Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

Ynt: Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

her zaman ki gibi ERKUNT düşmanı olan mustafa kardeş yine bu konuda kendi kendini ezmeye çalışıyor tabi başkalarını suçlayarak.

kubota kötü traktör demedim hiç ama şimdi soruyorum türkiyede kaç adet var.
ERKUNT yazısı olarak ve traktör olarak ben sayı belirtemiyorum çünkü çoğu MF-FİAT ve bilmediğim diğer markalarda ERKUNT damgası mevcuttur.

mUrAt SaRıBaŞ efendi iki erkunt alınca fabrika senin olmadı biz aslımızda biliriz neslimizide gün gelir kubotya abineriz ondan iner erkunta bineriz kalite nerdeyse biz ordayız düm düz giden konuyu senin pembe hayallerinden çıkan tartışmayla süsleme işine bak beni tartışma ortamına çekme.... kubotanın kaç tane olduğunu ömğrenmek istersen formda merak ettiklerinizle ilgili başlık var ordan denersin ... ben marka fanatikliğini sevmiyorum kalite arıyorum eğer bu yto var ise ben onada sıcak bakarım ....

mustafa beni de sevme traktör markamıda sevme ama yazdığın yorum bana ters düşerse yorum yaparım. konu baştan sona incelenirse sapma yaşatanlar belli olur. özel den mesaj atıpda yok şunu yaparım yok bunu yaparım diyip yerlere girmene gerek yok.

bilader en güzeli benim iletimi kopyalayıp yorum yapmasın bende zaten yapmayacağım olsun bitsin ... 2 traktör alıyolar bizde erkunt düşmanı oluyoruz .... gün gelir onu almayıda biliriz biz.....

Mustaf-a link=topic=53661.msg562971#msg562971 date=1331740631' Alıntı:
Arkadaşlar, yaşınızı başınızı almış kişilersiniz. Lütfen, büyütmeyin daha fazla. Ben, sizi uyarırken utanıyorum inanki.

arkadaşlar bu traktör fabrıkaları bizim kimsenın baba malı değil hangisi iyiyse birbirimizi ona teşfik edelim onlar için bizim birbirimizi kırmaya gerek yok kimsede kımsenın fikrını değiştirmeye kalkmasın sadece birbirini ikna etmeye çalişsın bizim için önemli olan saygı sevgi kardeşilik olsun bilgisayar başında kendimizi kaybetmiyelim arkadaşlar

2 sene öne mete 26 adlı üye ile tarıştık çok fena tartıştık hemde Bursa fuarınd karşılaştık oda utandı bende utandım Murat arkadaş belki seninlede bir yerde karşılaşırız utanmamak için ben kendi yazdıklarım için kusura bakma senin yazdıklarınıda unuttum ....