Geçmiş olsun usta ne diyor sorun için sıkıntı neden kaynaklanmış
Alman jd gerisi fasa fiso sen daha iyi bilirsin gerçi oralarda görürsün . ben kargadan başka kuş tanımam.şiddetle tavsiye ederim .Sogolasin teşekkürler yabancı memleket te Türk malı alalım dedim para yabancı ya gitmesin diye ama aldigima pişman oldum vardır her işte bir hayır ne diyelim başka traktör yok tek bununla idare ediyorum şuan
Sağolasın teşekkürler usta nin dediği yabancı madde var diyor yağ haznesine metal atmışlar diyor geçen yıl da öyle söylediGeçmiş olsun usta ne diyor sorun için sıkıntı neden kaynaklanmış
Evet doğru diyorsun bende jd beğeniyorum fakat traktör lizing olduğu için sıkınti orda sadece aldığım firmaya verebilirim orda da landini MC cormick varAlman jd gerisi fasa fiso sen daha iyi bilirsin gerçi oralarda görürsün . ben kargadan başka kuş tanımam.şiddetle tavsiye ederim .
Sağol teşekkürler bencede normal değil tarlaya gittim mi hatim indiriyorum bişey olacak diye ne kadar özen gösteriyorum o kadar problem çıkıyor kısmet ne diyelimGeçmiş olsun bence sizde bir şansızlık var.Bu kadar arıza normal değil.
Bildiğim kadarıyla fazla arazin var bu traktörleri daha küçük işlerde ekim gübre gibi işlerde kullanıp yormamalısın .akıl veren çok olur ama para veren olmaxmış.tek traktör yetmiyor ise 150 bin verdimi güzel 6 silindir jd ler var. 4 lerden daha rahat gidiyor.Evet doğru diyorsun bende jd beğeniyorum fakat traktör lizing olduğu için sıkınti orda sadece aldığım firmaya verebilirim orda da landini MC cormick var
Arazi var Allah a şükür ekmedigim yerler de var bunun yanına bir tane daha almaya niyetliydim fakat yine problem çıkardı bakalım başka birşey düşüncem artıkBildiğim kadarıyla fazla arazin var bu traktörleri daha küçük işlerde ekim gübre gibi işlerde kullanıp yormamalısın .akıl veren çok olur ama para veren olmaxmış.tek traktör yetmiyor ise 150 bin verdimi güzel 6 silindir jd ler var. 4 lerden daha rahat gidiyor.
Sağolasın teşekkürlerGeçmiş olsun
Yakınımızda 5 bin dekardan fazla yer işleyen bir abi var. Kendisinde 3-4 tane erkunt 110 luk var bir şikayet duymadık. Sizde bence biraz şanssızlık ta var diye düşünüyorum. Geçmiş olsunSağol teşekkürler bencede normal değil tarlaya gittim mi hatim indiriyorum bişey olacak diye ne kadar özen gösteriyorum o kadar problem çıkıyor kısmet ne diyelim
Edirne de bizim köyde belki 20tane var ben anlamadım nasıl böyle birşey oluyor acaba ben mi yanlış kullanıyorum diye düşünüyorum veya aletler mi büyük geliyor gerçi servis in dediği sizin düşmanınız var diyor arka yağdan yine değişik cisimler çıktı dedi oda her defasında aynı şeyi söylüyor çözemedimYakınımızda 5 bin dekardan fazla yer işleyen bir abi var. Kendisinde 3-4 tane erkunt 110 luk var bir şikayet duymadık. Sizde bence biraz şanssızlık ta var diye düşünüyorum. Geçmiş olsun
Sağolasın kardeşim alıştım artık her yıl bu zamanda bana bı kazık atıyor tam buğday ekim zamanı bakalım şu işi halledelim bakicam kısmetse iyi bir Avrupa traktör zararın neresinden dönersek kârSinan abi geçmiş olsun be yine yapmış yapacağını
Allah güzel bi makina nasip etsin
Sağolasın teşekkürler maalesef iş zamanı na denk geldi yapacak bişey yok kısmetse salı günü hazır olacak hayırlısıCok Geçmiş olsun tam iş zamanı can sıkıcı oluyor böyle arızalar
Sağol toprağım ne diyelim kısmet her yıl bu zamanda bir problem çıkarıyor inşallah bu son olurÇok geçmiş olsun Sinan toprağım. Allah daha büyük arıza ve kaza belalardan korusun. Umarım hayırlısı ile en kısa sürede arıza giderilir de bir an önce işlere başlarsın.