En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bu videoda traktörlerle ilgili her şeyi bulabilirsiniz. En çok satan traktör markası, ilk traktör fabrikası, traktör ihracat ve ithalat rakamları, ilk benzinli traktör, ilk buharlı traktör, ülkelerin traktör üretimleri gibi birçok veriyi sizler için derledik.

Eyvallah ufuk kazandık ama parayı bi toplasaydık daha iyi olacakti yaptın işi peşin yapacan sezon biteli 3 ay olmuş ben adama 6 ay önce iş yapmışım daha para gelicek
Cemal abi veresiye iş sakat oluyor.
Misal veriyorum 6 ay önce ip 2 liraydı alacağın parayla 2 ip alabilirdin. Şimdi ip 4 lira olmuş parayı alsan kullandığın ipi yerine koyamıyacaksın.
Babamın halaoğlu var bizim balyaları yapan çok samimiyiz tarladan çıkmadan parasını veriyoruz, o hep kalsın sonra verirsin desede veriyorum.

Bizim milletin düşünceli olması lazım.
Peygamber efendimiz (S.A) ;
' İşcinin hakkını teri kurumadan veriniz ' buyurmuştur.

Cemal abi veresiye iş sakat oluyor.
Misal veriyorum 6 ay önce ip 2 liraydı alacağın parayla 2 ip alabilirdin. Şimdi ip 4 lira olmuş parayı alsan kullandığın ipi yerine koyamıyacaksın.
Babamın halaoğlu var bizim balyaları yapan çok samimiyiz tarladan çıkmadan parasını veriyoruz, o hep kalsın sonra verirsin desede veriyorum.

Bizim milletin düşünceli olması lazım.
Peygamber efendimiz (S.A) ;
' İşcinin hakkını teri kurumadan veriniz ' buyurmuştur.
Dogru söylüyorsun kardeşim haklısın ama gercekten parası olupta vermeyenler var ben istemeye utanir oldum
Köylüye veresiye iş yapmak en zoru şehirde o kadar patates satıyom bir sorun köyde 5 tane iş yap 2 sini alaman hepimiz köylüyüz ama bir kısmı gerçekten sahtekar
Aynen ufuk millette zaten para yok peşin desen hic iş yapmazsin makina cok herkez peşin yapsa miette ona göre kendini hazırlar vadeli hatta zararına bağkayan bile var