Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

Ynt: Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

senden sorunumuzu çözelim diyoruz kötü bir şey demiyoruz ki sen kendinle yüzleşmeye hazır değilsin ... bu sitede diğer insanlara ayıp ben utanıyorum bana yakışmaz sen neyi yakıştıryosan öyle davran

kederci link=topic=53661.msg561382#msg561382 date=1331582475' Alıntı:
erkuntun bu yenılerıne galıba hiç rakıp çıkamayack baksana nh zır zır zıplıyor
tam bir çekişme olmamış... böyle çekişme mi olur biri baslıo o bırakıyor o baslıor diğeri bırakıyor Kardeş zıplatıyor diye çekiyor mu oluyor yani o kadar ağırlık N_H da olsun bak gör bakalım kim kimi çekiyor n-h 4 ton civarı erkunt 5800kg artık erkunt çekemezse ayıp olur yani haksızmıyım arkadasşlar??? adamlar ağırlık koymus her yerine :D

semi_dj link=topic=53661.msg563046#msg563046 date=1331743864' Alıntı:
tam bir çekişme olmamış... böyle çekişme mi olur biri baslıo o bırakıyor o baslıor diğeri bırakıyor Kardeş zıplatıyor diye çekiyor mu oluyor yani o kadar ağırlık N_H da olsun bak gör bakalım kim kimi çekiyor n-h 4 ton civarı erkunt 5800kg artık erkunt çekemezse ayıp olur yani haksızmıyım arkadasşlar??? adamlar ağırlık koymus her yerine :D
arkadaşım erkunt 4650 kg nh 4550 kg yani aynı sayılır 100 kg fark ise nh deki lastik opsiyonu farklarından kapanabilir

erdal600 link=topic=53661.msg561413#msg561413 date=1331583082' Alıntı:
NH cı arkdasa soyleyın bır dahakı sefere dıfransıyel kılıdını acsın yoksa 130 HP de olsa cekemez 3 teker donuyor 1 bosta
aynen katılıyorum arkadaşa adam tam bilmiyor(NH) sürmeyi ya dıfransıyel kılıdını açmıyor.. tek çekerde cekıyor ilk el iyi suren biri olsa belkı çker.:.

phantomerkunt link=topic=53661.msg563056#msg563056 date=1331744135' Alıntı:
arkadaşım erkunt 4650 kg nh 4550 kg yani aynı sayılır 100 kg fark ise nh deki lastik opsiyonu farklarından kapanabilir
haklısın yanlış olmus face de bazı arkadaşlar sayfada 5800kg diye yazınca öyle biliyordum ama değilmiş ewt haklısın..

erkunt ağır traktör, nh hafif. ;D kabul ediyorsunuz yani. şaka bi yana nh nin beygirleri boşta mı geziyor, onlar nerede? 10 beygir 10 beygirdir! onu bunu bilmem ama nh ciler yüzünden nh den soğudum desem yalan olmaz. param, gücüm neye yeterse onu alırım. nh de iyi, erkunt da. bazen bükemediğin bileği öpmesini bileceksin noo*-*-

para olsada alsak çeksek kapıya bu kadar pahalı olmamalı ama bence traktör üreticileri yerli yabancı tekel kurmuşlar hepsinin maliyeti aynı sanki devlet destek falan vermeli traktöre tarım aleti degilmi bu hemde en gereklisi

uraltay link=topic=53661.msg563647#msg563647 date=1331763604' Alıntı:
erkunt ağır traktör, nh hafif. ;D kabul ediyorsunuz yani. şaka bi yana nh nin beygirleri boşta mı geziyor, onlar nerede? 10 beygir 10 beygirdir! onu bunu bilmem ama nh ciler yüzünden nh den soğudum desem yalan olmaz. param, gücüm neye yeterse onu alırım. nh de iyi, erkunt da. bazen bükemediğin bileği öpmesini bileceksin noo*-*-
bende tam tersi. erkunt ilk çıktığında erkunta gerçekten sıcak bakıyordum ama sitede bazı erkuntçular yüzünden sıkılmaya soğumaya başladım. hele erkuntun ilk çıkan kasaları en güzeli bence. kalitesi daha çok bana göre arızasıda daha az yeni tiplerine göre..
su topicte nh yi kötülemeden yorum yapılsa hiç ne korurum ne araya girerm. helal olsun diyip geçerdim.
bu arada erkuntu sevmemezlığm flnda yok erkunt bile alablrdk..!

aksazli link=topic=53661.msg563610#msg563610 date=1331761468' Alıntı:
. kendinize saygınız yok . konuyu açana saygınız olsun.yazık .........

burada herkes istediğini yazar herkesin düşüncesine saygı duymak lazım,,

mesala arkadaşımız mustafa özür diliyor adam daha özelden atılan mesajları felan karıştırıyor bilmeme ney snaki fabrika kendisininkide biz de ona kapat o fabrikayı diyoz sen git istediğin makinya bin karışan varmı hayır yok tabi ben erkunta biniyorum bunun kötü yada ayıp bir tarafımı var hayır ayıp diyen karşıma çıksın neresi ayıpmış desin ama biriside gelip bunun şu eksikleri var şurası zayıf çekişi kötü derse bundan ne var adam görüşünü diyemiyecekmi yani yani bizimde yorum yapan arkadaşlara saygımız olsun burada konuyu açanada bir saygısızlık olduğunu ön görmüyorum teşekürler

ben onu bunu bılmem arkadaş daha 140 saatte erkunt 90 td100 ün önünde gıdemez herkte çok yavaş erkuntçunun demesıne göre nh td100 canavar hemde erkunt çok yakıyor nh ye göre

REİS Hakan link=topic=53661.msg610015#msg610015 date=1340729503' Alıntı:
ben onu bunu bılmem arkadaş daha 140 saatte erkunt 90 td100 ün önünde gıdemez herkte çok yavaş erkuntçunun demesıne göre nh td100 canavar hemde erkunt çok yakıyor nh ye göre
ne biliyn çok yaktıgını kullandınmı. çekişme taraftarı deilim ama mal ortada erkunt çekmiş. hem tam tersine erkunt deil nh agır dewir yoldada tarladada kırık kanı gibi yanlış analama nhyi karalamıyorum

valla bende erkunt hızlıdır dıyordum amma new holland hızlı gıttı hem de adam buralar sert bızm orda erkunt 1.5 lıtre yakıyor dedı burda daha fazla yakar dedı szn nh az yakıyormuş dedı