Armatrac 110crd

Hayırlı olsun , iyi seçim hidrolikliden daha kullanışlıya benziyor, ortadann tekerleklisi yok mu.belki yaş yerde kaldırmak gerekirse teker izi arkada yapabilir diye düşündüm. Ama tuttum bunu .
Sağolasın dostum daha önce bende hidrolik li vardı çok ağır problem oluyor bu arka hidrolik kollara takılıyor ortaya da fitil takılıyor değişik bir sistem yapmış Rus lar kolları kaldırınca sorun olmaz diye düşünüyorum

Hayırlı uğurlu olsun toprağım. Güzel bir secim olmuş. Bizim kullandigimiz klasik tip çekili gobleden farklı.
Kaç tane disk var, disklerin çapı kaç cm, ağırlığı ve iş genişliği hakkında bilgi verır misin?

Bu arada fiyati nasıl?

Hayırlı uğurlu olsun toprağım. Güzel bir secim olmuş. Bizim kullandigimiz klasik tip çekili gobleden farklı.
Kaç tane disk var, disklerin çapı kaç cm, ağırlığı ve iş genişliği hakkında bilgi verır misin?

Bu arada fiyati nasıl?
Sağolasın topragim teşekkürler klasik goble gibi ama pottinger 24 disk 56 cap 3,20 çalışma genişliği 1700 kg 6400 Euro KDV li fiyatı

hayırlı olsun potinger güzel iyi günlerde kullan fiyat bize göre pahalı buradan alsan gümrük vergisi çıkıyor mu
Sağolasın teşekkürler inşallah matris alicaktim vazgeçtim gümrük vergisi ödenmiyor 50 Euro rüşvet le geçiyor sorun olmuyor %20 KDV yi geri alicam 3 ay içinde bide vergiden masraf düşücem

Bu gün can sıkısı taktım matrisleri nasılsa mazotta yarı parasına alıyoz ya yerleri hazırlıyım dedim çamur yerde hiç toplamadı .sadece arka sıra taslara 2 3cm yapışma yapıyo önler yapmıyo anlamadım gitti birde traktörü çekiyo naptıysam tam ayarlıyamadım gergilerden.tümosan kronik sorunu hidrolikler havada kaldı ustaya giderken denedim düzeldi
Çeker abi yapcak bişey yok kolları serbest bırak iyicene [emoji6]

Bu gün can sıkısı taktım matrisleri nasılsa mazotta yarı parasına alıyoz ya yerleri hazırlıyım dedim çamur yerde hiç toplamadı .sadece arka sıra taslara 2 3cm yapışma yapıyo önler yapmıyo anlamadım gitti birde traktörü çekiyo naptıysam tam ayarlıyamadım gergilerden.tümosan kronik sorunu hidrolikler havada kaldı ustaya giderken denedim düzeldi
Hidrolikler neden yukarda kalıyor, geçen benimde başıma geldi vrömork takarken kolları kaldırdım inmez , kaldı öyle, biraz bekledikce kendi kendine indirdi yavaş yavaş 15 dk falan sürdü, sonrada düzeldi zaten. ama neden yapar anlamadım.

Acaba on diskler le arka diskler farklı olabilir mi orta kolu biraz toplasan nasıl olur acaba arkalar daha çok batmasın ondan olabilir mi yağ filtre sini değiştir istersen belki düzelir traktör çapraz gidiyorsa bı dengesizlik var ben metre ile düz betonda ölçüp ayar yapıyorum çok iyi oluyor bu mazot işi ne oldu yarı parasına acaba