Çaylar hazır buyurun gelinAleyküm selam abi
Sen bi çay koy
Tanıdıklar gelir tanımadıklarımızda tanışmış oluruz [emoji4]
Çaylar hazır buyurun gelinAleyküm selam abi
Sen bi çay koy
Tanıdıklar gelir tanımadıklarımızda tanışmış oluruz [emoji4]
Herkese hayırlı akşamlar.
Yağmur isteyen varsa buraya çekin tarlarıEkli dosyayı görüntüle 55288Ekli dosyayı görüntüle 55289Ekli dosyayı görüntüle 55290Ekli dosyayı görüntüle 55291
Cemal sigorta yaptır eve ve esyalara hasar olduğunda sigortaya bildir. Sen hasar masraflarını al komşun sigorta ile uğraşsın eski evde bende senin gibiydim. Adam özür bile dilemedi 1500 tl masrafım var diyo bana bnde oyle olmaz böyle olur deyip sigortaya bildirdim. Aldım 2500 ü sonra kapıma geldi evine kağıt gidince benimde masrafım 2500 dü özür dahi dilemedin deyince beyfendi söyleseydin diyo...Benimde üst kattakılar sıkıntı bende evi değiştirmeyi düsünüyum gecen ceşmesi gece bozulmuş evi su basıyirdu az daha
Orası öyle abi ama mübarek 20 gündür güneş yok karadeniz mi oldu diye şaşırıyorumYağmur yaş olsunda üzerimiz batmış makinalar kirlenmiş ne olur [emoji4]
Valla abi kalabalik binada oturmak bize gore degil 5 yil olcak halen tiken uzerinde gibiyim evde sigorta var simdiye dek zarar ziyan olmadida camdan balkondan arabanin uzerine cok caý kahve döküyolar kıskancliktan kasti yapıyolar daha once arabama vurdu yan komsum vurmadim diye yemin etti baktim onun arabanin köşesi ezik sonra ben vurdum ama okadar sert vurmadim diyor yasli başlı adamCemal sigorta yaptır eve ve esyalara hasar olduğunda sigortaya bildir. Sen hasar masraflarını al komşun sigorta ile uğraşsın eski evde bende senin gibiydim. Adam özür bile dilemedi 1500 tl masrafım var diyo bana bnde oyle olmaz böyle olur deyip sigortaya bildirdim. Aldım 2500 ü sonra kapıma geldi evine kağıt gidince benimde masrafım 2500 dü özür dahi dilemedin deyince beyfendi söyleseydin diyo...
Aleyküm selam,selamun aleyküm arkadaşlar hele bi ses verin kimler buralarda uzun zamandır yoktum forumda
Kolay gelsin Emre kamyonda sürücü kursundan gelmis[emoji3] köpek güzelmiş benimde vardı alman kurdu kırması mükemmel hayvan bunlarHerkese hayırlı akşamlar.
Yağmur isteyen varsa buraya çekin tarlarıEkli dosyayı görüntüle 55288Ekli dosyayı görüntüle 55289Ekli dosyayı görüntüle 55290Ekli dosyayı görüntüle 55291
Yok ya bina da huzur yok bıkıyorsun bazen iyice geçenki arsayı alsaydım ben biliyordum salak gıbı kaçırdıValla abi kalabalik binada oturmak bize gore degil 5 yil olcak halen tiken uzerinde gibiyim evde sigorta var simdiye dek zarar ziyan olmadida camdan balkondan arabanin uzerine cok caý kahve döküyolar kıskancliktan kasti yapıyolar daha once arabama vurdu yan komsum vurmadim diye yemin etti baktim onun arabanin köşesi ezik sonra ben vurdum ama okadar sert vurmadim diyor yasli başlı adam
Sağol Mahmut bulduğumuz arabayı çekiyoruz işe .Kolay gelsin Emre kamyonda sürücü kursundan gelmis[emoji3] köpek güzelmiş benimde vardı alman kurdu kırması mükemmel hayvan bunlar
Komşuların gıcık olursa huzur olmaz .Yok ya bina da huzur yok bıkıyorsun bazen iyice geçenki arsayı alsaydım ben biliyordum salak gıbı kaçırdı
Alt kat var geçen uyardım bak kötü kadına verir giderim dedim yine artistleniyor hanım atanır da gidersem verecem ama binaya eziyet olsunKomşuların gıcık olursa huzur olmaz .
Bizim binada rahatsız edici cinsler yok. Allah'a şükür.
Aha seni merdiven den geçirmez ozaman o kadın [emoji28]Alt kat var geçen uyardım bak kötü kadına verir giderim dedim yine artistleniyor hanım atanır da gidersem verecem ama binaya eziyet olsun
Bizim burda da 2 ay dursa yeter hem benim yerime bunlara çektirirAha seni merdiven geçirmez ozaman o kadın [emoji28]
Ama sen yapma öyle boş ver hemde yönetici atar
Bizim binada varmış iki ay kalmış biz yokken yönetim şutlamış[emoji23]
O tipler belli olmuyor abi dostu ile birlikte karı koca gibi giriyorlarBizim burda da 2 ay dursa yeter hem benim yerime bunlara çektirir
direk krom yapsam ömürlük olmazmı.Abi biz pulluk aynalarını krom kaplatmıştık öyle Bi kaplama yapılabilirmi
bunuda araştırayım.Abi bunların fiber olanları vardı onlar daha iyi olur kanaatindeyim
yavvv,bi susss.[emoji35]Bahçelerde pırasa
Erzurum’a Kars’a kar bol yağsa
Şu Yusuf emmi ile Kadir’in interneti kesilsede
Buralara yazamasa
Bi gelirsiniz 3 bahara kadar buralara o zaman görecem
tamam adilim.İnsan olmayana hasret. Koyuncular otluyor negüzel.boyaci kapamış tel numarasını aldım yagrin ararim
Ufuk şimden hakkında hayırlısı neyse o olması dileğiyle .Abi vallaha çocuk herşeyi yaptırıyor biraz da alt komşu sıkıntılı kredi bitsin hemen bir dubleks eve geçeçem gibi canımdan bezdirdi