Ynt: ayçiçek fiyatları
Te
Geçen yıl aynısı mısırda benim başıma geldi, aralık ayında fiyatlar birden bir düştü, Nisan ayının sonunda ancak eskiye döndü. Benim malımı sanayiciye ucuza getirmeyi biliyorsun da neden ucuza gübre ya da mazot getirmeyi bilmiyorsun.
Te
Tekirdağa gelen gemilerle bir gün de ucuz gübre ya da mazot gelse olmuyor mu acaba?ufukk link=topic=67412.msg783850#msg783850 date=1381352242' Alıntı:Başımıza ne geliyorsa o Tekirdağ limanına yanaşan gemilerden geliyor braderim.
Tekirdağ limamına gemi gelmiş , bilmem kaç bin ton buğday gelmiş , para yapmaz satın buğdayınızı.
Tekirdağ limamına gemi gelmiş , bilmem kaç bin tane koyun , bilmem kaç tane dana gelmiş , hayvan para yapmaz satın hayvanınızı.
Tekirdağ limamına gemi gelmiş , bilmem ne gelmiş , bilmem ne para yapmaz bu sene , satın bilmemnenizi.
..................
Sürer gider
O gemiler varya , birilerinin biryerine .....
Terbiyem ve forum adabı gerisini getirmeye müsait değil.
O gemileri getirenleri , o gemilere yükleyip , o gemilerin geldiği yere yollayacağız.
Kalın sağlıcakla.
Geçen yıl aynısı mısırda benim başıma geldi, aralık ayında fiyatlar birden bir düştü, Nisan ayının sonunda ancak eskiye döndü. Benim malımı sanayiciye ucuza getirmeyi biliyorsun da neden ucuza gübre ya da mazot getirmeyi bilmiyorsun.