Armatrac 110crd

Sabotaj suphesinden bahsetmişsiniz , bu çok can sıkıcı bir durum , etrafta yabancı olduğunuz için haliyle düşman çoktur , traktorunuzu güvenli bir ortamda tutma imkanı var mı ? Bu sizi her zaman şüpheye sevk eder , imkan varsa kamera vs olsun durduğu yerde .

Sabotaj suphesinden bahsetmişsiniz , bu çok can sıkıcı bir durum , etrafta yabancı olduğunuz için haliyle düşman çoktur , traktorunuzu güvenli bir ortamda tutma imkanı var mı ? Bu sizi her zaman şüpheye sevk eder , imkan varsa kamera vs olsun durduğu yerde .
Bana pek inandırıcı gelmiyor fakat her defasında servisin böyle söylüyor olması da insanı düşündürüyor benim oturduğum yer ile tarla arası 35km civarında orada bırakıyorum traktör u görmeden de iftira atmak olmaz fakat bölge de ki tarım arazileri değerli belki bırakıp gidelim diye de yapabilirler gerçi traktör u koyun çiftliği ne bırakıyorum bu abi göz kulak oluyor ama yinede belli olmaz değişik insan dolu
IMG_20190715_164119.jpg

Geçen sefer bunlar çıkmış içinden dişli den veya başka bi yerden kopmamis bulamadılar en sonunda dışardan atılmış dediEkli dosyayı görüntüle 41191Ekli dosyayı görüntüle 41192Ekli dosyayı görüntüle 41193Ekli dosyayı görüntüle 41194Ekli dosyayı görüntüle 41195
Bu parçaları deneyimli bir Erkunt servisine gösterin , daha olmadı Fabrikaya iletin , durumu anlatın , belki fabrikadan personel yonlendirirler durumu tam olarak ortaya çıkartmak için

Bu parçaları deneyimli bir Erkunt servisine gösterin , daha olmadı Fabrikaya iletin , durumu anlatın , belki fabrikadan personel yonlendirirler durumu tam olarak ortaya çıkartmak için
Burada ki zaten servis onlar da fabrika ya fotoğraf atıyorlar oradaki ustalar bakıyor ona göre karar veriliyor fabrika da herkesi tanıyorum artık her gün konuşuyoruz en azından parça parası almıyorlar