Emreyi cagirin
Parmağım ucundamüsadenizle bir soruda ben sorayım.
3. gözünüz olsaydı vücudunuzun neresinde olmasını isterdiniz.
cevap saat 24,00 de
benim soruya niye cevap yazmadin he[emoji23]Parmağım ucunda
saat 24 beklemeye gerek kalmadı. okuyan ve araştıran belli oluyor. tebrikler paşaParmağım ucunda
Peki neden parmak ucu , ucuncu goz iki goz arasinda bulunur diye okumustumsaat 24 beklemeye gerek kalmadı. okuyan ve araştıran belli oluyor. tebrikler paşa
benim soruya niye cevap yazmadin he[emoji23]
Parmak ucunu istediğin her yere girebilirPeki neden parmak ucu , ucuncu goz iki goz arasinda bulunur diye okumustum
müsadenizle bir soruda ben sorayım.
3. gözünüz olsaydı vücudunuzun neresinde olmasını isterdiniz.
cevap saat 24,00 de
KalbimdeEmreyi cagirin
Kesinlikle katılıyorum abi. Bu TV dizileri programları yeni nesili çok etkiliyor. Eskiden de bu programlar filmler vardı ama imkan yoktu her evde TV yokmuş mahallede 1bilemedin 2 tane varmış.15 yıl önce dememin sebebi Tayyip değil kim gelse başa yine aynı olurdu bunu yapan emperyalist devletler bu sadece Türkiye'de değil dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu Acun un yaptığı program lar mesela her ülkede var halk bunlara bakarken beyni ni yıkıyorlar kendi doğrularını empoze ediyorlar halka veya diziler ya yasak aşk var ya zengin fakir ya ihanet ya mafya adam görüyor bu yapıyor ben niye yapmayayım diyor böyle diye diye malesef bu hale geldi durum
Peki neden parmak ucu , ucuncu goz iki goz arasinda bulunur diye okumustum
Ozaman iki eli kullanmakta zorluk cekerdik sol elde olsa olmaz sagda olsa eli kullanirken zorluk cekerdik, bana pek mantikli gelmedi.Parmak ucunu istediğin her yere girebilir
bu soru sorulduğu zamanOzaman iki eli kullanmakta zorluk cekerdik sol elde olsa olmaz sagda olsa eli kullanirken zorluk cekerdik, bana pek mantikli gelmedi.
orada göz sahibi olmak elindeKalbimde
ozaman benim soruyuda evde torun yokmuydu abi bi soraydin[emoji1]bu soru sorulduğu zaman
1-kafamın arkasında
2- alnımın ortasında
3-sağımda veya solumda
diye cevap veriyorlar.
doğru cevabı 8 veya 10 yaşındaki bir çoçuk parmak ucunda diye cevap veriyor.
ulaşması mümkün olmayan her yere ulaşabilir. arkasını, sağını, solunu, aşağısını, yukarıyı her tarafı görme imkanı sunuyor.
4 torun dede sen nerdesin biz senin evdeyiz diye 3 saat önce sordular. Anam rahatsız olunca (elhamdülillah iyi ) onun yanındayım.ozaman benim soruyuda evde torun yokmuydu abi bi soraydin[emoji1]
Abi hiç sorma 3 gün dur abim de hastanede yatıyor stresten bunalmış durumdayım birde binada olunca çekilmez çile oluyorİdare et babası büyükçek abla kız olacak.benim kız birinci sınıfa giderken biraz halden anlar olduydu [emoji4]
Allah yardımcınız olsun Kardeşim fazla stres yapmaAbi hiç sorma 3 gün dur abim de hastanede yatıyor stresten bunalmış durumdayım birde binada olunca çekilmez çile oluyor
Abi çocuklarla iyi vakit geçir ben 2 haftaya yakın il dışındayım özlüyor insan evi çoçuğunu .Abi hiç sorma 3 gün dur abim de hastanede yatıyor stresten bunalmış durumdayım birde binada olunca çekilmez çile oluyor