kış iş güç yok,
yaşasın,kedi birliği, Ekli dosyayı görüntüle 55224
Hayvanı haşaratı rahat bırak la [emoji250][emoji834]
İşin gücün yok ki
Odun kır
Çay koy
Başka işlere bak
kış iş güç yok,
yaşasın,kedi birliği, Ekli dosyayı görüntüle 55224
Bu saban vassptan video atmış arkadaş 100 kadar inegi varLaf yok mu anlatın aman dışarı çıkmayın koranaya dikkat edin burdan anlatın
Kıraathane nin birini kapadık, kahvehaneci korona olmuş.Laf yok mu anlatın aman dışarı çıkmayın korana ya dikkat edin buradan anlatın
Kıraathane kahvehane zaten kapalı degilmi [emoji848]Kıraathane nin birini kapadık, kahvehaneci korona olmuş.
Zaten çıkmıyorduk, şimcik daha da korkar olduk.
Bakkal da kapandı, ekmek alıyorduk.Kıraathane kahvehane zaten kapalı değil mi [emoji848]
Aman abi koronaya çok dikkat korkudan ölüyom uzak dur kahveye gitmeKıraathane nin birini kapadık, kahvehaneci korona olmuş.
Zaten çıkmıyorduk, şimcik daha da korkar olduk.
Demekki çobanlar ilgilenmemiş abi ilk buzagısımıydı acebaBu saban vassptan video atmış arkadaş 100 kadar inegi var
Inek doğururken ölmüş buzağı da ölmüş ikitane adam var dolasmamislar ineği
Kendim evde yattim diyor olana bak diyor
Herkesin derdi başka işte
Ikinci buzağı da guzel bir inekDemekki çobanlar ilgilenmemiş abi ilk buzagısımıydı aceba
Bende bugün koye gitcektim bi abimiz 8 dekar yer sürdürcekti aksam aradı zaten yerler tavsız kuru hic canım istemediKöyde hayat var, bize her yer serbest, disarda is cok vakit cabuk geciyor, karantina ırgalamiyor, akraba gidis gelis 1 aydir yok, sakin hayati seviyorum .
Cemal bu sene balya dan kazandın Ekim de yapmadın fazla biliyon muBende bugün koye gitcektim bi abimiz 8 dekar yer sürdürcekti aksam aradı zaten yerler tavsız kuru hic canım istemedi
Eyvallah ufuk kazandık ama parayı bi toplasaydık daha iyi olacakti yaptın işi peşin yapacan sezon biteli 3 ay olmuş ben adama 6 ay önce iş yapmışım daha para gelicekCemal bu sene balya dan kazandın Ekim de yapmadın fazla biliyon mu
Cemal abi veresiye iş sakat oluyor.Eyvallah ufuk kazandık ama parayı bi toplasaydık daha iyi olacakti yaptın işi peşin yapacan sezon biteli 3 ay olmuş ben adama 6 ay önce iş yapmışım daha para gelicek
Köylüye veresiye iş yapmak en zoru şehirde o kadar patates satıyom bir sorun köyde 5 tane iş yap 2 sini alaman hepimiz köylüyüz ama bir kısmı gerçekten sahtekarEyvallah ufuk kazandık ama parayı bi toplasaydık daha iyi olacakti yaptın işi peşin yapacan sezon biteli 3 ay olmuş ben adama 6 ay önce iş yapmışım daha para gelicek
Dogru söylüyorsun kardeşim haklısın ama gercekten parası olupta vermeyenler var ben istemeye utanir oldumCemal abi veresiye iş sakat oluyor.
Misal veriyorum 6 ay önce ip 2 liraydı alacağın parayla 2 ip alabilirdin. Şimdi ip 4 lira olmuş parayı alsan kullandığın ipi yerine koyamıyacaksın.
Babamın halaoğlu var bizim balyaları yapan çok samimiyiz tarladan çıkmadan parasını veriyoruz, o hep kalsın sonra verirsin desede veriyorum.
Bizim milletin düşünceli olması lazım.
Peygamber efendimiz (S.A) ;
' İşcinin hakkını teri kurumadan veriniz ' buyurmuştur.
Aynen ufuk millette zaten para yok peşin desen hic iş yapmazsin makina cok herkez peşin yapsa miette ona göre kendini hazırlar vadeli hatta zararına bağkayan bile varKöylüye veresiye iş yapmak en zoru şehirde o kadar patates satıyom bir sorun köyde 5 tane iş yap 2 sini alaman hepimiz köylüyüz ama bir kısmı gerçekten sahtekar
selamun aleyküm arkadaşlar hele bi ses verin kimler buralarda uzun zamandır yoktum forumda