En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Akıl çantasını alırdım, sonra aklımı çalıştırır nasıl bir 2. hak daha elde ederim de para çantasını alırım diye akıl yürütürüm. Sonuç ikiside benim olur. [emoji5]
Fuat abi biraz zor sor şu soruları.

Ne olduysa su son 15 yılda oldu önceden herkes karşısındaki kişiye saygı duyardı köyde olsun şehir de olsun herkes benim diyor biziz diyemiyor kimse kimsenin yardımına kosmuyor komşuluk ilişkileri bitmiş herkes birbirinden kaçıyor bence bunun nedeni insanları TV programları sayesinde zehirlediler bilinçsiz duyarsız bir toplum yarattılar
Ne zaman oldu bilmem de 15 yıldan öncekilerin pek masum olduğunu sanmam
Bu kadar zaman da olmaz
Yeni nesil bir uyumsuzluk var dünya genelinde görüyorum ben bunu
Bizde daha çok şükürsüzlük var
Eskiden birinin işi olduğu zaman yardım vardı
Onun birşeyi eksik olur diğeri tamamlar
Şimdi imkansızlık daha az millet daha az ihtiyaç duyuyor birlik olmaya

Para helal olacaksa kaybedilmemişse alırdım sabipsiz falan
Bu tarlada altın olsa ve akıl olarak sorulsa daha mantıklı olabilir di.
Kim neyi eksikse onu alır , diyip akıl diyeceklerin önünü kesmiş de olmayayım
Herkes cevap versin
Kim neyi eksikse onu alir, ihtiyaci olan onu alir ayni cevap tebrik ediyorum Emre , ince dusunuyorsun, degerli arkadaslarim kacamak soru bunlar fakat cevap bu, kisi neye ihtiyaci varsa onu alir, ben akli alirim parayi kaxanirim kisinin akildan eksik, parayi alaninda parasi eksik demektir, dogru cevap parayi almaktir, çunku insan ihtiyaci olani alir.

Ne zaman oldu bilmem de 15 yıldan öncekilerin pek masum olduğunu sanmam
Bu kadar zaman da olmaz
Yeni nesil bir uyumsuzluk var dünya genelinde görüyorum ben bunu
Bizde daha çok şükürsüzlük var
Eskiden birinin işi olduğu zaman yardım vardı
Onun birşeyi eksik olur diğeri tamamlar
Şimdi imkansızlık daha az millet daha az ihtiyaç duyuyor birlik olmaya
15 yıl önce dememin sebebi Tayyip değil kim gelse başa yine aynı olurdu bunu yapan emperyalist devletler bu sadece Türkiye'de değil dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu Acun un yaptığı program lar mesela her ülkede var halk bunlara bakarken beyni ni yıkıyorlar kendi doğrularını empoze ediyorlar halka veya diziler ya yasak aşk var ya zengin fakir ya ihanet ya mafya adam görüyor bu yapıyor ben niye yapmayayım diyor böyle diye diye malesef bu hale geldi durum

Kim neyi eksikse onu alir, ihtiyaci olan onu alir ayni cevap tebrik ediyorum Emre , ince dusunuyorsun, degerli arkadaslarim kacamak soru bunlar fakat cevap bu, kisi neye ihtiyaci varsa onu alir, ben akli alirim parayi kaxanirim kisinin akildan eksik, parayi alaninda parasi eksik demektir, dogru cevap parayi almaktir, çunku insan ihtiyaci olani alir.
Bek keskin hislerim vardır .
Karşımdaki nefes alırken verdiği soluktan ne söyleyeceğini tahmin edrim
Mühim olan ak sütün içindeki ak kılı, kara taşın üstündeki kara yılanı bile görmek tir

15 yıl önce dememin sebebi Tayyip değil kim gelse başa yine aynı olurdu bunu yapan emperyalist devletler bu sadece Türkiye'de değil dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu Acun un yaptığı program lar mesela her ülkede var halk bunlara bakarken beyni ni yıkıyorlar kendi doğrularını empoze ediyorlar halka veya diziler ya yasak aşk var ya zengin fakir ya ihanet ya mafya adam görüyor bu yapıyor ben niye yapmayayım diyor böyle diye diye malesef bu hale geldi durum
Bende muallakta kaldım %50 gibi tayip konusunda
Ama şu eski türk filimleri ney öyle abi
Onu çocuğa seyrettir sal ortaya

Demek ki bende akıl eksik [emoji3]