murat_saribas link=topic=53661.msg561763#msg561763 date=1331621369' Alıntı:dediğin eski fiatlar için geçerliydi ama şimdiki new hollandlardan çoğu kişi yakıttan şikayetçi.
artık türk malı traktörlerimiz var ben gurur duyuyorum paramız yerli sermayede kalacak
bakın. her markada mutlaka hatalar var yorumları okuduysanız ben ne varsa yazdım. erkuntta yokmuda NH yi suçluyorsunz. NH erkunttan daha uzun süre dayanacaktır. erkuntun 55 i 60ı 70ı80nı kendi hplerinden açık ara ağırlık farkı var. döküm kalitesine bişey diyemem. erkuntun döktüğü dökümü kullanan bi traktörün ayrıldını görmedim.aksazli link=topic=53661.msg562063#msg562063 date=1331657791' Alıntı:http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/omrumu-yedin-new-holland/?topicseen nh ye çok sağlam diyen kardeşler,,, burdaki kullanıcılar yalan mı konuşuyor.. boşunamı imdaaat diyo..
motor sağlığı olabilrimi ?? erkunt gibi rampayı görünce titremesin die olabilirmi ? erkuntlar için demiyorm.kederci link=topic=53661.msg562211#msg562211 date=1331664579' Alıntı:kardes agırlıksa eger gücü veren senın traktorunede koysun fabrıkaya soyle onlarda bassın agırlıgı tabı nh o agırlı tasırmı bılınmez tmm traktorde agırlık çok önemli bu gercek. sızın muhendıslerınızde koysun neden koymuyor
aynen abi eski fıatlar NH ler yenilerden daha sağlam zaten çoğu traktördende sağlam.mustafagursacli link=topic=53661.msg562238#msg562238 date=1331665527' Alıntı:Salim bey ... yazıdğınızdan anlaşılan sadece bir sayfayı okuduğunuz .... mavi nh ler eskiler kadar sağlam değil aksini iddaa ettim mi ? şahsi kanaatim gene diğerlerinden sğlam ... sadece dökümle mi trakör yapılıyor SATIŞ MÜDÜRLERİ KUBOTANIN DA DÖKÜMÜ BİZİM DİYOR kubota nere malı sen biliyomusun dediğim zaman suratında soru işareti var isim verip kendisini rencide etmeyeceğim .... Japonyaya ihraç mallarımızda döküm endüstrisi yok ERkuntun ileri gitmesini bende isterim ve new hollandında sayfayı tamamane oku ona göre yorum yap ....alıntı yapıp yorum yapmada yersiz uzantı yapma ...
aynen abi hacı bazen korkuyorm bunu satıp 640ı alcak diemustafagursacli link=topic=53661.msg562266#msg562266 date=1331666292' Alıntı:arkadaşım fiat gibi malın olsun sen ne diyeceksin ..... konuyu tartışma ortamına getirmeye çalışıyorlar ama gerek yok .....
erkunt alanlara akıl vermek gibi bir ahmaklığa düşme kendi işine bak laflarını dikkatle seç lüzumsuzluğun gereği yokel maktum link=topic=53661.msg562186#msg562186 date=1331663530' Alıntı:bu toplama erkutlar sadece tonaj farkiyla cekis yapiyor motor farkiyla degil .adamlar basmislar agirligi iste motor cekiyor diyorlar ama bogulmada bir numarada oynuyorlar .jd ler hafif motor ozaman jd muhendisleri abdal. toplama erkut motor oluyor arkadaslar soyle dusunun bi sadece kendinizi kandiriyorsunuz .erkunta para verecegime 10 yasinda nw ferguson jd alirim satsanda para olusude para.erkunta para verilmez toplama gecmisi olmayan dokumuyle ceken alet
SALİM link=topic=53661.msg562308#msg562308 date=1331667801' Alıntı:mustafa bey öncekileride okumuştum merak etme. bu konuda td 75ten de söz ediyordun yani tek türk fiattan değil.ikide birde kubotayı konulara getiriyorsun bunu anlamsız buluyorum.yeri geldiğinde elbette kubotadan bahsedecesin ama seninki fazla. bak az önce yazıyordum geri sildim biraz sert olduğu için. seninle münakaşa edip konuyada yazık etmek istemiyorum. ben erkunt mu kullanıyorum ki erkuntu öveceğim. ha yerli malımız olduğu için överim. tümosanıda överim. ikide birde kubotayla kıyaslamaya giriyorsun. kubotanın kalitesine, manevrasına, yakıtına bir şey diyemem. buralarda yok okuduğumuz kadarıyla öğreniyoruz şimdilik. hiç kusura bakma münakaşayı sen başlatmışsın ve aynı sözlerimin ardındayım. not burda kubotayı tenkit etmiyorum. yerli yersiz konulara serpiştirilmesinedir sözüm.a
mustafagursacli link=topic=53661.msg562322#msg562322 date=1331668545' Alıntı:Sen konuyu çarpıtıyosun bende sana farklı örneklerle açıklıyorum algı olayının kolay teşekkülü için .... şimdi siz yerli sermaye dostu biz düşmanımıyız ? mantıklı yorum yap Erkuntun daha başarılı olduğunu görmeyi ben senden çok isterim .... daha uzatma uslup gittikçe sertleşecek bir işe yaramaaycak ....