95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

konuyu açan arkadaşımızın kafası karıştı kimin ne traktörü varsa onu söylüyor kullandığım değil ama tavsiyem 65 56 dır.

rençberçiftci link=topic=2018.msg182161#msg182161 date=1243371245' Alıntı:
konuyu açan arkadaşımızın kafası karıştı kimin ne traktörü varsa onu söylüyor kullandığım değil ama tavsiyem 65 56 dır.
çokta düşürdün 95 ten 65 e

sivasli link=topic=2018.msg182338#msg182338 date=1243445582' Alıntı:
arkadaslar 95 hp nere 65 nere baya bi dagildi konu :S bim-*s
..arkadaşım,bence sen fazla düşünme.ben altı ay düşündüm hangi traktörü alayım diye,en sonunda jd de karar kıldım .ama bir hata yaptım onu sen yapma jd 5715 çakma kabinli aldım .şimdi almış olsaydım ki sanada çok uygundur bence,gider bir jd 6220 olırdım . tabi orjinal kabinli,sana en uygunu bu bence.dayanıklılığına diyecek varsa konuşsun.performans o biçim.birazda konforunu düşün derim.haa alacağın traktör kesinlikle sıfır olmasın.1-2-3 yaşında olabilir.ama sıfır alma.parana yazık.param çok diyosan kendin bilirsin.

18karatekin link=topic=2018.msg182732#msg182732 date=1243632228' Alıntı:
..arkadaşım,bence sen fazla düşünme.ben altı ay düşündüm hangi traktörü alayım diye,en sonunda jd de karar kıldım .ama bir hata yaptım onu sen yapma jd 5715 çakma kabinli aldım .şimdi almış olsaydım ki sanada çok uygundur bence,gider bir jd 6220 olırdım . tabi orjinal kabinli,sana en uygunu bu bence.dayanıklılığına diyecek varsa konuşsun.performans o biçim.birazda konforunu düşün derim.haa alacağın traktör kesinlikle sıfır olmasın.1-2-3 yaşında olabilir.ama sıfır alma.parana yazık.param çok diyosan kendin bilirsin.

saolasin gardas yorumun icin ama onerdigin 6220 nin ikinci eli ne kadar satilio 3 5 senelik traktorleri

ben yine erkunt servetten yana kullanırdım. şuanki traktörler bana ters geliyor.mf yani uzel perkins çizgisini bozmasaydı.iflas etmeseydi birde 4 ana vitesli traktör tercihimdir.küçük ama 90-95 hb yi aratmıyor.newholllan da hiç ısınamadım.iki tarafda vites ama servette vitesler yanda sanki araba kullnıyorsun.çok avantajlı ve uyumlu.ithal grubu zaten ters geliyor.

sivasli link=topic=2018.msg182897#msg182897 date=1243717793' Alıntı:
saolasin gardas yorumun icin ama onerdigin 6220 nin ikinci eli ne kadar satilio 3 5 senelik traktorleri
bir ay önce bizim burada bitane satıldı.54000 gitti sanırım ama 2006 sanırım.kabinsizdi.kabinlilerin fiyatı kaç bilmiyorum.sıfırları çok pahalı ama ikinci eller baya düşük ,yeniye göre.

Arkdaşım eğer bundan bakarsan bizim burda nh bayinde war bi tane kocaman
Marka : Massey Fergusun
Model : 6445
Model Yılı : 2006
Çalışma Saati : 500
Fiyatı : 60000TL
ama öle mf'lin yakıt ws. anlamam bilenlere soracan ama görünüşü güzel ;D

bence case jx 95 konfor süper kabin sesiz cekiş süper bikere kopardımı bidha durmaz bayılmıyor kolay kolay yani alk-*s ok-*-s biz 105 te kullandık ki keşke kullanmasaydık duva*-*0 casenin yanında beş para emez bay-*s 105 te sadce tip var heeeee şuda var asılma gücü baya iii ama bayılıyor ve hantal kesinlikle pratik değil cöö-*s

vallah bir çogunuz boş konuşuyorsunuz.niyemi bir haftadır traktör alım satım işleriyle ilgilendim.ankara dan izmire kadar ankaradan kırşehire kadar.jondereyi araştırdım caseyi araştırdım tümosan başak mf ithal leri same ve landini ve erkunt ister inannını ister inanmayın hem alıcı oldum hem satıcı galerici ve bayileri dolaştım.case alacagım dedim 2008 model erkuntum ve jonderem var dedim erkunt servet 80 4x4 jd 56 25 4x4 ikisinden birini aldedim borcumuz ne olur sonuç hüsran, 28 lira jd 35 lira erkunt.nh gidiyorum sonuç daha kötü caseyi bile almayacak nerdeyse.jd gittim 30binlira üste erkunta karşılık galericilere satlık ettim erkuntu 32 binlira jd yaramaz case almam inanın kimin eli kimin cebinde belli degil.ülkede durum vahim ne yerliyi alan var ne ithali altın olsa bakmıyorlar.meydanı nh kapmış başka hiç bir model yok mfnin uzelle oyunu nh yaramış.evet jd alan kısmen fazla ya sıkıştın satacaksan vay haline.araştırıp gözünüzle göre bilir kulagınızla duya bilirsiniz.alım satım ortada