Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

Ynt: Erkunt 90-New Holland 100 çekişmesi-Boğazlıyan

nailyetek link=topic=53661.msg561701#msg561701 date=1331594693' Alıntı:
Ben şahsen değiştirmem; gerekirse trafikten çeker motoruyla falan oynarım, tadilat yaparım taaki çekene kadar.
Bereket TV de adam ne diyor; ' bizim küçük conn 450 beygir, motoruyla oynadık, ona bir iğne enjekte ettik 600 beygir oldu.:D ' diyor.
aynen katılıyorum abi .bende öyle yapardım herhalde

evet abi ..alttan geçen halat hiç belli olmuyor ...ama bu erkunlar asılıcı makina yav...tırsmaya başladım ben ...yav kısmet 55 kralıda çekti .inanırmısın sen

vale link=topic=53661.msg561707#msg561707 date=1331595531' Alıntı:
evet abi ..alttan geçen halat hiç belli olmuyor ...ama bu erkunlar asılıcı makina yav...tırsmaya başladım ben ...yav kısmet 55 kralıda çekti .inanırmısın sen
kral kalıbının motoru değil beyaw, bunu herkes bilir, herkes kabul eder. Fakat bu kışta benim götürdüğüm gübre remorkunu bereket 60 bile götüremez. Bu kadar eminim, karda buzda 70 nimet 4x4 kullanan 3 arkadaşım var, hatta birisi bacanağım, pişmanlar desem kimse inanmaz. Hele ki yakıt konusunda. Ağır olduklarından dolayı çekişmelerde açıkara üsütünlükleri var, diğer kullanımda maalesef pek bir değişiklik yok, kayışlı patozda saatte 6 litre yakmış hemde nohut harmanında.:)

Paylaşım için tşk. Bu akşam köye 90 lık bir Erkunt Kıymet getirdiler. Köy içinde bir iki tur attım, güzel makina. Neredeyse alacaktım,aramızda 2 bin lira kaldı. Kısmet olursa harman sonu niyetliyim ama peşimi bırakırlarmı bilmem. :)

768 link=topic=53661.msg561712#msg561712 date=1331596166' Alıntı:
Paylaşım için tşk. Bu akşam köye 90 lık bir Erkunt Kıymet getirdiler. Köy içinde bir iki tur attım, güzel makina. Neredeyse alacaktım,aramızda 2 bin lira kaldı. Kısmet olursa harman sonu niyetliyim ama peşimi bırakırlarmı bilmem. :)
Sen onu aldın say Levent Abi, hatta şimdiden hayırlı olsun diyelim.:D

nailyetek link=topic=53661.msg561714#msg561714 date=1331596809' Alıntı:
Sen onu aldın say Levent Abi, hatta şimdiden hayırlı olsun diyelim.:D

Şimdi alırsam bankaya bulaşmak zorunda kalacağım. Gerçi ziraat bankasında 35 bin liraya kadar alınan yerli traktör kredilerinde faizin yarısını devlet karşılıyor dediler ama...

nailyetek link=topic=53661.msg561711#msg561711 date=1331595958' Alıntı:
kral kalıbının motoru değil beyaw, bunu herkes bilir, herkes kabul eder. Fakat bu kışta benim götürdüğüm gübre remorkunu bereket 60 bile götüremez. Bu kadar eminim, karda buzda 70 nimet 4x4 kullanan 3 arkadaşım var, hatta birisi bacanağım, pişmanlar desem kimse inanmaz. Hele ki yakıt konusunda. Ağır olduklarından dolayı çekişmelerde açıkara üsütünlükleri var, diğer kullanımda maalesef pek bir değişiklik yok, kayışlı patozda saatte 6 litre yakmış hemde nohut harmanında.:)
evet abi erkunt un sahibi de zaten pullukta idda etmiyor ..ama bizim buralarda çok fazla erkunt olmadığından olumlu olumsuz yorum duyamıyoruz ..bakalım yeni serilerden bir iki alan oldu ilerleyen zaman içersinde memnuniyetlerini göreceğiz

