Eyvallah hocam sağolasınGeçmiş olsun.
Eyvallah hocam sağolasınGeçmiş olsun.
Bana pek inandırıcı gelmiyor fakat her defasında servisin böyle söylüyor olması da insanı düşündürüyor benim oturduğum yer ile tarla arası 35km civarında orada bırakıyorum traktör u görmeden de iftira atmak olmaz fakat bölge de ki tarım arazileri değerli belki bırakıp gidelim diye de yapabilirler gerçi traktör u koyun çiftliği ne bırakıyorum bu abi göz kulak oluyor ama yinede belli olmaz değişik insan doluSabotaj suphesinden bahsetmişsiniz , bu çok can sıkıcı bir durum , etrafta yabancı olduğunuz için haliyle düşman çoktur , traktorunuzu güvenli bir ortamda tutma imkanı var mı ? Bu sizi her zaman şüpheye sevk eder , imkan varsa kamera vs olsun durduğu yerde .
Geçen sefer bunlar çıkmış içinden dişli den veya başka bi yerden kopmamis bulamadılar en sonunda dışardan atılmış dediYabancı cisimi gösterdimi peki usta
Bunun bana maliyeti 1250 Euro ya çıkıyor yağ işçilik vs aşağı yukarı 8000 e geliyor bu fatura da yağ filtre yokFırlama birçocuk yapar bunu büyük insan yapmax diye düşünüyorum
O bölgede gerçi çingene çocukları falan geziyor tavuk çiftliklerinde kaz çiftliklerinde çalışanların çocukları var belki yapmış olabilir ler ne diyelim yapacak bişey yokFırlama birçocuk yapar bunu büyük insan yapmax diye düşünüyorum
Bu parçaları deneyimli bir Erkunt servisine gösterin , daha olmadı Fabrikaya iletin , durumu anlatın , belki fabrikadan personel yonlendirirler durumu tam olarak ortaya çıkartmak içinGeçen sefer bunlar çıkmış içinden dişli den veya başka bi yerden kopmamis bulamadılar en sonunda dışardan atılmış dediEkli dosyayı görüntüle 41191Ekli dosyayı görüntüle 41192Ekli dosyayı görüntüle 41193Ekli dosyayı görüntüle 41194Ekli dosyayı görüntüle 41195
Burada ki zaten servis onlar da fabrika ya fotoğraf atıyorlar oradaki ustalar bakıyor ona göre karar veriliyor fabrika da herkesi tanıyorum artık her gün konuşuyoruz en azından parça parası almıyorlarBu parçaları deneyimli bir Erkunt servisine gösterin , daha olmadı Fabrikaya iletin , durumu anlatın , belki fabrikadan personel yonlendirirler durumu tam olarak ortaya çıkartmak için
Sağolasın dostum inşallah hayırlısı artık ne diyelim kısmetTekrar geçmiş olsun işallah sabotaj yoktur.insanın zoruna o gider .biraz düşündürücü .
Evet maalesef öyle benim traktör alıştı artık servis te 3 mu oldu 4 mu boluyorlar salı günü kısmetse hazır olacak bir problem çıkmazsaTraktörü bölmek, kabini sökmek çok meşakkatli. Çabuk tamir olur umarım.
Şanzıman yağ borusuna süzgeç gibi bir şey ekleseniz ve kilitli kapak kullanılabilir.Alttaki yağ boşaltma somununa mıknatıs konulabilir.Evet maalesef öyle benim traktör alıştı artık servis te 3 mu oldu 4 mu boluyorlar salı günü kısmetse hazır olacak bir problem çıkmazsa
Bende nasıl bir önlem alabilirim diye düşünüyorum yağ dökme yerine kilit tarzı biseyler düşünüyorumŞanzıman yağ borusuna süzgeç gibi bir şey ekleseniz ve kilitli kapak kullanılabilir.Alttaki yağ boşaltma somununa mıknatıs konulabilir.
Vallahi bende bilmiyorum fakat ilk önce debriyaj i görmek istiyorlar sanırım ondan böyle bölmüş olabilir ler çalışma sistemi biraz değişik sanırımGecmis olsun sekromec icin traktörü bu kadar dagitmaya gerek yoktu .Kabini hangi mantikla yere aldilar anlamadım...
Yalnız değilsin dostum bende 5503 maxot pompasını konyaya gönderdim.elemanları aşınmış .yenisi pahalı sardırma yapacaklarmış para sıkışmış.Bende nasıl bir önlem alabilirim diye düşünüyorum yağ dökme yerine kilit tarzı biseyler düşünüyorum