Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

Ynt: Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

kendısınden 10 hp yükseğını çekıyor kıymet hanım nıye kendısınden 5 hp küçük traktörü çekemıyor haşmet bey

vallaha bende erkuntu sevıyordum hatta okulun karşısında erkunt galelırısıne hergün gıdıyodum new hollandı almadan önce nhyede gıdıyordum nhcıye erkuntu övüyordum erkunt 5000 ton kaldırıyor bzm alacağımız (tabı nh yı alacağımız bellı değıldı ozaman) nhcıye senın td 100 nekadar kaldırıyor fılan yanı okadar çok sevıyordum erkuntu sonra köye bır erkunt 90 geldı tarlada yavaş duman atıyo çok gürültülü tabı ben bunları görünce şok oldum hatta nh nın servısı gelıyor arada babam nh cıye senın oraya (YANI BENI )benı verıyımde dıyor çalışsın dıyor nh cıde yok abı bu müşterıye erkuntu övüyor bızı batırır dıyor nh cı babama hatta ben babamgıle bıle erkunt şöyle böyle dıye bızım kınden hızlı dıye taki erkunt 90 nı tarlada görünceye kadar sonra erkunt ınternettekı bütün gösterıler palavraymış dedım ve şımdı burada ERKUNTÇULARA GERÇEKLERI SÖYLÜYORUM AMA NAFILE PHANTOMERKUNT duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 : ' (

REİS Hakan link=topic=53661.msg610613#msg610613 date=1340901321' Alıntı:
vallaha bende erkuntu sevıyordum hatta okulun karşısında erkunt galelırısıne hergün gıdıyodum new hollandı almadan önce nhyede gıdıyordum nhcıye erkuntu övüyordum erkunt 5000 ton kaldırıyor bzm alacağımız (tabı nh yı alacağımız bellı değıldı ozaman) nhcıye senın td 100 nekadar kaldırıyor fılan yanı okadar çok sevıyordum erkuntu sonra köye bır erkunt 90 geldı tarlada yavaş duman atıyo çok gürültülü tabı ben bunları görünce şok oldum hatta nh nın servısı gelıyor arada babam nh cıye senın oraya (YANI BENI )benı verıyımde dıyor çalışsın dıyor nh cıde yok abı bu müşterıye erkuntu övüyor bızı batırır dıyor nh cı babama hatta ben babamgıle bıle erkunt şöyle böyle dıye bızım kınden hızlı dıye taki erkunt 90 nı tarlada görünceye kadar sonra erkunt ınternettekı bütün gösterıler palavraymış dedım ve şımdı burada ERKUNTÇULARA GERÇEKLERI SÖYLÜYORUM AMA NAFILE PHANTOMERKUNT duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 : ' (
herşeyi de bilme ne çok bilgiliymişsin sen ve her söylediğin de gerçekmiş meğer ki

wood link=topic=53661.msg610615#msg610615 date=1340901841' Alıntı:
madem çok bilgilisin söyle bakıyım erkunt 90 kaçıncı vitesle çift sürer?
wood bız td100 ıle 3 buçukla sürüyoruz ben bınmedım erkunta abım bındı abımın demesıne göre td nın 2buçuğunun hızında ımış

REİS Hakan link=topic=53661.msg610625#msg610625 date=1340903234' Alıntı:
wood bız td100 ıle 3 buçukla sürüyoruz ben bınmedım erkunta abım bındı abımın demesıne göre td nın 2buçuğunun hızında ımış

Td de buçuk yok sen 3 ün 2 ikisi demek istiyosun galiba ama ben daha hiç 3 ün 2 siyle çift süren fıat görmedim hatta 3 ün 1 iyle çift süreni bile görmedim.erkunt bizim burda 5li 14 no pullukla 2 kaplumba ile sürüm yapıyo.kıymey 90 ın 2 kaplubası mf 285 in 1 düzünden bile seri.

aksazli link=topic=53661.msg610719#msg610719 date=1340919628' Alıntı:
*098*- alk-*s zuha-*-s
:D reis hakan arkadaş galiba takviy ile seri vitesi karıştırıyor yada onların orada öyle geçiyor.
td10 ile 3 buçuk ile sürüyoz derken sanırım 2 takviye 3 ü demek istiyor.
kaçlı pulluk koşmuşlar koşullar neymiş bunlar önemli. ya arkadaşlar onuda geçtim bi traktöre bakıpta hemen karalama yapılmaz. ilk aldığımızda bizimd motor arızalı idi. koskoca motor 4-11 pullukta 2 takviye 3 ile bayılıp 2-2 ile gidiyodu yeri geliyodu 2-1 ie bile düşüyodum sonradan sonraya nsorun iyice azdı boş motor bile gitmiyodu bayılıyodu daha sonra pompa yapıldı sorun bitti. şimdi ise hem çekişnden hem yakıtından çok memnunuzz. bizim toprağımız sert ve taşlıktır. bu şartlarda bile 2 litreyi geçmedi hem tarla şekilsiz 4dnm yer hem ortakol ayarsız hemde düzensiz sürüldüğü halde. hele o bozukken tarla sürdüğümde millet yolda durup niye yavaş sürüyon diyolardı :D bence tartışmayı burada bitirin herkez bağlansın tatlıya :)

yahu genellıkle erkuntlar tarlada hızlıdır zaten yavaş olsa 285 te olurdu ıkısıde aynı motoru kullanıyorlar fakat erkunt 90 en yumuşak yerde nh nın 2 nın2 sıyle gıdıyordu erkunt 140 saatteydı nh şımdı 70 saatte ama ben erkuntun nıye yavaş sürdüğünü anlamadım hatta abım sormuş erkuntçuya bu daha hızlı gıtmıyor mu dıye adam son hızı bu szn buralar sertmış dıyor halbukı bzm buranın en yumuşak toprakları