En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Herkese hayırlı akşamlar.
Yağmur isteyen varsa buraya çekin tarları
IMG_20201214_122318.jpg
IMG_20201214_120456.jpg
IMG_20201214_115436.jpg
IMG_20201214_122026.jpg

Benimde üst kattakılar sıkıntı bende evi değiştirmeyi düsünüyum gecen ceşmesi gece bozulmuş evi su basıyirdu az daha
Cemal sigorta yaptır eve ve esyalara hasar olduğunda sigortaya bildir. Sen hasar masraflarını al komşun sigorta ile uğraşsın eski evde bende senin gibiydim. Adam özür bile dilemedi 1500 tl masrafım var diyo bana bnde oyle olmaz böyle olur deyip sigortaya bildirdim. Aldım 2500 ü sonra kapıma geldi evine kağıt gidince benimde masrafım 2500 dü özür dahi dilemedin deyince beyfendi söyleseydin diyo...

Cemal sigorta yaptır eve ve esyalara hasar olduğunda sigortaya bildir. Sen hasar masraflarını al komşun sigorta ile uğraşsın eski evde bende senin gibiydim. Adam özür bile dilemedi 1500 tl masrafım var diyo bana bnde oyle olmaz böyle olur deyip sigortaya bildirdim. Aldım 2500 ü sonra kapıma geldi evine kağıt gidince benimde masrafım 2500 dü özür dahi dilemedin deyince beyfendi söyleseydin diyo...
Valla abi kalabalik binada oturmak bize gore degil 5 yil olcak halen tiken uzerinde gibiyim evde sigorta var simdiye dek zarar ziyan olmadida camdan balkondan arabanin uzerine cok caý kahve döküyolar kıskancliktan kasti yapıyolar daha once arabama vurdu yan komsum vurmadim diye yemin etti baktim onun arabanin köşesi ezik sonra ben vurdum ama okadar sert vurmadim diyor yasli başlı adam

Valla abi kalabalik binada oturmak bize gore degil 5 yil olcak halen tiken uzerinde gibiyim evde sigorta var simdiye dek zarar ziyan olmadida camdan balkondan arabanin uzerine cok caý kahve döküyolar kıskancliktan kasti yapıyolar daha once arabama vurdu yan komsum vurmadim diye yemin etti baktim onun arabanin köşesi ezik sonra ben vurdum ama okadar sert vurmadim diyor yasli başlı adam
Yok ya bina da huzur yok bıkıyorsun bazen iyice geçenki arsayı alsaydım ben biliyordum salak gıbı kaçırdı

Kolay gelsin Emre kamyonda sürücü kursundan gelmis[emoji3] köpek güzelmiş benimde vardı alman kurdu kırması mükemmel hayvan bunlar
Sağol Mahmut bulduğumuz arabayı çekiyoruz işe .
O köpek bir pancar yiyo görsen gülersin [emoji28]Ama bizim değil sevmem ben köpek beslemeyi

Abi biz pulluk aynalarını krom kaplatmıştık öyle Bi kaplama yapılabilirmi
direk krom yapsam ömürlük olmazmı.
Abi bunların fiber olanları vardı onlar daha iyi olur kanaatindeyim
bunuda araştırayım.
Bahçelerde pırasa
Erzurum’a Kars’a kar bol yağsa
Şu Yusuf emmi ile Kadir’in interneti kesilsede
Buralara yazamasa 🥶🥶
Bi gelirsiniz 3 bahara kadar buralara o zaman görecem
yavvv,bi susss.[emoji35]
İnsan olmayana hasret. Koyuncular otluyor negüzel.boyaci kapamış tel numarasını aldım yagrin ararim
tamam adilim.

Abi vallaha çocuk herşeyi yaptırıyor biraz da alt komşu sıkıntılı kredi bitsin hemen bir dubleks eve geçeçem gibi canımdan bezdirdi
Ufuk şimden hakkında hayırlısı neyse o olması dileğiyle .
sürekli komşularınla sorun oldunu yazıyorsun , şükür bu yönden ben rahatım benim alt katta üst katta almancı .biz burdayken onlar yurt dışında oluyo onlar izindeykende biz köyde oluyoz.

Selamunaleyküm hayırlı günleriniz olsun.
Ara ara girip okumam lazım konuları.
1 hafta girmiyorum sonra 47.5 dk yazılanları okumaya çalışıyorum.
Hayır okuduklarıma tepki verecem sanırsın üzerinden yıl geçmiş gibi 100 sayfa daha okuyacagım paylaşım var konu geçmiş gitmiş yani.
Hastalara geçmiş olsun.
Mal alanlar hayrını görsün.
Mahsülünü hasat edenlerin malına Rabbim bereket versin.
Ölenlere rahmet olsun, kalanlar kuru ekmeğe talim.
Sıkmayın tatlı canlarınızı abilerim kardeşlerim.
Zaman geçiyor, heran ölebiliriz.

Son düzenleme: