Kardeşim biz senin için bir şey söylemedik sen alınma , önemli olan iktidardaki insanlar değil ülkenin hangi duruma geldiği , biz sana düşman değiliz varsa bir düşüncen söyle, kendini vatanperver diğer herkesi vatan haini gören zihniyete alet olma, vatan sevgisi kimsenin tekelinde değil , sen oyunu ver , ama bizi ayrıştırma.
Ben sana hain demedim senin vatan Perver gördüğün zihniyet madem bukadar iyi neden bir yere varamiyor bende size düşman değilim hakikat bir tül kadar incedir ben gördüğüme bakarım
Bana şimdi burada kimse siyaset yapıyorsun demesin
Buradaki siyaset senin yazdığın 40+1 dir
Hayalle gercek arasında fark vardır her dafsinda ortamı germenin anlamı yok
Herkes aynı düşünceye sahip olacak diye bir kural yok bir şeyi kaybedildiği zaman insan düşünmeli neden diye
Sonucuda karşısındakine atmamalı
Bu bir yarıştır iyi olan kazanır
Bende burada kimseye benimle aynı düşünmüyor diye kimsye düşman değilim bir bölücü hariç benim en sevdiğim insanlar da burada benimle farklı düşünenler Turgay abi olsun hoca olsun ben bunlardan hiç incimedim herkes olanı kobul ediyor ya nasip diyor
Buradan hükümet kurulmaz ve hiç bir siyasi bizi buradan görmüyor biz kiriliyoruz olan bize oluyor ama her konuda bir hükümet suçlaması olmadan geçmiyor