Burada en kötü buğday 1450 lira sizin Esperia düşük gitmiş niye öyle oldu?1500 üzeri yazmaları lazım.İnşallah yükselir abi 1450 temizden anlaştık nakliye kaldırma onlara ait Buğdayın çoğu esperia 14 civarı geliyor protein
Burada en kötü buğday 1450 lira sizin Esperia düşük gitmiş niye öyle oldu?1500 üzeri yazmaları lazım.İnşallah yükselir abi 1450 temizden anlaştık nakliye kaldırma onlara ait Buğdayın çoğu esperia 14 civarı geliyor protein
Temiz fiyatı 1450 stopaj ve borsa kesintisi 35 kuruşa yakın nakliye ve hammaliye en az 35 kuruş desek 70 yapar yani 1520den gitmiş oluyorBurada en kötü buğday 1450 lira sizin Esperia düşük gitmiş niye öyle oldu?1500 üzeri yazmaları lazım.
Bereketi Bol olsun. Allah hayırlısı ile harcamayı nasip etsinİnşallah yükselir abi 1450 temizden anlaştık nakliye kaldırma onlara ait Buğdayın çoğu esperia 14 civarı geliyor protein
Hayırlı olsun, Harmana göre 30 kuruş 100 tonda 30 bin yapar, Allah bereket versin.bizde çeltiğe 30_40 kuruş gelse verecez.Temiz fiyatı 1450 stopaj ve borsa kesintisi 35 kuruşa yakın nakliye ve hammaliye en az 35 kuruş desek 70 yapar yani 1520den gitmiş oluyor
Bugün uzunköprü borsasında 73 hektolitre 14 protein esperia 1.48 TL den gitmiş.Burada en kötü buğday 1450 lira sizin Esperia düşük gitmiş niye öyle oldu?1500 üzeri yazmaları lazım.
Euro son 3 haftada %5 e kadar değer kazandı, daha da artar gibi görünüyorDolari dikkatlice takip edin
5.95 üstü kapanış yaparsa artık 7 de durmaz daha da artar diye düşünüyorum bence önümüzdeki hafta daha da yükselecekEuro son 3 haftada %5 e kadar değer kazandı, daha da artar gibi görünüyor
Maalesef beklediğimiz kış yağış olarak değil de5.95 üstü kapanış yaparsa artık 7 de durmaz daha da artar diye düşünüyorum bence önümüzdeki hafta daha da yükselecek
Evet maalesef ama beklenen gerçek daha Eylül ayında yükselmesi gerekiyordu bu zamana kadar ertelediler fakat şimdi daha fazla yükselir gibi geliyor aslında ne kadar yükselirse o kadar iyi bence diğer ülkelerle rekabet artışı olacakMaalesef beklediğimiz kış yağış olarak değil de
döviz artışı olarak geldi
Dolar yükselirse a dan zye herşeye zam gelir, alım gücümüz düşer, diğer ülkelerke neyin rekabeti dostum aşırımı değerli tl?Evet maalesef ama beklenen gerçek daha Eylül ayında yükselmesi gerekiyordu bu zamana kadar ertelediler fakat şimdi daha fazla yükselir gibi geliyor aslında ne kadar yükselirse o kadar iyi bence diğer ülkelerle rekabet artışı olacak
Dolar 5.90 bandini test etti ve yerlesti kisa surede 6 bandini test eder ve bu gidisle cok kisa surede yakalar 6 bandina yerlestiginde ilk test hedefi merkez bankasinin on gordugu 6.20 bandini test eder ve bu 6.20 bandina civiyi cakarsa bi sure bekler ama bi sekilde bu seviyeden 6.50 bandini dener merkez bankasi ve ekonominin alacagi kararlar herseyi degistirir mevduat faizlerinin dususu parasi olani yabanci para ve altina yoneltiyorDolar 7 yı felan Allah korusun görmesin yoksa iş karışabilir zaten pek iç açıcı ortam yok
Evet dostum herşey zamlanir bence 7.50 seviyesinde olması gerekli ki fabrika lar yurtdışı na daha fazla mal satsınDolar yükselirse a dan zye herşeye zam gelir, alım gücümüz düşer, diğer ülkelerke neyin rekabeti dostum aşırımı değerli tl?
O zaman karadelik , muazzam bir hal alır, deliği tıkamak bize düşer , zor dostum zor, hertürlü zor.Evet dostum herşey zamlanir bence 7.50 seviyesinde olması gerekli ki fabrika lar yurtdışı na daha fazla mal satsın
Amin.Dolar 7 yi felan, "Allah(c.c.) korusun." görmesin yoksa iş karışabilir zaten pek iç açıcı ortam yok.
Yıllardır gelen yatırımları doğru yerlerde kullanıp yüksek değerde mal üretip ihraç edilseydi bu kadar kötü olmazdı biz ne yaptık inşaat şimdi satamiyorlar da faizleri de bu yüzden düşürdüler konut stokları erişin diye millet elindeki dovizini bozdurup ev vs alsın diye ama yine olmuyor şuan dünyada dolar faizi eksi fakat ülkemiz %5.5 faizle para bulamiyor yani delik çok büyük Allah sonumuzu hayır etsinO zaman karadelik , muazzam bir hal alır, deliği tıkamak bize düşer , zor dostum zor, hertürlü zor.