95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

sayın akça örenli kardeşim ellerine sağlı yazılı anlatımdan daha iyi oldu bu videolar. alk-*s alk-*s alk-*s *098*-

atom karınca link=topic=2018.msg316390#msg316390 date=1292696189' Alıntı:
sayın akça örenli kardeşim ellerine sağlı yazılı anlatımdan daha iyi oldu bu videolar. alk-*s alk-*s alk-*s *098*-
abi bnde yeni bi ciftcıyım gordugum kullandıgım kadarıyla sert yerde mf yı gecen traktor yok

ne yapalım kardeşim masseyin gücüne inanmıyanlar var. : ' ( bizim buralar pancar bölgesi makinayla sökülen yerler adeta bir betona dönüyor çoğunluk bu yüzden mf ve nw kullanıyorlar. fort varmı 1 kaç tane nerdeyse yanma derecesine geliyorlardı sonunda satıp jhon deere aldılar. ilk geldiği günün ertesini motorları taktık göt göte aslında takmazdım ama bu videoları daha önce izlemiştim bunlar ilham kaynağım oldu güç ve başarı masseyden yana. :D *098*-

atom karınca link=topic=2018.msg316393#msg316393 date=1292696854' Alıntı:
ne yapalım kardeşim masseyin gücüne inanmıyanlar var. : ' ( bizim buralar pancar bölgesi makinayla sökülen yerler adeta bir betona dönüyor çoğunluk bu yüzden mf ve nw kullanıyorlar. fort varmı 1 kaç tane nerdeyse yanma derecesine geliyorlardı sonunda satıp jhon deere aldılar. ilk geldiği günün ertesini motorları taktık göt göte aslında takmazdım ama bu videoları daha önce izlemiştim bunlar ilham kaynağım oldu güç ve başarı masseyden yana. :D *098*-
aynen abi katılıyorum sana bnde senın gıbı dusunuyorum ama ortada bı gercek varkı bı uzel kullanıcısı olarak mf patınaj sorununu cozmeli

ya canım kardeşim patinaj durumu yeni çıkanlada pek yok üzerinde perkins motorlarda var.eski 265 275 285 bunlarda yeni çıkan gold serisindede o kadar yok 3.000 serisinde hiç yok ve şu son olarakta roster dyna serisinde öyle bi kavram aslaa yok ya çekecek ya çıkaracak yada koparacak kavramıı alıyor patinaj kavramının yerini. ok-*-s

atom karınca link=topic=2018.msg316399#msg316399 date=1292697502' Alıntı:
ya canım kardeşim patinaj durumu yeni çıkanlada pek yok üzerinde perkins motorlarda var.eski 265 275 285 bunlarda yeni çıkan gold serisindede o kadar yok 3.000 serisinde hiç yok ve şu son olarakta roster dyna serisinde öyle bi kavram aslaa yok ya çekecek ya çıkaracak yada koparacak kavramıı alıyor patinaj kavramının yerini. ok-*-s
abi bn gecen yıl bu zamnlar uzel 266 gold aldım bızım burda kül gibi toprakda var taslı yerde sert toprakda sert yerde yazın ortada bizim bi akrabanın yerı varmıs ıllakı sur dedı babam bnde ozduman 4 lu dısk var kuru sert yerde 15 gaz bıle vermedım hıc bana mısın demedi hatta bizm hısım arkasında yok gıbı gıdıyor dedı 20 dekar yerde 20 lt yakdı ve 5 km yolda dahıl ama gel gelelimki kumlu yerde arkasındakı tırmıkda bıraz ketegen bırıkınce kacırmaya baslıor aynı yere yagmur yagdımı canavar oluyor bnde bu yonune hayret ediyorum

fergusonun hayret edilecek yönleri çok ben menmunum tek sorunu var yakıt yönünde tarlada az denilecek kadar bi yakıtı var yolda ise çok yakıyor o yüzden yolda kullanmıyoruz yolda onun yerine 480 türk fiat alıyor :D

atom karınca link=topic=2018.msg316401#msg316401 date=1292698483' Alıntı:
fergusonun hayret edilecek yönleri çok ben menmunum tek sorunu var yakıt yönünde tarlada az denilecek kadar bi yakıtı var yolda ise çok yakıyor o yüzden yolda kullanmıyoruz yolda onun yerine 480 türk fiat alıyor :D
dogru bnu bizim servis ustasıda demısdi tarlada yaktıgı kdar yoldada yakar diye

yaw benim john ndeereyi hadi çektin diyelim ama sana sunu söyliyeyim senin 3085 benim motorla ne yükte ne yakıta nede çifte gelir çekiştede çekemez çünkü senin motorun benim motordan agır olduguna her türlü idaya varım

yaw kurban olayım johndereyi ovmeyin bana bi 5725 i 3095 le arka arkaya çifte bi sokunda bakın farka ya her sekilde pulluk nasıl olursa olsun bi kanat fark atar en az

S . A Valla seyrederken john derenin motorunu da söküp götürecek sandım gene acımış ta adam mı durdurmuşlar

eğer durdurmasalar motor teker kaput ne varsa söker di john dere ci dua etsin adamı durdurmuşlar :D :D :D

S . A Valla seyrederken john derenin motorunu da söküp götürecek sandım gene acımış ta adam mı durdurmuşlar

eğer durdurmasalar motor teker kaput ne varsa söker di john dere ci dua etsin adamı durdurmuşlar :D :D :D