95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

tamam arkadaslar mf john deereden iyi diyelim hadi yaw mf yide biliyolar john deereyide fazla söze gerek yok herkes kendi malını över

alah askına orası beli olma z kim kimin anahtarını alıyor o traktörler tarlada yükte kapışınca beli olur çekiş boş bişe haa çekiş te kosular aynı olacak o sekil yapılır okeymi böyle bilmişlik yaparak bu böyle su söyle diyerek kusura bakma kimse o makinayı almıyor

tarla,yük,rampa,pulluk farketmez, MASSEY FERGUSON affetmez. noo*-*-
BANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR..!!!
dededen toruna reşat altını,rampaların padişahı massey ferguson
güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

öfff böyle adamı kabız etmeyin bee john deere ortada mf ortada mf nin motoru kendisininmi yok yaw herseyi toplsma be john deereyi gec new holand erkunt case de tutmaz basak traktörün çekişini bile tutmaz amac laf ambarlıgı yapmaksa buyur daha fazlasıda var yani ama surda adam akılı dalga gecmeden atıp tutmadan konusalım okey bir çiftçiye yakışmayan seyler yapmıyalım

ykt123 link=topic=2018.msg317262#msg317262 date=1292950698' Alıntı:
öfff böyle adamı kabız etmeyin bee john deere ortada mf ortada mf nin motoru kendisininmi yok yaw herseyi toplsma be john deereyi gec new holand erkunt case de tutmaz basak traktörün çekişini bile tutmaz amac laf ambarlıgı yapmaksa buyur daha fazlasıda var yani ama surda adam akılı dalga gecmeden atıp tutmadan konusalım okey bir çiftçiye yakışmayan seyler yapmıyalım
seninle 3105le her konuda girerim yakıt dahil önemli olan yakıt değil mi?bizde erkuntta var bak yakıt diyorum :)

bu arada senin 3105 benimkinin iki katı büyük git emsali 5100 r ile kapıs görelim haa ama yakıtında benimkiyle idaya varım her halukarda az yakar benim makina

ykt123 link=topic=2018.msg317324#msg317324 date=1292963795' Alıntı:
bu arada senin 3105 benimkinin iki katı büyük git emsali 5100 r ile kapıs görelim haa ama yakıtında benimkiyle idaya varım her halukarda az yakar benim makina
5100r nin marşa basınca yaktığı mazotla ben 5dönüm yer sürerim ayrıca bunun fiyatı onun yarısı (bizim komşu köyde 5715mi5725mi ne bişey var 5li pulluğu kaldırmıyo götürmedikleri usta kalmadı pompayı değiştirdiler bilmem naptılar yok meğer kapasitesi oymuş bu ne saçmalık tak 285e o pullğu ya önü kalkar ya pulluk kalkar

bilmiyorsun işte 5100 de comon rail motor var bu da arabalarda varya yakıt tasarufu o nun gibi sen 5100 kulanıcısına sor bkayım ne diyor sana haa sen getir o 5li pulugu benim 5625 plus kaldırmasın anahtarı verecem o arkadasına da söle koltugun arkasındaki koların hasasiyet düymesini cevirmiş oyüzden kilitlenmiş tersine cevirsin düzelir yakıt olsun çekiş olsun buyur yaw senin 3 105 kac bg kardesim simdi 100 mü 105 mi kac benim motor 85 bg senin motorun sıfırı kac para

3075 benimn john deerenin dişi degil ben 3085le çifte kapıstım benim bi bıcak arkamdan geliyor hep ama nholandan flan cok iyi 3085 ama john deerenin dengi degil

ben traktörümü fanatlikten övmüyom nholandtmda var benim akrabada 3085 var biri de erkunt alacak burdada elazıgdaa maseyciler john deerenin hem ykıt hem çekiş gücünün üstünlügünü biliyola

ykt123 link=topic=2018.msg317336#msg317336 date=1292964971' Alıntı:
ben traktörümü fanatlikten övmüyom nholandtmda var benim akrabada 3085 var biri de erkunt alacak burdada elazıgdaa maseyciler john deerenin hem ykıt hem çekiş gücünün üstünlügünü biliyola
3085i bilen bilir jhnderenin yakıtı belli 3105bizim erkunnttan az yakıyor çiftte erkunt 70 saatte daha 80lik yakıt konusunda şansın yok, o vana için motor bölünürmü adamlar ikikere motor böldürdüler sen kadar biliyolardır heralde orda vana olduğunu :d

canım kardeş sana walla helal olsun başka bişey diyecek lafım 3085 yakıtı çok yakıyor diyebilirsin ama çekemiyor diyemessin sen o traktörleri bi kullan jd felan hikaye. haaa belki konforu farklı gelir sana o başka ama bu serileri hiç bir traktör kolay kolay yıkamazz