Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz
nevşehir yazıhüyük kas.traktör çekişmesi 85 beyg
yorum burda
nevşehir yazıhüyük kas.traktör çekişmesi 85 beyg
yorum burda
abi bnde yeni bi ciftcıyım gordugum kullandıgım kadarıyla sert yerde mf yı gecen traktor yokatom karınca link=topic=2018.msg316390#msg316390 date=1292696189' Alıntı:sayın akça örenli kardeşim ellerine sağlı yazılı anlatımdan daha iyi oldu bu videolar. alk-*s alk-*s alk-*s *098*-
aynen abi katılıyorum sana bnde senın gıbı dusunuyorum ama ortada bı gercek varkı bı uzel kullanıcısı olarak mf patınaj sorununu cozmeliatom karınca link=topic=2018.msg316393#msg316393 date=1292696854' Alıntı:ne yapalım kardeşim masseyin gücüne inanmıyanlar var. : ' ( bizim buralar pancar bölgesi makinayla sökülen yerler adeta bir betona dönüyor çoğunluk bu yüzden mf ve nw kullanıyorlar. fort varmı 1 kaç tane nerdeyse yanma derecesine geliyorlardı sonunda satıp jhon deere aldılar. ilk geldiği günün ertesini motorları taktık göt göte aslında takmazdım ama bu videoları daha önce izlemiştim bunlar ilham kaynağım oldu güç ve başarı masseyden yana.*098*-
abi bn gecen yıl bu zamnlar uzel 266 gold aldım bızım burda kül gibi toprakda var taslı yerde sert toprakda sert yerde yazın ortada bizim bi akrabanın yerı varmıs ıllakı sur dedı babam bnde ozduman 4 lu dısk var kuru sert yerde 15 gaz bıle vermedım hıc bana mısın demedi hatta bizm hısım arkasında yok gıbı gıdıyor dedı 20 dekar yerde 20 lt yakdı ve 5 km yolda dahıl ama gel gelelimki kumlu yerde arkasındakı tırmıkda bıraz ketegen bırıkınce kacırmaya baslıor aynı yere yagmur yagdımı canavar oluyor bnde bu yonune hayret ediyorumatom karınca link=topic=2018.msg316399#msg316399 date=1292697502' Alıntı:ya canım kardeşim patinaj durumu yeni çıkanlada pek yok üzerinde perkins motorlarda var.eski 265 275 285 bunlarda yeni çıkan gold serisindede o kadar yok 3.000 serisinde hiç yok ve şu son olarakta roster dyna serisinde öyle bi kavram aslaa yok ya çekecek ya çıkaracak yada koparacak kavramıı alıyor patinaj kavramının yerini. ok-*-s
dogru bnu bizim servis ustasıda demısdi tarlada yaktıgı kdar yoldada yakar diyeatom karınca link=topic=2018.msg316401#msg316401 date=1292698483' Alıntı:fergusonun hayret edilecek yönleri çok ben menmunum tek sorunu var yakıt yönünde tarlada az denilecek kadar bi yakıtı var yolda ise çok yakıyor o yüzden yolda kullanmıyoruz yolda onun yerine 480 türk fiat alıyor![]()