95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz

new holland T5050...... *098*-

t5050 polatlıda 4-5 tane satıldı tla lar cıktıgı zamanlarda polatlı cıfcısı ıcın rervactakı motordu bızım bayı tla yı acayıp cok sattı ama tla cılar pek umdugunu bulmadı t5000 serısı cok muhtesem t5050 ıdaal traktor

t5050 polatlıda 4-5 tane satıldı tla lar cıktıgı zamanlarda polatlı cıfcısı ıcın rervactakı motordu bızım bayı tla yı acayıp cok sattı ama tla cılar pek umdugunu bulmadı t5000 serısı cok muhtesem t5050 ıdaal traktor
bizim burdada çok var tl a
5000 serisindende girdi 4 5 tane
95 bg motor alsam hiç düşünmeden 5050 alırım

bende tümosan kullanıcısıyım amma velakin fendt 310 varıo yu çok tutuyorum bide nh 95 66 lar çok hoşuma gidiyo

sıfır alcaksan T5050 fln al ama ikinci el düşünüyorsan diğer serilere bak Td95 fln diğer markalardan valtra a 95 gibi Class da alabilirsin ama onlar hakkında bir bilgim yok şuan :D ama onlarda 100 hp güçünde yada üstü yanni karak senin :)

ayip oluyor beyler L-95 İ ne zaman unuttunuz ben ce hem ekonomık hemde guclu bır traktor benim tercihim

şuanda Türkiye satışı yok ama valtra c90 100 bg segmentinde çok başarılı traktör....buna karşılık mf 398 veya ford 7740 da alınacak traktörlerden....

motorda aranacak nitelik.1) sağlam gövde.2) Sağlam defransel veşanzuman. 3) yakıta cimri.4)işde atik. 5)manevrası iyi 6) hidroliyi süper. 7) masrafı az deyil sadece filitre, yağ, ve mazot olan.
bence .7610. ford 7740.ford. fent. newholan.

nh td 95 dt çekiş gücü harika tla 100 arkasına ulaşamıyor. 95 66 ilk üretildiğinde sadece 9 tane üretildi çeşitli yerlerde denendi bizde denedik traktöre çok eziyet çektirdik döner kulaklı pullukla düz 2,ci vitesle dahi çekiyor. pulluk aynallarına elinizi değemessinniz.harika traktör 100.000 metrekare yeri bir gecede 160 litreyle 40 santim nadasla bitirdi.

ben 95-80(4x4) tümosanı tercih ederdim (tabiki para konusunda 0 motor alacak gucum yok ama...)
95-80 turbo bi motoro sahip, cekiş gucu iyi ve tasarımı hoş bi motor
öne dogru kaportanın düşük olması görüşü arttırıyor

ancak hiç kullanmadım, benim fikirlerim sadece cevreden edindiğim fikirlerden ibaret