Ynt: ayçiçek fiyatları
10 sene önce 113 TL muhtar maaşı ile başladım, 135 TL bağkur primi vardı geldiğimiz noktada 460 TL maaş 230 TL bağkur yarısı devlet tarafından yatıyormuş primin. Kısacası beni hem madden, hemde manen çok yıprattı muhtarlık. Aday değilim, eşime dostumada tavsiye etmiyorum. Yeni sisteme göre istenilen muhtarlık evrak ıişlemlerini ayda 500 Tl versen, muasebeci bile yapmak istemez.
Ayçiçek fiyatları ile alakası yok ya, buğday üreticisininde pek bi farkı yok. 4 gün öce 10 ton buğdayı 60 kuruştan zorla sattım. 26 glüten geldi, diğer değerlerine bakmıyorlar.
Seçim öncesi muhtar maaşları asgari ücret olacak dediler. Kaç bin köy var tam bilemiyorum ya, iyi bir seçim yatırımı. Geçen seçimlerde de muhtarların sigorta ve bağkur primini devlet yatıracak dediler, biz hala aylık 230 TL bağkur pirimi yatırmaya çalışıyoruz.ufukk link=topic=67412.msg782340#msg782340 date=1381008452' Alıntı:Bu seneki seçim piyangosu bilmiyorum bizede vurur mu?
Demirel gibi seçim ekonomisi yapacaklar bu sene , bunun emareleri görülüyor. Eğer böyle olursa ağzımıza bir parmak bal çalarlar bazı konularda , belki ayçiçek primini bile 40 kuruş yaparlar.
10 sene önce 113 TL muhtar maaşı ile başladım, 135 TL bağkur primi vardı geldiğimiz noktada 460 TL maaş 230 TL bağkur yarısı devlet tarafından yatıyormuş primin. Kısacası beni hem madden, hemde manen çok yıprattı muhtarlık. Aday değilim, eşime dostumada tavsiye etmiyorum. Yeni sisteme göre istenilen muhtarlık evrak ıişlemlerini ayda 500 Tl versen, muasebeci bile yapmak istemez.
Ayçiçek fiyatları ile alakası yok ya, buğday üreticisininde pek bi farkı yok. 4 gün öce 10 ton buğdayı 60 kuruştan zorla sattım. 26 glüten geldi, diğer değerlerine bakmıyorlar.