En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Senin yol ortasında yapılmıyor dediğin şeyler ben gayet net bir şekilde nerede netür şeyler olduğunu bir çok kez gördüm
Şu zamanda iyiyede kötüyede erişmek çok kolay
Uzun yol yolculuklarımda esnafı yol kenarında el sallarken çok gördüm hemde o yolun içinde alış veriş . Belki sen de görmüş olabilirsin farketmeden iyi aile çocuğu sanmışsındır.
Kendi becertip cin çıkartan da bizzat salak tır .
Ne yazıkki Müslüman lık dilde bir çok kişide
Müslümanlık ta da yapılan hataların bedelini müslüman gibi vermek lazım

Kendini türk hisseden herkes Türk tür bizde ama ben ırkımın geçmişine sövemem yok sayamam Türk devletlerininde hiç birini inkar edemem
Emre köle, avrat pazari başka, yol esnafi başka, ben insanin alinip baskasina satilabilmesinden bahsediyorum, arastir biraz,
Osmanli padisahlarida pek Turk degil hepsinin anasi devsirme bunuda biraz arastir, padisah esleri uyruklari hep yabanci anliyacagin %100 Turk degiller, eskiden karidan akraba olmaz derlermis, fakat bilimsel olarak bu mumkun degil,
Ecdad başka yonetenler baska bunu ayirt etmek gerek, adam halifeyim diyor oglunu bogduruyor kardesini babasini ölduruyor, dinide arkasina almiş , ecdad cephede savasmiş, devsirmeler pasa olmuş, ermeni yahudi ulkenin zengini halk garibani olmuş millet okuzün pesinde carikla ömür tüketmiş, avrupa sanayi devrimi yapmis, bunlar sarayda sayisiz cariye almis, neyse kardesim olmus bitmis, devletler degismis Turkluk kalmis, ecdad Turkluk , osmanli degil.

Emre köle, avrat pazari başka, yol esnafi başka, ben insanin alinip baskasina satilabilmesinden bahsediyorum, arastir biraz,
Osmanli padisahlarida pek Turk degil hepsinin anasi devsirme bunuda biraz arastir, padisah esleri uyruklari hep yabanci anliyacagin %100 Turk degiller, eskiden karidan akraba olmaz derlermis, fakat bilimsel olarak bu mumkun degil,
Ecdad başka yonetenler baska bunu ayirt etmek gerek, adam halifeyim diyor oglunu bogduruyor kardesini babasini ölduruyor, dinide arkasina almiş , ecdad cephede savasmiş, devsirmeler pasa olmuş, ermeni yahudi ulkenin zengini halk garibani olmuş millet okuzün pesinde carikla ömür tüketmiş, avrupa sanayi devrimi yapmis, bunlar sarayda sayisiz cariye almis, neyse kardesim olmus bitmis, devletler degismis Turkluk kalmis, ecdad Turkluk , osmanli degil.
Türkiye'de hiç yabancı uyruklu ile evlenen yokmu
Ozaman kardeş katli varsa şimdide halkın çoğunlukla seçtiğini darbe ile indirme var fark fazla yok.
Cariye alış verişi avrat pazarı .Günümüzde yol esnafı randevu evi genel ev ne farkı var
Bu yola kimse isteyerek girmiyor arkasında parasını yiyen gene başka biri var .
Hatta şuan o zamandan daha beter bence çünkü ihtiyaç kalmamış cariye pazarına ortalık almış başını gitmiş. Niye evlenme yaşı Yüksel di niye kimse evlenmiyor ? Sadece ekonomik sorun değil ,beğenmemezlik de değil .
Ben ecdatla yöneteni de bir tutmadım .
Türklükle Osmanlıyıda bir tutmadım. Osmanlı da Türk buda her yerde böyledir.
Türklük ne Osmanlıyla başlar ne başka bir şeyle biter nede bu coğrafyaya sığar.

Gunun sorusu yolda yuruyorsun , karsina iki canta ciktı biri akıl, digeri para hangisini alirsin
Fuat kardeşim benim düşüncemde şu yönde , Akıl olmadıktan sonra canta değil bavul dolusu para olsa ne olur olmasa ne olur.
ben hep derim kiminde para olur akıl olmaz kimindede akıl olur para olmaz .
cantadaki para ney hele onuda yazsana . €.$ mu

.
FB_IMG_1607795949892.jpg

Türkiye'de hiç yabancı uyruklu ile evlenen yokmu
Ozaman kardeş katli varsa şimdide halkın çoğunlukla seçtiğini darbe ile indirme var fark fazla yok.
Cariye alış verişi avrat pazarı .Günümüzde yol esnafı randevu evi genel ev ne farkı var
Bu yola kimse isteyerek girmiyor arkasında parasını yiyen gene başka biri var .
Hatta şuan o zamandan daha beter bence çünkü ihtiyaç kalmamış cariye pazarına ortalık almış başını gitmiş. Niye evlenme yaşı Yüksel di niye kimse evlenmiyor ? Sadece ekonomik sorun değil ,beğenmemezlik de değil .
Ben ecdatla yöneteni de bir tutmadım .
Türklükle Osmanlıyıda bir tutmadım. Osmanlı da Türk buda her yerde böyledir.
Türklük ne Osmanlıyla başlar ne başka bir şeyle biter nede bu coğrafyaya sığar.
Ne olduysa su son 15 yılda oldu önceden herkes karşısındaki kişiye saygı duyardı köyde olsun şehir de olsun herkes benim diyor biziz diyemiyor kimse kimsenin yardımına kosmuyor komşuluk ilişkileri bitmiş herkes birbirinden kaçıyor bence bunun nedeni insanları TV programları sayesinde zehirlediler bilinçsiz duyarsız bir toplum yarattılar