Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

Ynt: Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

ARKADAŞLAR bu boş beleş o bunu çekermi şu şunu çekti geyiklerinden vazgeçin bence.Çekse ne olur çekmese ne olur.Herkes işine yararyanı bütçesine uygun olanı alıp kullanıyor.ERKUNT veya NH yada MF üreticisi sizin bu tartıştığınız konuya ...ıçlarıyla güler.Ben traktörün tarladaki performansına bakarım dayanıklılığına bakarım servis ağına bakarım yedek parçasının bulunmasına bakarım fabrika ürettiği malın arkasında duruyormu ona bakarım az yakmasına bakarım ........siz o bunu çekti şu bunu çekemedi lafıyla uğraşıyorsunuz .Karşılaştırdığınız traktörlerin ağırlığı,silindir hacmi,beygir gücü ,torku,ağırlık merkezi,çeki demiri yüksekliği nasıl nerede ona bakmıyorsunuz.Bence bunlara bakın .HANOMAG hepsini çeker çok mu iyi yani çekti diye.Bence başka konularla ilgilenin.......

bence zemin farkı diş farkı ve traktörün debriyajdan ayak kaldırım ve kavrama farkı bile farklılk gösterir bence siz tarlada kapışsanız daha iyi olurdu

anlş-*siyi olan kazansın anlş-*s iç-*-* iç-*-* iç-*-*

erkunt giderek gelişiyor bu da türkiye sanayisi ve çiftçisi için iyi bir adım yabancı markaları bırakıp kendi ürettigimiz ürünlere yönelmeliyiz bence.

Sizin bu konuştuğunuz ÇEKİŞTİRME işini firmalar neden noter huzurunda yapmıyor.....onlar daha teknik yapar kimseyede laf düşmez. Bunu konuşun bence herkes firmasına bu taleple gitsin ÇİFTCİ GÜNLERİ yada TRAKTÖR GÜNÜ düzenleyeceğine TRAKTÖR ÇEKİŞTİRME GÜNÜ düzenlesinle uymaz mı.... Bakın KONYA TARIM FUARI var orda bir sürü firma yetkilisi var söyleyin onlar yapsın sizde rahatlayın traktörlerde....DEĞİL Mİ AMA?

erkunt bu yeni seri ile piyasada epey güven kazandı banada ilerisi erkunt için parlak görünüyo. çekiştirmelere fazla takılmamak gerek traktörün iyi olduğunu ispatlamaz

TD100Ü SÜREN ERKUNTUN ADAMI HERHALDA TRAKTÖR HİÇ ASILMADIKİ TAKIM MELBİSEYLE KRAVATLA TRAKTÖR ÇEKİŞTİRMEYİ NERDEN BİLECEK

bence bu çekişme adil değil...
1.New Holland ' ın arkası erkunt ' un arkasına göre yüksek,traktörler asılınca erkunt new holland ' ın ağırlığını üstüne alıyor bu nedenlede çekiyor
2.Bana göre new holland ' ı kullanan traktörü çekiştirmeyi bilmiyor..difransiyel kilidini açmamış.
3.Kimin güçlü olduğu pullukla tarlaya girince belli olur.

Masseyi çeker,nh ı çeker,jd ri çeker...Erkunt genede eleştirilir. bu arada 90 lık 5.000.kg diye biliyorum.

arkadasşlar td100 ayarı bızım kudret 100 normalda adamlar kudret size fazla gelır demiş kıymete takmışlar bıde kudrete taksalar ne olurdu bence bunu düşünelim

kederci link=topic=53661.msg561907#msg561907 date=1331644069' Alıntı:
arkadasşlar td100 ayarı bızım kudret 100 normalda adamlar kudret size fazla gelır demiş kıymete takmışlar bıde kudrete taksalar ne olurdu bence bunu düşünelim
sen düşüne koy.. bilen biliyor zaten. NHnin neresi iyi neresi kötü oldunu. erkuntunda öle..!

çekişme işleri boş beleş işler. dünyanın başka bir ülkesinde örneği var mı acaba? yepyeni güzelim traktörleri boşyere zorluyorlar. takarsın arkasına ekipmanı, çıkarsın tarlaya, işte orda kim ak kim kara belli olur. değil 90lık 300 beygirlik traktörüm de olsa asla çekiştirmem. malı miras olan veya traktörü piyangodan kazanan varsa, o da başka tabi. herkesin kendi kararı.

saygın varsa ne mutlu sana benim çekişme ile yorumlarımı oku ondan sonra yorum yap ... burda bitsin uzatıp durma .... .....
murat_saribas link=topic=53661.msg561784#msg561784 date=1331625907' Alıntı:
çekişme taraftırı değilim ama paylaşımlarada saygım var

abicim enkunt turk malı nie turk malina sahip cikmiyonda gavur mallina sahip cikion :D bak gorulduğu gibi hersey erkunt NH yi ezmiş geçmis bosa gonusmayin gonussanizda erkunt gene alir gene alir isterseniz en iyi sofor olsun

aksazli benim kanatim öyle konuyu murat sarıbaşla germenizin bir faydası yok ..... fizik kuralı hafif olan çekilir bundan basiti varmı .... lütfen tartışma ortamı yaratayalım herkesin malı kendine .....

mustafa bey hiç kusura bakma burda gerilimi çıkaran sensin. tarafsız bi şekilde mesajları okudum. murat sarıbaş arkadaşımızın haklı yanı var eski fiattlardı senin bahsettiğin. aksazlı arkadaşa da boşa çatma newhollanddan şikayetçi çok insan var. onun için midir ki sanayiye işimiz düştüğünde mavilere sakın yaklaşmayın bunun kıymetini bilin diyorlar diğer newholland sahipleri.
mustafagursacli link=topic=53661.msg562072#msg562072 date=1331658034' Alıntı:
aksazli benim kanatim öyle konuyu murat sarıbaşla germenizin bir faydası yok ..... fizik kuralı hafif olan çekilir bundan basiti varmı .... lütfen tartışma ortamı yaratayalım herkesin malı kendine .....

yaa bu nh ler hep böle kuru gürültümü ses var görüntü yok yaaa anaca hop luyo :):)