768 link=topic=53661.msg561716#msg561716 date=1331597100' Alıntı:
Şimdi alırsam bankaya bulaşmak zorunda kalacağım. Gerçi ziraat bankasında 35 bin liraya kadar alınan yerli traktör kredilerinde faizin yarısını devlet karşılıyor dediler ama...
abi bence sezon sonunu bekle derim ...piyasaya yeni çıkan bir model biraz denensin artı ve eksilerini öğren derim ..naçizane görüşümdür .yanlış anlama

vale link=topic=53661.msg561719#msg561719 date=1331597247' Alıntı:
abi bence sezon sonunu bekle derim ...piyasaya yeni çıkan bir model biraz denensin artı ve eksilerini öğren derim ..naçizane görüşümdür .yanlış anlama

Benim de düşüncem o yönde fakat o zamana kadar zam gelme ihtimalini de göz ardı etmemek lazım,traktörlere talep var gibi geldi bana,bankaya vereceğimiz dört yıllık faiz kadar bir zam gelirse o zaman beklemek pek karlı olmayacaktır ama dediğin gibi biraz beklemek bana da daha mantıklı geliyor.

ne ara paylaşıldıda 3 sayfa doldurdunuz. yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama bu işler gerçekten boş. bir markanın bir özelliği bir çiftçiye yarıyosa diğer bi çiftçiye başka bi özelliği yarıyodur yada yaramıyodur. kubotada manevra var çeltikçilik kanında var bu i için biçilmiş kaftan ama çekişmeye gelince çekemiyor çoğu zaman bu onun kötü olduğunumu gösteriyo.her markanın kendine ait bi özelliği vardır. nh de konforu zor buluruz. adamlar yıllardır lider. neden teknolojiyi birden satsın ki. nh de bütün özellkleri yapar td serisine ama yaparsa diğer modellerinde düşüş olur ayriyetten yapsa bile seneye hangi yeniliği yapacak. dikkat ettiyseniz hep ufak ufak eklemeler yapıyor çünü gereği yok adam zaten lider ama erkunt gibi yeni firmalar mecburen yapmak zorunda. yapmazsa nereye satacak. komprosördü pistondu intercoldü turboydu bilmem neydi koymaz ise adam onu alacağıma hiç değilse gider nh alırım en azından yılların markası garanti diyor. bu adam piyasaya yeni çıktığı için piyasada adını konuşturacak erkunt deyince akla gelen imge yi ifade edebilecek bir marka olması lazım ki olduda. helal olsun erkunta. inşallah dahada iyi olur. HER MARKA KENDİ SINIFINDA BİR LİDERDİR. ( istisnalar hariç tabi :) )

bilader nh ye verdiğim her kuruşu sadece güven duyduğum için veririm bilirimki en azından yaksada benimle beraeber uzun zaman kapımda duracaktır..... ancak teknoloji konusunda onlarında birşeyler yapması artık lazım

mustafagursacli link=topic=53661.msg561756#msg561756 date=1331619213' Alıntı:
bilader nh ye verdiğim her kuruşu sadece güven duyduğum için veririm bilirimki en azından yaksada benimle beraeber uzun zaman kapımda duracaktır..... ancak teknoloji konusunda onlarında birşeyler yapması artık lazım

dediğin eski fiatlar için geçerliydi ama şimdiki new hollandlardan çoğu kişi yakıttan şikayetçi.

artık türk malı traktörlerimiz var ben gurur duyuyorum paramız yerli sermayede kalacak

biz altımızdaki malımızı 13 senedir kullanmaktayız bizim malımız da i,lk new hollandlardan ancak aynı havlumuzun içinde her ne kadar tutulmasada 2004 model td 75d var oda aynı sağlamlıkta aynı modelde başka traktörle kıyaslama yapmıyorum ... TARTIŞMA ORTAMINA GİRMEYE GEREK YOK .....

ben tercih etmedim sebebi ise 80-90 bin verdiğin traktör başka olmalı özellikleri sağlamlığı kalitesi ile ayrı olmalı ...... bende aldığım malımla param her defasında cebimde kalacağı için çok mutluyum daha derine inmek istemiyorum ......
murat_saribas link=topic=53661.msg561763#msg561763 date=1331621369' Alıntı:
dediğin eski fiatlar için geçerliydi ama şimdiki new hollandlardan çoğu kişi yakıttan şikayetçi.

artık türk malı traktörlerimiz var ben gurur duyuyorum paramız yerli sermayede kalacak