En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

15 yıl önce dememin sebebi Tayyip değil kim gelse başa yine aynı olurdu bunu yapan emperyalist devletler bu sadece Türkiye'de değil dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu Acun un yaptığı program lar mesela her ülkede var halk bunlara bakarken beyni ni yıkıyorlar kendi doğrularını empoze ediyorlar halka veya diziler ya yasak aşk var ya zengin fakir ya ihanet ya mafya adam görüyor bu yapıyor ben niye yapmayayım diyor böyle diye diye malesef bu hale geldi durum
Kesinlikle katılıyorum abi. Bu TV dizileri programları yeni nesili çok etkiliyor. Eskiden de bu programlar filmler vardı ama imkan yoktu her evde TV yokmuş mahallede 1bilemedin 2 tane varmış.
Okul da aynı hale gelmiş dizide ne varsa hepsi okullarda yaşanır olmuş.
İnşAllah düzelir bu ortamlar. Toplum ahlakı kazandırmamız lazım küçüklerimize

Ozaman iki eli kullanmakta zorluk cekerdik sol elde olsa olmaz sagda olsa eli kullanirken zorluk cekerdik, bana pek mantikli gelmedi.
bu soru sorulduğu zaman
1-kafamın arkasında
2- alnımın ortasında
3-sağımda veya solumda
diye cevap veriyorlar.
doğru cevabı 8 veya 10 yaşındaki bir çoçuk parmak ucunda diye cevap veriyor.
ulaşması mümkün olmayan her yere ulaşabilir. arkasını, sağını, solunu, aşağısını, yukarıyı her tarafı görme imkanı sunuyor.

bu soru sorulduğu zaman
1-kafamın arkasında
2- alnımın ortasında
3-sağımda veya solumda
diye cevap veriyorlar.
doğru cevabı 8 veya 10 yaşındaki bir çoçuk parmak ucunda diye cevap veriyor.
ulaşması mümkün olmayan her yere ulaşabilir. arkasını, sağını, solunu, aşağısını, yukarıyı her tarafı görme imkanı sunuyor.
ozaman benim soruyuda evde torun yokmuydu abi bi soraydin[emoji1]

kış iş güç yok,
yaşasın,kedi birliği, :)
20201212_152410.jpg