Aleyküm selam hayırlı akşamlarselamun aleyküm arkadaşlar hele bi ses verin kimler buralarda uzun zamandır yoktum forumda
Hayırlı aksamlar abi maşallah bizimde bahçede portakal ağaçları var aksamlari güzel oluyorHayırlı akşamlar Beyler.buranin ağaçlarında değişti neden acaba.dalindan muşmula tam olmuş
iyi akşamlar adil,Hayırlı akşamlar Beyler.buranin ağaçlarında değişti neden acaba.dalindan muşmula tam olmuş
Birazdan boyacinin önünden gecicem açıksa sorarım.trafik kilit 1km kuyruk varyaaa beyler,
bu arada bunlar,bildiğiniz gibi, gübre serpmenin,
bunlar çok paslanmıştı,
sildim,temizledim, ama yine şüpheye düşüyorum, yine paslanır, çünkü demir.
bunları 3-4 mm krom levha bulabilirsem, onunla yapmayı düşünüyorum.
varmı farklı bir fikri olan,
akrilik boya(oto boyası) ile olsa, olur gibi,
ne bileyim işte.... Ekli dosyayı görüntüle 55275
İnsan olmayana hasret. Koyuncular otluyor negüzel.boyaci kapamış tel numarasını aldım yagrin ararimiyi akşamlar adil,
arkada yeşil var. ne güzel.
Abi dönmezki kabartmalı yapman lazımBizim de şu anki sorun kızımla rüzgar gülümüz dönmüyor Ekli dosyayı görüntüle 55276
Kagıt tan yaptım da çabuk yırtıyor sabah fırınlı ocagı yaptım sorun yoktuAbi dönmezki kabartmalı yapman lazım
Bu sefer iyi döndü Ekli dosyayı görüntüle 55281
Abi vallaha çocuk herşeyi yaptırıyor biraz da alt komşu sıkıntılı kredi bitsin hemen bir dubleks eve geçeçem gibi canımdan bezdirdiRüzgar gülün hayırlı olsun [emoji4]
trakkulüp yönetimi,
bu iki arkadaş, daha tanışmadan,
tartışmaya, forumun huzurunu,bozmaya çalışmıştır,
her ikisininde forumdan itelenerek, atılmasını istiyoruz.
çok ciddiyim. [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Abi biz pulluk aynalarını krom kaplatmıştık öyle Bi kaplama yapılabilirmiyaaa beyler,
bunlar çok paslanmıştı,
Benimde üst kattakılar sıkıntı bende evi değiştirmeyi düsünüyum gecen ceşmesi gece bozulmuş evi su basıyirdu az dahaAbi vallaha çocuk herşeyi yaptırıyor biraz da alt komşu sıkıntılı kredi bitsin hemen bir dubleks eve geçeçem gibi canımdan bezdirdi
Abi bunların fiber olanları vardı onlar daha iyi olur kanaatindeyimyaaa beyler,
bunlar çok paslanmıştı,
S. Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bizim bina nezarathane gibi her geldiğimde komşular değişmiş oluyor [emoji846]