Arkadaşlar, yakın zamanda deposundan buğday satan varmı? Güncel fiyatlar nedir, paylaşabilir misiniz.
Son kalan buğdayı geçen hafta 98 kuruştan verdik
Arkadaşlar, yakın zamanda deposundan buğday satan varmı? Güncel fiyatlar nedir, paylaşabilir misiniz.
Son kalan buğdayı geçen hafta 98 kuruştan verdik
Sezonda konuyu güncel tutalım.
Lüleburgaz ticaret borsası'na TMO adına 14protein esperia buğday 1055TL/ton teslim edildi. 1030dan aşağı buğday yok 1100lira görüldü.
Dün ben sattım abi.Bereketli olsun gürcan sen mi sattın?
Bence döviz e yatır paranı dolar 6 7 arası olurBuğday piyasası kasım aralık aylarında nasıl olur yıl başına kadar bekletmeyi düşünüyorum ama bir yandanda hepsini ofise verip faize yatırmayıda düşünüyorum kararsız kaldım hepsini satıp faize yatırdığımda mesela 1.050ye verdiğim buğday 1.120 ye gelmiş olcak acaba yılbaşına kadar 1.150 1.200 ü görürmüyüz?
Buğday piyasası kasım aralık aylarında nasıl olur yıl başına kadar bekletmeyi düşünüyorum ama bir yandanda hepsini ofise verip faize yatırmayıda düşünüyorum kararsız kaldım hepsini satıp faize yatırdığımda mesela 1.050ye verdiğim buğday 1.120 ye gelmiş olcak acaba yılbaşına kadar 1.150 1.200 ü görürmüyüz?
TMO nun dünkü açıklamasında müdahaleden bahsedildi. Limanlarda bekleyen 100000 ton buğdayın piyasaya sürüleceği ayrıca ekim ayını beklemeden TMO stoklarındaki buğdayın daha önce açıklanan fiyatlarından satışa sunulacağı açıklandı. Bu durumda fiyatlarında bir miktar gevşeme olacaktır.