da keseyim dedi. Söke de un fabrikası var yetkiliyi ikna ettim buğday guzel iyi baktım dekarda 800 kg üstüne çıktık bence polatlı daki buğdaydan eksiği yok çiftçilikte yeniyim .. Kesinlikle onlara gostermeden satmayacağım. proteini de yüksektir gluten 36.. belirleyici etken protein o zaman..Abi değerleri güzel ilk sedim 50 ve üstü olsa dahada süoer ama öncelikle protein miktarı önemli süne zararına uğramamış bakımını iyi yapmışsın un fabrikası alır ancak ğroteini söylersen daha net olur gerçi şuan piyasayıda bilmiyorum ama yemlik fiyata alınmayacağıda kesin hatta şöyleki arpa fiyatı 840 800 civarıysa senin buğday prıtein 10 ve üzeri olsa 900 civarı hatta üstü yapar
yulaf 750 krş
arpa gecen yıl en yüksek 750 olmustu şuan 850 krş arpa 900 olurmu ? bekleteyimmi 50ton civarı var
protein ve hektolitre söylenmedi adam 1 lira vereyim dedi. karaman un burdur. kimseye soyleme fatura da keseyim dedi. Söke de un fabrikası var yetkiliyi ikna ettim buğday guzel iyi baktım dekarda 800 kg üstüne çıktık bence polatlı daki buğdaydan eksiği yok çiftçilikte yeniyim .. Kesinlikle onlara gostermeden satmayacağım. proteini de yüksektir gluten 36.. belirleyici etken protein o zaman..
borsa bunu un fabrikalarına vermiyor mu söke un a baktırsak daha iyi fiyat alamaz miyiz mesafe de yakın düşer hemBizdede var 250 ton kadar ben polatlıya götürmeyi düşünüyorum en iyi fiyatlar polatlı ticaret borsasında