95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

wala kredi ile alcaksan hiç bulaşma....hiçbirşeyin yarına grantisi yok çünkü....

k
akbulut link=topic=2018.msg202626#msg202626 date=1249630153' Alıntı:
gerçek 4X4 alacam diyorsanız
SAME
BAŞKA TRAKTÖR TANIMAM, ÖN ARKA DİSK FREN
kullanışlı traktör ,herşey mekanik ,her ekipmana uyumludur,dağa rampaya in çık 4 teker frenli korkma, same 95 tam orta çiftçi traktörü

birkere nh-case -same ve diger ithaller ço pahalı.almayı degmez.nh-case nin ithal lerden bir farkı yok.kendini meydanda tek sanıyor.yine yerli markalardan erkunt,tümosan ,başak düşünülmeli enazınadan fiyatları hesablı.ithal traktörler kadar da güçleri var.sonuçda orta halli çiftçi halli herkes.büyüklere zaten söz yok.kalite olarak konfor dışında bir fark yok gibi.ithallerin bir çogunun parçaları.işçilikleri montajları burada yapılıyor.birçok büyük marka piyasa yok. satılmıyor bir sebebi var demekki.herkes aklında ve cebinde hür.....

arkadaşım 105i yiyoyu bırak hem sen onu nasıl denedin ??? bils-*-

arkadaşım.mali durum iyiyse al bitane jd 5090 r . içinde kavhveni iç.haaa sonrada bakma sakın arkana....

S. A KARDEŞ MADDİ İYİ İSE PARAYA ACIMA MEZARAMI GÖTÜRCEN BAS PARAYI

AL 5445 MASSEY FERGUSON

bende 5625 j dere diyorum kral sesi yeter erkek güçte yakıya çekişte varsa emsali buyursun anahtarına varmı emsali uyy-*s

vala herkes su j deere yi erkuntu sameyi deutz cekemiyo diye hep kafadan atıp tutuyolar makinayı ya bilmiyolar yada fanatiklik yapıyolar ha tabi ki herkes kendi malını över sonuçta ona emegini yatırmış ama gercek çiftci kendi malını güzeliklerini söliyen ama bska markayı kötülemiyendir ama markaların gücü çekişi yakıtı tarlaya saldınmı beli olur

kardeş ben varım bende 3.085d var 4x4 neyine iddaya giriyorsan takalım göt göte zemin zaman yer fark etmez. yozgatlıyım ben aynen seninki gibi birisi dedi jh.5625 süper plus göt göte taktığımızda motor bir cm ilerliyemedi aksineyerleri kazıyordu jd. fergusonda en ufak badanaz yoktu... firene basıyoruz onu dagi çekemiyor kalmışki sen anahtar bırakmasına fergusonla jh bir tutuyorsun jh öyle görüldüğü kadar güçlü bir makina değil. fergusonsa motorların şahı liderii *098*- ok-*-s

bikere sunu bil m f nin o serisi tamam güzel güçlü ama senin motor benim motordan agır bir ha iki traktörü aynı agırlık seviyesine getirecez göt göte baglıyacaz çek traktörü göreyim ozaman senin o 3 085 bikere mf bile degil senin o traktörün motor deutz bu arada senin traktör 4 buçuk tona yakın belki daha fazla benim j deere 3 buçuk ton simdi siz traktörcülerin huzurunda soruyorum size agır bir makina hafif olan makinayı her halukarda ceker ama bu mf nin j deere de güçlü oldugunu asla göstermez daha çok acıklaması var ama sen ginede motorunu güçlü bil gerci mf nin güzel serilerinden biri motorun ama kardes john deere nin trozuna kavuşmaz çekiştede anaktRNA HALEN İDALIYIM TRAKTÖRLERİ AYNI AGIRLIGA GETİRECERZ OKEY

sayın canım kardeşim traktör kullanıcısızın ama traktörünün ağırlığını bilmiyorsun henüz, ama sağlık olsun bilmemek ayıb değil bunları okuyupta öğrenmemek ayıp senin jhon deerenin ağırlığı yüksüz 3280kg yüklü ağırlığı 5300kg. masseyin ağırlığı iseyüksüz 3888 kg yüklü ağırlığı ise 4888kg canım kardeşim sence bu tablo hangisinin ağır olduğunu gösteriyor.sana bir iddada sunmak istiyorum ama koşullar el vermiyor işte.5625süper plus değil 3.085d ye kadar 5725süper plus dahi takarım. canım kardeşim john deereye kimse laf söylüyemez ama fergusonlada idda edilemiyecek bir traktördür. dünya liderleri şu şekilde sıralanıyor massey ferguson,fendt,jhon deere,new holland vs vs vs... massey olduğunu inkar ediyorsun tek değişiklik üzerindeki deutz motor koymaları o deutz motorun üretimide italyada yapılıyor. almanlardan örnek aldınğı için deutz adını taşıyor hala, eğerki bu düşüncede değilsen sen git 285 lerle felan tak göt göte.